Svekrve...neicrpna tema

Ni u februaru? :( :flert:
:lol:

Ma, sestro slatka, da sam ja toliko zlopamtila ovim ''svojoj'' babuskeri sve sto je izvalila preko poganih usta i to pred detetom vise puta, verovatno bi ih vec premlatila.
Nemoj se ni u mislima vise vracati na te izjave, nego ih gledaj kako ce im sa detetovim odrastanjem biti krivo sto su tada dali jeziku na volju.:)

:) vidi, ja nisam zlopamtilo nego ima stvari preko kojih ja ne mogu da predjem....nikad....jako vodim racuna kako se ponasam prema ljudima i ocekujem makar malo postovanja za sebe....ja sam pristala da se ide autom po njih kad im je trebalo jer je moj muz zeleo da im ucini, nisam protiv da im pomogne jer ih postujem kao njegove roditelje i starije ljude....ali moju dobru volju nece previse osetiti a odmoci necu nikada...ako dozvolis da te ljudi gaze, gazice te....moje dete je meni sveto i nema tog stvora koji ce meni taknuti u njega, pa da su mu sto puta roditelji....naravno, necu braniti da vide svoje unuce ako ga bude bilo, ali rekoh, ovo im nikada necu zaboraviti jer to govori jasno kakvi su ljudi.....a od losih ljudi se treba kloniti....

Evo jedna pozitivna: moja buduca sveki je simpa zenica na prvi, drugi, treci i nekoliki pogled. Steta sto ce verovatno zauvek ostati buduca jer nas mrzi da se petljamo sa vencanjima, svadbama, potpisima i ostalim formalnostima.

Danica Maksimović živi sa nevenčanim mužem već više od 30.g. imaju i odraslog sina, i kaže da se nikad neće zvanično udati da ne urekne:D

Ja imam dobru svekrvu, ne savrsenu, ali dovoljno dobru...Ne volim je Bog zna kako, ali je volim vise od rodjene majke, a i ona mene voli vise nego majka. Zivi daleko od nas, vidjamo se par puta godisnje ali se cujemo svako vece preko skypa. Dosta nam pomaze materijalno i pruza nam moralnu podrsku. Naravno da postoje i izmedju nas ponekad rasprave, ali to je sitno i brzo se zaboravi. Da napomenem da nisam napisala da je moja svekrva dobra jer nam pomaze materijalno jer nije oduvek tamo gde je i nije uvek imala prilike da nam pomaze finansijski ali je uvek bila topla i nezna zena prema meni kao da sam joj cerka. Moja cerka je obozava dok moju majku koja zivi u neposrednoj blizini ne voli bas puno jer je ona hladna i sebicna zena koja ni svojoj deci nikada nije pruzila iskren ljubav. Jednostavno je od onih koji misle samo na sebe.

Moram vam samo reci da sam ucinila poslednji pomirljiv potez sa svekrom i svekrvom jer su me do sada izigrali kad god sam pokusala da budem fer.

Shvatio je svekar cini mi se da je bilo glupo sto nisu dosli u subotu na redovno vidjanje ...posto mi je svekrva rekla da nece doci, a onda je on uvece nazvao i pitao da ipak dodju sutradan, a ja besna zbog toga sto sam prekinula godisnji zbog njenog inata, odbila i rekla da sacekaju sada sledeci termin. Posle sam se sabrala i nesto kontala da necu vala terati mak na konac ko ta kalastura jer bismo onda ispale slicna sorta pa sam nazvala ponovo i rekla da sam odbila u afektu i da ipak mogu doci kad god hoce ko sto je vazilo i do sada sto se mene tice i svekar je rekao da ce doci ovih dana i od tada se nismo culi tako da nemam pojma da li hoce ili nece.

Uglavnom, zarekla sam se da vise necu pruzati ruku pomirenja u koju oni ladno pljucnu i nastave po starom. Ako me jos jednom izigraju i navuku na neke sudske kazne, onda neka im zauvek ostanu za vidjanje samo te njihove subote farsom iskamchene i nista vise od toga.

Mislim da stvarno vise nemam sta da kazem na ovoj temi o mom slucaju pa kako bude bice, planiram da sa njima izbegnem ubuduce svaki licni kontakt jer se sa svakim kontaktom do sada samo komplikovao odnos.

Hvala za moralnu podrsku, zene, od srca vam hvala. :zag:

Dobro je , ja sam već pomislila da si "odlepila" ili da pišeš scenario za neki horor.....lakše mi je malo...već sam se uplašila za tebe........

Ja sjutra mojoj ex svekrvi spremam prijavu u CSR-u zato sto se djeci ne obraca sa imenom nego sa "kuckin sine". Non-stop, 24 sata dnevno pljuje i bljuje po meni PRIMITIVKA!!!!
Bolesnica, mrziteljka....

:eek::eek::eek:
U sunce ti žeženo! :eek:
Ex svekrva, vidim da piše. Samo ne kontam jel deca žive sa tobom, ili sa tatom i sa njom? Mislim, sve jedno je, nego da mi bude jasnije. Blaže je varijanta, mada i dalje strašna, ako ih tako naziva povremeno, kada se vide, ali je baš horor varijanta ako deca tamo žive u takvim uslovima. :sad2:

Tamo zive! Komplikovano je, povremeno su i sa mnom...po pola godine...ili duze, pa onda opet tamo...to je kuca u kojoj su rodjeni i za koju su vezani...

Zaista za Bogu plakati!!!

Bila sam, u utorak ce ih pozvati na razgovor!

Možeš li malo bliže da objasniš, nije mi baš najjasnije, kako možeš da dozvoliš, da se tvojoj deci obraća na taj način,pored tebe žive majke, a da ti ne reaguješ, izvini ako te vređa, ali nije mi baš najjasnije.

Tamo zive! Komplikovano je, povremeno su i sa mnom...po pola godine...ili duze, pa onda opet tamo...to je kuca u kojoj su rodjeni i za koju su vezani...

Zaista za Bogu plakati!!!

Bila sam, u utorak ce ih pozvati na razgovor!
Tek sam sad videla temu koju si postavila, i mislim da si vrlo neozbiljna, jer ništa nisi objasnila sem pljuvačine koju si prvo postavila.Nigde ne stoji zašto deca ne žele da žive sa tobom, nigde ne pominješ bilo kakav konflikt, samo pljuvanje, bez ikakvog obaveštenja.Osećam se vrlo pogođenom ovakvim načinom tvog razgovora, udala sam se za mog muža udovca sa detetom od 4 godine i sada je to predivan momak od 24 god. i moj ponos(druge dece nemamo, sem životinja koje svi obožavamo), i imam savršen odnos i sa njegovom rodbinom po pokojnoj majkici, koji me doživljavaju kao reinkarnaciju njihovog deteta, iako su prosti pošteni srpski seljaci( a mojoj rođenoj majci je za to trebalo 5 godina da prihvati), izvini ako grešim, deluješ mi samo kao ozlojođena žena puna mržnje.Objasni mi, molim te.

Tek sam sad videla temu koju si postavila, i mislim da si vrlo neozbiljna, jer ništa nisi objasnila sem pljuvačine koju si prvo postavila.Nigde ne stoji zašto deca ne žele da žive sa tobom, nigde ne pominješ bilo kakav konflikt, samo pljuvanje, bez ikakvog obaveštenja.Osećam se vrlo pogođenom ovakvim načinom tvog razgovora, udala sam se za mog muža udovca sa detetom od 4 godine i sada je to predivan momak od 24 god. i moj ponos(druge dece nemamo, sem životinja koje svi obožavamo), i imam savršen odnos i sa njegovom rodbinom po pokojnoj majkici, koji me doživljavaju kao reinkarnaciju njihovog deteta, iako su prosti pošteni srpski seljaci( a mojoj rođenoj majci je za to trebalo 5 godina da prihvati), izvini ako grešim, deluješ mi samo kao ozlojođena žena puna mržnje.Objasni mi, molim te.

:klap:

Back