Moram vam samo reci da sam ucinila poslednji pomirljiv potez sa svekrom i svekrvom jer su me do sada izigrali kad god sam pokusala da budem fer.
Shvatio je svekar cini mi se da je bilo glupo sto nisu dosli u subotu na redovno vidjanje ...posto mi je svekrva rekla da nece doci, a onda je on uvece nazvao i pitao da ipak dodju sutradan, a ja besna zbog toga sto sam prekinula godisnji zbog njenog inata, odbila i rekla da sacekaju sada sledeci termin. Posle sam se sabrala i nesto kontala da necu vala terati mak na konac ko ta kalastura jer bismo onda ispale slicna sorta pa sam nazvala ponovo i rekla da sam odbila u afektu i da ipak mogu doci kad god hoce ko sto je vazilo i do sada sto se mene tice i svekar je rekao da ce doci ovih dana i od tada se nismo culi tako da nemam pojma da li hoce ili nece.
Uglavnom, zarekla sam se da vise necu pruzati ruku pomirenja u koju oni ladno pljucnu i nastave po starom. Ako me jos jednom izigraju i navuku na neke sudske kazne, onda neka im zauvek ostanu za vidjanje samo te njihove subote farsom iskamchene i nista vise od toga.
Mislim da stvarno vise nemam sta da kazem na ovoj temi o mom slucaju pa kako bude bice, planiram da sa njima izbegnem ubuduce svaki licni kontakt jer se sa svakim kontaktom do sada samo komplikovao odnos.
Hvala za moralnu podrsku, zene, od srca vam hvala.