Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Ti si netipican primer, i nije lose nekad te ubaciti da ne misle zene da su lude
I da postoji svetlo na kraju tunela

I da postoji svetlo na kraju tunela

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si netipican primer, i nije lose nekad te ubaciti da ne misle zene da su lude
I da postoji svetlo na kraju tunela![]()
Mirko briga te nemas svekrvu hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
UUUUUUUUUUUUUUUU MIRKO,ovo je bilo nisko,pod pojas..xD..E koja majka tebe za zeta ne bi pozelela hahahah
UUUUUUUUUUUUUUUU MIRKO,ovo je bilo nisko,pod pojas..xD..E koja majka tebe za zeta ne bi pozelela hahahah
Meni se sve cini, citajuci neke ranije postove, da je Mirko necija svekrva, samo se krije iza muskog nika![]()
I ..Njemu je bilo neprijatno uzasno.Nece on nu da napadne jer je bolesna i manipulise tom svojom bolescu samo tako.A 2 GODINE SAM JOJ GOVORILA DA IDE KOD LEKARA.Nije htela,znala je da ima tumor koji je pustila da se razvije do te mere da bude 3.stepen metastaza,nije htela na mamografiju,nista.2 GODINE.I onda je rekla svojoj cerki da ima rak,ali da ne kaze to mm a onda je krijuci od nje rekla mm da ima rak ali da to ne kaze svojoj sestri.I svi su se brinuli a ona je valjda namerno htela nasmrt da se razboli ne bi li dobila paznju.
Ne veruj nikome na rec,proveri!
Ja ne mogu da verujem da si ovako nesto mogla da izjavis. Jadna je ta svekrva a pogotovu muz sa tobom tako sebicnom! Boze, kakve sve sebicne osobe postoje, pa to je da ne poverujes.
Moja baka je prosle godine umrla od toga i ja zaista ne mogu da verujem da neko tako olako shvata stanje te osobe pa neka je 10 x svekrva a i 5 x los covek. Ona majka tvog muza, i ona je ipak bolesna od raka zaboga, metastaze..to ne vodi u dobro. A ti izjavljujes ovakve nebuloze. Bas bi me zanimalo kako bi tebi bilo da je to tvoja majka! A onda tvoj muz da ledeno hladno izjavi kako mora da je se namerno nasmrt razbolela. Ali hej, svakome prema zasluzi, ko zna kako ces ti biti sutradan tretirana od tamo neke snaje/zeta.
Uzas nad uzasom.
Ma kakve to veze ima kad je zena isla da se leci sa izjavom koju sam boldovala? Da neko izjavi ovako nesto da je neko namerno hteo na smrt da se razboli da bi dobio paznju je prilicno dno dna. Mnostvo ljudi ne ide na vreme da se leci. Zato i jeste takva smrtnost. Ljudi se jednostavno boje da saznaju sta je u pitanju. Apsolutno uobicajena (na zalost ) stvar.
Ako bih tebe trebala da proveravam bolje odmah da se ubijem.... Smatracu da si ono za sta ja zelim da smatram i gotovo.....