melita-m
Ističe se
- Poruka
- 2.733
Došla sa posla, jela valjda, šta li je radila nemam pojma i odmah se popela kod nas. Prvo probala da udje bez kucanja, 'oćeš prc, naišla na zaključana vrata. Muž joj otvorio, mrtav-ladan, pravi se da nema pojma. Prvo se čudila što smo zaključali kad nam dete nije tu, zašto mi to radimo, ko će pa da nam udje...Muž je sasekao u trenu - kako ko, pa eto ti si pokušala da udješ bez i da si pokucala. A šta bi bilo da si nas zatekla gole ovde kako radimo nešto?
Pocrvene, puritanka vajna, pa počela da zamuckuje, pa brže - bolje na drugu temu.
40 minuta, možda i duže je vrtela i sebe i nas, pa je tek onda prešla na stvar. Jesmo li mi razmislili o "onome", valjalo bi da budemo razumni ( ej, razumni) i da poslušamo starije...
Pustismo je da ispriča šta ima. Ja ne znam gde sam, ne znam šta će mm da kaže, kako će da odreaguje. A on 'ladan k'o špricer. Pita - jesi li završila? Pa, sine, znaš... Ma, jesi li ti završila? Jesam, 'ajde, kaži šta imaš. A on će, otprilike - slušaj, ako si došla na kafu, ili da vidiš unuče, ili onako bez povoda, ili ti treba nešto - dobrodošla. Ako još jednom dodješ da pričaš takve gluposti mojoj trudnoj ženi i meni, biće loše.
Poče ona da se buni, da se busa, kako on to sa njom priča, a on opet ponovi šta je rekao i doda - da te nisam čuo više, ni tebe ni bilo koga. Još jednom li se ponovi, rekao sam ti, biće loše. Gundja ona, gundja, ali nije terala dalje.
Nešto mi se čini da još nije gotovo
Šta li isteruje, zašto??? Najviše me kopka zašto. Koji im je vrag sa tim sujeverjem, šta li očekuju da će strašno da se desi???
Posle mi muž kaže da ne brinem, da mu samo kažem ako opet bude isterivala svoje gluposti. Hajd' dobro, proći će i ovo...![]()
Tvoj muž je i divan muž i fenomenalan sin,svaka čast na strpljenju. Da sam kojim slučajem tako nešto sebi dozvolila,moj sinak bi me izbacio strmoglavce niz stepenište.
Mislim da je ovde jedini problem, to što je tebi izgleda ipak važno njihovo mišljenje. Mani to dete, ako ti još jednom iko, bilo ko da je, dođe sa takvim nebulozama, pozovi personu do vrata da mu-joj kao nešto pokažeš, zalupi vrata, zaključaj i NIKAD više ne puštaj u kuću, pa kome drago, kome ne.