Oni nisu normalni!

Ej, oni definitivno nisu normalni!
Mojoj sreći kraja nema što sam otkrila da sam trudna, muž isto tako, oboje smo kao da čekamo prvu bebu - srećni i ponosni. A kako bismo drugačije?
A oni ni da čuju! Eeeeej breeeee, ko je ovde lud???!!!!

Ne valja se godinu dana, jer smo prošle nedelje imali smrtni slučaj u kući.

Ne valja se!!!!

"Znaš, sve je to lepo i razumem ja tebe, ali trebala bi TO da očistiš, znaš i sama da je ***** umro... "

E, pa kad joj nisam u oči noktima skočila! Ustvari, prvo sam bila zbunjena, pomislila sam da misli da ne valja zbog stresa, radi razvoja embriona, organogeneze i radi tih razloga. Tek će ona - ma ne, to nema veze, ako plod ne valja, ne valja, to ništa nema veze. Nego ne valja se, tako kažu, tako sam čula, ja ne znam ali tako sam čula. A i šta će narod da kaže

Pa, ebo te narod, ebalo te valjanje i nevaljanje, ebo te ko te napravio tako maloumnu, ebo te ko te vaspitao, ebo te ko stigo

Pa da li se meni ovo dogadja, da li je moguće, breeeeee?! I dok nije otišla na posao, sedela mi je na glavi da odem da očistim TO. Krava jedna, pa ja ne znam kako sam se uzdržala da je ne bacim niz stepenice, da je ne izbacim naglavačke napolje!
Pričam mužu, on se smeje. Pa šta se smeješ, ona me pojela i tek će, a ti se smeješ. Kaže - nećemo i gotovo. Mogu oni na trepavice da se okrenu, imaće još jedno unuče, pa hteli ili ne. I za njega tema gotova. A što se ja tresem, što ne mogu sebi da dodjem, što ne mogu da shvatim... Na kraju ću svašta direkt u oči da joj kažem, da se ras.kur.camo jednom za svagda i da mi se ne obrati nikada više.
Nisu normalni, svi od reda su ludi! Oni će meni da diriguju da li ću da rodim ili ne, ej, oni sebi daju to pravo???!!!! Da ubijem bebu koju čekam godinu i po, jer su oni u tripu - šta će svet da kaže???

More, mrš, ebo vas ko vas pokotio, gamadi jedna primitivna! Na drvo da se vratite, ako vam je i tamo mesto, gmizavci jedni bedni.
Uuuuuh, boli me stomak od muke