jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
To i ja kažem,kad me pitaju za svekra i svekrvu:imaju tako divnog sina,ali eto nije imao sreće oženi mene.
Ja kad sam je upoznala,stvarno sam mislila biće sve OK.
Mislila sam,eto žena je pre par godina izgubila kćerku,pa zna kako je kad imaš žensko dete.Ja sam tad imala 19godina,a njena ćerka je umrla sa 17.Prosto,sam mislila eto što bi ona mene mrzela,klinka sam. Ali ne,ma kad se setim baksuza jednog,muka živa.
Jurila me nožem,bacila mi sve stvari dok nisam bila kod kuće,nudila mi pare da prekinem trudnoću.Najgore mi je bilo kad me prijavila za terorizam:leto,ja u haljinici,4 mesec trudnoće,došla policija,stavite ruke na ledja,i u maricu.Da poludiš.
Eto zadnjih par godina vidjamo se jednom godišnje,na par dana.I to je dosta.
Sad pošto nema sredstava za život,da dodje kod nas.Ali eto sam njen sin kaže da bi bilo bolje da ne dolazi.Nije zaslužila.Iako je majka,ali nikad nije brinula o njemu,ostavila ga kod oca ženskaroša.
U stvari,i svekar i svekrva su jako lepo sebi uredili život,a za decu nikad nisu imali vremena.Pa sad nešto izvode.
i jel vi bas morate da je primite nazad? Necete ni ti ni on, a ona ipak dolazi. Ne postoji resenje? A sta je sa svekrom?