Svekrve...neicrpna tema

Cicak, stvarno bre zeno preterujes.
Ko da si baba od 60 godina.
Valjda postoji nesto izmedju izlazenja u klubove svake subote i sedenja sama kuci.
Ja sam se bogami naizlazila u zivotu, svakog petka i subote sa drugaricama u klubove po Bg, ali do te faze da sedim sama kuci mislim da imam jos jedno 30 godina.

Tako je Cicak,ni sex nista,i toga ti je preko glave,udala si se u postenu kucu.:)
Kakve veze ima sex sa izlascima... sex je uživanje, a izlasci smaranje...;)
Zavisi od toga kakvi su ti izlasci bili. Ja bih, ko i Afro, i sada izlazila da mogu. :aha:
I šta bi radila u gradu? Da možeš?
Sedela u zadimljenoj prostoriji, sa gomilom napaljenih klinki i klinaca? Gde od glasne muzike ne čuješ ni svoje misli, a kamoli nešto drugo... gde te svi laktaju i čepaju, mlate gluposti, prilaze ti pijani, prodaju jeftine fore... na koje nisam nasedala sa 12 a ne sa 25 godina... ma daj...

Sad je vreme devojčica od 15 i momaka od 20...
Ja smatram da ove godine u kojima sam su namenjene za nešto drugo... to je moje mišljenje, i radim onako kako mi odgovara...

Smešno bi samoj sebi izgledala, da đuskam i pijančim pored nekog deteta od 15 godina... ;)
Cicak, stvarno bre zeno preterujes.
Ko da si baba od 60 godina.
Valjda postoji nesto izmedju izlazenja u klubove svake subote i sedenja sama kuci.
Ja sam se bogami naizlazila u zivotu, svakog petka i subote sa drugaricama u klubove po Bg, ali do te faze da sedim sama kuci mislim da imam jos jedno 30 godina.
E tako sam i ja, izlazila maksimalno... a sad mi prija sedenje kući, kafa sa drugaricama... opuštanje od radne nedelje...;) a đuskati i piti mogu i u svojoj kući, em je lepši ambijent, em je udobnije... ;)

Sedela u zadimljenoj prostoriji, sa gomilom napaljenih klinki i klinaca? Gde od glasne muzike ne čuješ ni svoje misli, a kamoli nešto drugo... gde te svi laktaju i čepaju, mlate gluposti, prilaze ti pijani, prodaju jeftine fore... na koje nisam nasedala sa 12 a ne sa 25 godina... ma daj...

Ja smatram da ove godine u kojima sam su namenjene za nešto drugo... to je moje mišljenje, i radim onako kako mi odgovara...

Smešno bi samoj sebi izgledala, da đuskam i pijančim pored nekog deteta od 15 godina... ;)

E tako sam i ja, izlazila maksimalno... a sad mi prija sedenje kući, kafa sa drugaricama... opuštanje od radne nedelje...;) a đuskati i piti mogu i u svojoj kući, em je lepši ambijent, em je udobnije... ;)

Ne izlazim niti sam ikada izlazila na takva ljakserska mesta. Tamo gde sam ja izlazila, svi su djuskali i bili tu zbog dobre zikice, a takvih mesta ima i sada. ;)

Ja ti pricamo o onome izmedju klubova sa napaljenim klincima i sedenja kuci. Sama.
Postoje i pozorista, bioskop, kuglanje, sedeljka sa prijateljima, koncert, cak i koncert nekog KUD-a, (meni je super i na to da idem), neka dzez svirka u malom klubu- sedis zavaljen i slusas dobru muzku, klizanje, klopa u restoranima...
To su meni sada izlasci i lepo mi je.
Mada mi naravno i dalje prija da sa svojim celim drustom izadjem u neki klub ili kafanu. I to ce mi uvek prijati.

edit- a postoje i mesta za nocne izlaske za one preko 20, barem ovde gde ja zivim se zivot ne zavrsava sa 20 godina...

Sad je vreme devojčica od 15 i momaka od 20... Ja smatram da ove godine u kojima sam su namenjene za nešto drugo... to je moje mišljenje, i radim onako kako mi odgovara...

Smešno bi samoj sebi izgledala, da đuskam i pijančim pored nekog deteta od 15 godina... ;) E tako sam i ja, izlazila maksimalno... a sad mi prija sedenje kući, kafa sa drugaricama... opuštanje od radne nedelje...;) a đuskati i piti mogu i u svojoj kući, em je lepši ambijent, em je udobnije... ;)

zenska glavo, kako sve fino poslozis..

sto tolerises njegove izlaske svaki vikend do zore, shvatila sam da je straiji cak od tebe.. kako se on ne izivi? sta mislis da ima tak zanimljivo da ga vuce?!

a sjetih se teme "nezreo za djecu"..

ti ili se jako dobro ogradjujes nama ovdje ili si stvarno ladara..

Ne izlazim niti sam ikada izlazila na takva ljakserska mesta. Tamo gde sam ja izlazila, svi su djuskali i bili tu zbog dobre zikice, a takvih mesta ima i sada. ;)
I niko ne pije na tim mestima? Nije zadimljeno? Nema startovanja?
Svi kulturno dođu, samo da bi slušali muziku?

Da to nije starački dom?:mrgreen: i u njemu je izgleda zanimljivije...;)
Ja ti pricamo o onome izmedju klubova sa napaljenim klincima i sedenja kuci. Sama.
Postoje i pozorista, bioskop, kuglanje, sedeljka sa prijateljima, koncert, cak i koncert nekog KUD-a, (meni je super i na to da idem), neka dzez svirka u malom klubu- sedis zavaljen i slusas dobru muzku, klizanje, klopa u restoranima...
To su meni sada izlasci i lepo mi je.
Mada mi naravno i dalje prija da sa svojim celim drustom izadjem u neki klub ili kafanu. I to ce mi uvek prijati.

edit- a postoje i mesta za nocne izlaske za one preko 20, barem ovde gde ja zivim se zivot ne zavrsava sa 20 godina...
Sve to i ja upražnjavam, i to jako često... ali to ne podrazumevam pod izlaske u grad...
Za mene je koncert koncert, a izlazak u grad, izlazak u klub, kafić, diskoteku, među gomilu ljudi, glasnu muziku, dim i piće...;)

P.S. U mom selu se život završava sa udajom, kao što vidiš... :roll:

zenska glavo, kako sve fino poslozis..

sto tolerises njegove izlaske svaki vikend do zore, shvatila sam da je straiji cak od tebe.. kako se on ne izivi? sta mislis da ima tak zanimljivo da ga vuce?!

a sjetih se teme "nezreo za djecu"..

ti ili se jako dobro ogradjujes nama ovdje ili si stvarno ladara..

Tolerišem?!:eek:
Nemam ja šta da tolerišem, svako ima pravo da radi ono što želi...
Vuče ga druženje, prijatelji, piće... on to voli, to mu je izduvni ventil...

Stvarno misliš da bi ja mogla biti srećna kad bi mu zabranila izlaske? Ili se svaki put prilepila uz njega i smarala u gradu?

Pa ne bi to radila sve da je Bred pitt u pitanju, nema šanse...;)

Sve to i ja upražnjavam, i to jako često... ali to ne podrazumevam pod izlaske u grad...
Za mene je koncert koncert, a izlazak u grad, izlazak u klub, kafić, diskoteku, među gomilu ljudi, glasnu muziku, dim i piće...;)

Stvarno misliš da bi ja mogla biti srećna kad bi mu zabranila izlaske? Ili se svaki put prilepila uz njega i smarala u gradu?

Pa ne bi to radila sve da je Bred pitt u pitanju, nema šanse...;)

Pa lepo ja kazem, ne lazes ti mene nego sebe....:zper::zper::zper:
Brak ti je fantastican, muz ti izlazi na mesta gde izlaze "napaljene" klinke, zivi covek boli ga uvo a ti sva tako pametna sedi kuci i cepi se svekrvi, jer bez obzira sto ti to ne priznaje, ali tvrdim i potpisujem da postoji debeli razlog sto si usla svekrvi u guzicu, i jos trpis takvog muza kakvog ni ja a ni 99% zena na ovom forumu ne bi trpele...
imas ti veeeellllliiiiiikkkkiiiii problem....

Pa lepo ja kazem, ne lazes ti mene nego sebe....:zper::zper::zper:
Brak ti je fantastican, muz ti izlazi na mesta gde izlaze "napaljene" klinke, zivi covek boli ga uvo a ti sva tako pametna sedi kuci i cepi se svekrvi, jer bez obzira sto ti to ne priznaje, ali tvrdim i potpisujem da postoji debeli razlog sto si usla svekrvi u guzicu, i jos trpis takvog muza kakvog ni ja a ni 99% zena na ovom forumu ne bi trpele...
imas ti veeeellllliiiiiikkkkiiiii problem....

Tipičan primer žene koja će uvek na sve, pa i na svekrvu gledati kao na neprijatelja... ;)

Malena moja, ja NIKAD ne lažem... možeš pročitati moje postove od prvog do poslednjeg da se uveriš... slobodno... ;)

Moj brak jeste fantastičan, ali to nije tema...

I još jednom da ponovim, ja sam osoba koja ne trpi u braku, ja u braku od mog muža imam sve... jer imam razumevanje... ne držim ga u kavezu... kao ni on mene...

Zašto misliš da ja imam problem? Odkud to?
Jesam li ja na ovoj temi i jednom pomenula da imam problem?:think:

Tipičan primer žene koja će uvek na sve, pa i na svekrvu gledati kao na neprijatelja... ;)

Malena moja, ja NIKAD ne lažem... možeš pročitati moje postove od prvog do poslednjeg da se uveriš... slobodno... ;)

I još jednom da ponovim, ja sam osoba koja ne trpi u braku, ja u braku od mog muža imam sve... jer imam razumevanje... ne držim ga u kavezu... kao ni on mene...

Ma samo ti uzivaj u braku sa svekrvom dok ti muz izlazi sa maloletnicama....!!!!

Pametna mlada zena,bravo,bona.Mogu da te poljube u goozicu ljubomorne babadevojke.:)

Pa ne bi to radila sve da je Bred pitt u pitanju, nema šanse
...;)

onda ti se divim na zivcima :)

onda ti se divim na zivcima :)
steki, ne trebaju ti živci kad imaš poverenje...
Moj muž nikada nije prokockao moje poverenje, i moji živci uopšte nisu napeti kad je on u gradu... isto mi je dal je na poslu ili u gradu... kad nije samnom...
I na koga da ja budem ljubomorna? Svaka koja ga i pogleda, mi nije ni do članka, čim razmišlja o oženjenom muškarcu... ;)

Sve je u glavi, veruj mi... ;)
Ti bas nikad nisi bila na dobroj tehno zhuraji, jel? :sad2:
Razumem i zasto (bold), shteta. :neutral:

Ma bila sam jeko, ali kad sam išla u prvi srednje, kao što i danas omladina ide na tehno žurke... ;) nije moj grad baš selo, to mu ja tepam od mila...:D

steki, ne trebaju ti živci kad imaš poverenje...
Moj muž nikada nije prokockao moje poverenje, i moji živci uopšte nisu napeti kad je on u gradu... isto mi je dal je na poslu ili u gradu... kad nije samnom...
I na koga da ja budem ljubomorna? Svaka koja ga i pogleda, mi nije ni do članka, čim razmišlja o oženjenom muškarcu... ;)

Sve je u glavi, veruj mi... ;)

Ma bila sam jeko, ali kad sam išla u prvi srednje, kao što i danas omladina ide na tehno žurke... ;) nije moj grad baš selo, to mu ja tepam od mila...:D

ma nije sve u povjerenju i varanju..

nego ti se divim kako mozes tolerisati svog muskarca, muza, koji je ostao jos u teenage uzrastu..kazes vuce ga drustvo pice.. do kad? kakvi su to ljudi kad ne osjete da se on mozda "skrasio".. tipa lickanje, pickanje, iscekivanje vikenda..

jasno mi je da tu nema zabrane ali da on u tim godinama to nije izgustirao i zamjenio nekim porodicnim zivotom, nije mi jasno.

ma nije sve u povjerenju i varanju..

nego ti se divim kako mozes tolerisati svog muskarca, muza, koji je ostao jos u teenage uzrastu..kazes vuce ga drustvo pice.. do kad? kakvi su to ljudi kad ne osjete da se on mozda "skrasio".. tipa lickanje, pickanje, iscekivanje vikenda..

jasno mi je da tu nema zabrane ali da on u tim godinama to nije izgustirao i zamjenio nekim porodicnim zivotom, nije mi jasno.
Skrasio se on steki... on je pravi primer porodičnog čoveka od kad živimo zajedno...
On je uvek kući... uvek...
Taj izlazak je za njega izduvni ventil... nije lako baviti se poslom kojim se on bavi u današnje vreme, pritisak je ogroman... a druženje, smeh i po koje pivo ga opuste... on to voli... ionako ima briga preko glave, pa mora se opustiti nekada...
I ja odem ponekad sa njim... on me uvek zove... ;)
Njega ne zanima preterano sam izlazak u grad, koliko druženje u stanu pre izlaska... okupi se društvo, zezaju se, jedu, piju... izađu u 12-01 a vrate se u 2... penzioneri, kad ti ja kažem...;)
A zasto ti mislis da ona zna da je on ozenjen? Ne moze siknuti burmu? On je taj kome bi trebalo smetati sto cura zeli da bude s ozenjenim, a ne toj curi. Ako njemu ne smeta, nista mu i ne znaci sto tebi nije ni do koljena.

Moj muž ni ne nosi burmu... I iskreno da ti kažem on nikad ne bi bio sa nekom takvom, znam ga ko staru kantu... ;)

Moj muž ni ne nosi burmu... I iskreno da ti kažem on nikad ne bi bio sa nekom takvom, znam ga ko staru kantu... ;)

Nisi me shvatila. Kako onda ta cura ne moze biti tebi ni do koljena ako pozeli biti s njim, a cura i ne zna da li je on ozenjen? Na kraju krajeva, ako te on odluci prevariti njemu nista ne znaci to da li ti mislis da li ti je ta cura do koljena ili ne. Pretpostavljam da bi opet cura bila kriva, a on jadan naivan i zaveden.

Sva ova prica ne znaci da ja mislim da ce se neko zadrzati tako sto ce se vezati uz sebe.

Moj pokojni muz nije nosio burmu i izlazio je sam, kad se meni nije izlazilo. Nikada me nije prevario. Ja ne nosim burmu i izlazila sam sa svojim drustvom na neka dogadjanja koja njega nisu zanimala. Iz porodicnih razloga cesto nismo mogli da putujemo zajedno (bolestan svekar), tako da sam jednom prilikom provela u Italiji bez njega 2 meseca. Nisam ga prevarila.

Moji roditelji zive decenijama u srecnom braku na slican nacin.

Back