ovaj atakualpin slucaj je strasan, sve ostalo su sitnice
i ja poludim na svaku rec moje svekrve, ali stisnem zube, cutim, pa valjda cu se jednom i navici. nervira me njena nervoza i drskost prema svima, mislim ona i psihicki nije kako treba, a moj muz kaze da je oduvek tako neuroticna. i verujem da ce biti mnogo bolje kada budemo otisli iz dvorista. ovako se i ja stalno stresiram. a na te sitnice se moramo navici.
ja sa malom bebom ludim trenutno od bolova u ledjima, jednom sam rekla da sada me jako bole ledja, a ona na to : "ih, pa ledja ce celog zivota da te bole", krenula sam sada i na fizikalnu terapiju jer imam jake bolove, a taman posla da je ona nesto prokomentarisala. sa druge strane, ona konstantno kuka i ima raznorazne bolesti, znam i kad je malo zaboli glava, znam i kad ima nesanicu. ali, sta da se radi, moram da shvatim da mi ona nije majka i da ne moze da me zali, niti da shvati kad nesto meni bude tesko. zato cutim i pokusavam da se naucim da vodim svoj zivot...
svako ko misli da ima ludu svekrvu, brate mili, samo neka procita postove koje je pisala atakualpa