melita-m
Ističe se
- Poruka
- 2.733
Sasvim slučajno sam zakačila tvoj post, bio mi valjda na ruku. ne smatraj se prozvanom.......a da nisi komentarisala ni jedan moj post....... jesi, jesi.....
Ma jesam li, ondaK dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sasvim slučajno sam zakačila tvoj post, bio mi valjda na ruku. ne smatraj se prozvanom.......a da nisi komentarisala ni jedan moj post....... jesi, jesi.....

jel vi ovde ogovarate svekrve il se svadjate?![]()

Sredjujemo utiske o njima.![]()
))))

jeko nemoj da se ljutiš ali ja ovako gledajući iz udobne fotelje nisam siguran da li su cilj i sredstva proporcionalni.
tj imam utisak da je sav taj cirkus oko suđenja i viđanja uz prisustvo i tebe i prijatelja i snimanje kamerom, možda loš ne samo za tebe i ne samo za svekra i svekrvu već pre svega za dete.
sud im je dao pravo da ga viđaju par sati nedeljno. ma koliko oni tebi izgledaju loši ipak su joj oni takvi baba i deda.
znam da je iz ove pozicije lako reći "samo opušteno i bez nervoze" ali mislim da je u svakoj situaciji interes deteta na prvom mestu.
verujem da bi se i oni u nekoj mirnijoj atmosferi i sa spuštanjem garda i kuliranjem sa tvoje strane smirili.
ponoviću. nemoj da moje pisanje shvatiš pogrešno. svakako je najlakše te tapšati po ramenu ali nekad nije loše čuti ni drugačije mišljenje.
snimci ti svakako neće biti priznati kao dokazni materijal.
za tako nešto dovoljno je imati dva svedoka i vrlo teško je preći preko takvih iskaza.
što se manje viđate tim bolje
ignorisanje je nekad efikasnije od suprotstavljanja i ubeđivanja
ima ljudi kojima je nešto jednostavno nemoguće objasniti
vreme ide. oni su sve stariji, verujem da nemaju pametnija posla ali valjda će vremenom naći neku drugu zanimaciju.
Znam da se ne priznaju, al sestra je nasla program u kome cemo da ih sechemo u slike. To priznaju.
Ni ne suprotstavljam im se. Sa njima strogo cutim jer je svekrva krajnje neuravnotezena i sklona histeriji, a narocito voli da shizi u javnosti. Ali moram se odbraniti necim na sudu jer nemam toliku kintu za bacanje zbog njihovog inata i netrpeljivosti. Svekar je cak na jednom snimku rekao da ''dete njegovog sina nikada nece ziveti sa drugim covekom pa makar se sve prevrnulo'' i da ce sve uciniti da se to spreci. Taj covek, svekar, zaglavio je u hitnoj od stresa kad se moje dete provalilo preko telefona da planiramo bebu. Mislim da to nisu normalne reakcije ma kako da je tragican njihov gubitak sina (pre svega, nisu ga samo oni izgubili).
Njihovo mrznja je presla u patolosku i tu nema vracanja na staro, a kamoli skretanja paznje na nesto drugo jer je ovo bahacenje prema meni vec postalo kao nekakva fiksacija sta li.
Uglavnom, koliko me sud pita, toliko dokaza prilazem pa valjda nece ici unedogled. Strpljiva sam.
"Pre nego sto pocnes suditi o meni i mom zivotu,obuj moje cipele i idi mojim putem!Prodji ulice,brda,doline!...Oseti moj bol i srecu!...Prodji godine kroz koje ja prolazim,padni preko svakog kamena,koji se meni nasao na putu!Ustani uvek ponovo i idi istim putem,kao sto i ja radim...I tek onda mozes suditi!"
Lijepo!Izvini što ti tek sad odgovaram, nije mi radio internet, na kraj pameti mi nije da te vređam ili pametujem, svakom je njegova muka najteža, jednostavno iz tvojih postova ne razumem o čemu se radi, jer uopšte nisi navela detalje, pa zaista deluje kao klasična žalopojka bez argumenata.Pozdrav,...izvini ako grešim, deluješ mi samo kao ozlojođena žena puna mržnje.Objasni mi, molim te.
GRIJESIS!
Pored svega sto mi se desilo sacuvala sam i pozitivizam i osmijeh! Temu drugu sam postavila sa zeljom da budem uopstena a vi stari forumasi ste me docekali kao hijene zeljne svjezeg mesa!
...iskrenosti, situacije... Bar sa iskrenoscu nikad nisam imala problem. Smatram da je ona luksuz i privilegija rijetkih!
Sta to treba da objasnim? Mislim da sam vec na onoj temi sve rekla. Ako te nesto konkretno interesuje, samo izvoli, pitaj...
P.S. Izvini gdje si ti vidjela "pljuvachinu"?
Ma ne morate nista da mi kazete, ebiga, ova tema mi dodje kao neka sveska da ispraznim utiske jer sam se odvikla od pisanja rukom, a ako otkuckam u komp, onda nikom nece posluziti za nauk. Ovako se mozda jos neka zena nadje u nebranom grozdju pa bas ovde moze upratiti kako se razvija takva situacija u zlu ne trebalo, da ne primeni moje greske i da primeni ono sto valja.
Jeko, pratim tvoje postove i vidim da si izuzetno jaka žena i psihički i fizički.Lično sam morala da se borim sa polupismenom i bezobraznom svekrvom, koja me je inače zvala "zmijska krv", pljuvala i olajavala gde je stigla,( a pre toga joj je pokojna bivša snaja zabranila ulazak u kuću, a ja joj dozvolila sve i poštovala je kao majku) a u tome joj je pomagala moja rođena majka, koja 5 godina nije razgovarala sa mnom, jer sam se ja, dete iz dobre kuće sa sve fakultetom udala za udovca sa detetom, i uništavala mi je dete svojim suludim seljačkim pričama(tipa -majka te gleda iz groba sa svojim velikim zubima da te odvede sa sobom), e onda sam rešila da je kraj(izbacila đubre napolje, uz svu njenu vrisku i proklinjanje mene) i rekla joj da me tuži ako se usuđuje i da ću joj srce iščupati ako mi detetu fali dlaka sa glave.Nisam pristalica fizičkog obračuna, ali kada mi je po stoti put ponovila da sam zlo i đavolovo dete, odvalila sam joj šamarčinu da joj se glava okrenula.Pisala sam već, da je apsurd, da sa roditeljima pokojne majkice mog deteta, koji su ljudi obični seljaci imam savršen odnos.Epilog je- imam divnog momka od 24 godine, koga draga baba sme da obilazi ako me nazove i zamoli, a ni on neće kod nje da ide ako rođaci njegovih godina nisu tu i ZABRANJENO joj je komentarisanje mene i muža(uz mjegovu svesrdnu pogršku-da nije tako, ne bi bili zajedno)Vidi da i ti dijabolama uvedeš restrikcije, a ne da te samo oni jašu kako im se nadigne, zbog tvoje bolećivosti i poštene savesti.

Izvini što ti tek sad odgovaram, nije mi radio internet, na kraj pameti mi nije da te vređam ili pametujem, svakom je njegova muka najteža, jednostavno iz tvojih postova ne razumem o čemu se radi, jer uopšte nisi navela detalje, pa zaista deluje kao klasična žalopojka bez argumenata.Pozdrav,

Jeko, kako si nam ti? Sto te nema? Ja ko stari forumas, a?![]()

Inace, kad me je ona odvratna sudija Mirjana Rodic jos onomad pitala (to je bilo jedno od tri pitanja koliko me je ukupno pitala) da predlozim model vidjanja, ja sam joj odgovorila da mogu da je vide kad hoce uz najavu prethodnog dana i ona je na to rekla: ''E pa ne moze tako, da je moglo tako, ne bi bilo parnice''
Kao da ne zna da se u zapadnoj Srbiji ljakse parniche i oko gatanja i oko medje i oko dva tri stabla uz ograde i oko toga ko je kome ocijukao sa zenom... Chobani.![]()