jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Meni moja svekrva kuva kafu svako jutro pre nego sto odem na posao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni moja svekrva kuva kafu svako jutro pre nego sto odem na posao![]()
Vidi majku mu stvarno, a kako se dobija diploma dudukacenim da bih i ja mogla da se upišem na taj fakultet
A što se brnjice tiče, velika je to frka i još veća filozofija veruj mi na reč, ovako matoroj, svašta videh a i svašta bogami doživeh.
Moja svekrva nije imala ni svekrvu, ni zaovu, ni jetrvu, ma nikog siroma deda nije imao kada se njome oženio. Ona iz cuga bila gazdarica za sve. Da je ne olajavam, nema je više, nije red, a njena jedna sestra imala i svekrvu i zaovu i jetrvu, svi je kecali kako je ko stigao pa ona rešila kada bude svekrva da bude drugačija. I bila je veruj mi, bila je ko melem na ranu, snajka joj je to uvek priznavala.
Njenoj snahi palo napamet da baba proda kuću i kupi sebi mali stančić a njima da pare da kupe kuću, ona pristala. Njena snaha odlučila da baba treba da joj kuva i decu čuva, ona pristala. Njena snaha rešila da kad je baba napunila 86.g. i postala senilna da je stavi u nekakav dom za stare (ovde to baš i nije neki dom, već neka stara kuća gde jedna žena brine za nekih dvadesetak ljudi), ona nije pravila problem, nije ni znala šta ju je snašlo. Umrla je posle tri nedelje, a snaha na sahrani se pravda rodbini: "pa otkud sam znala da će samo toliko poživeti"
Prema tome dragi moj duduk, džaba tebi diploma, možeš još nekoliko da napabirčiš ni dalje ti ništa neće biti jasno, mi žene smo ti čudo prirode u svakom pogledu, iliti kako se kaže u mom kraju: "dok sam bila snajka, nije mi valjala svekrva, sad sam svekrva, ne valja mi snajka". Neko to shvati pravilno, neko ne, žalosno ali istinito.
To je zaista lepo od nje.
Ja mojoj kuvam kafu, takodje kuvam i njenim prijateljicama i zajednickim posetiocima tipa rodjaci i naravno svom drustvu.
Nije to nikakva "radnja", ali nekad mi bas bude muka.
Stvarno? a zašto?!![]()
Ja se našalih malo, a neke ovde reaguju kao da sam im sipala sodu u oči.
Izvin'te na smetnji.
Mozda si trudna,nije to od sveki.![]()
Jaoj ljudi,pa sto se pecate na Mirka?Pa kad ukapirate kako treba sa Mirkom,mnogo ce biti lakse sa svekrvama i snajama
.Ignorisite!Ajmo od sad ignorisanje da uvezbate!Ako ste budale vi cete odgovarati i dalje na Mirkove provokacije!I naravno slobodno pljujte i svekrve i snaje!
![]()
Jaoj ljudi,pa sto se pecate na Mirka?Pa kad ukapirate kako treba sa Mirkom,mnogo ce biti lakse sa svekrvama i snajama
.Ignorisite!Ajmo od sad ignorisanje da uvezbate!Ako ste budale vi cete odgovarati i dalje na Mirkove provokacije!I naravno slobodno pljujte i svekrve i snaje!
![]()
Da, i? Sta si time htjela reci? Cim ti kuha kafu svako jutro znaci da zivite zajedno i da zena vjerovatno ustane prije tebe, pa joj nije problem skuhati kafu.
Ali, ovdje se ne radi o tome. Radi se o tome da naredis nekome ko ti je prvi put u kuci ili s kim jos nisi dovoljno blizak da ti skuha kafu. Tako da ne vidim sta si htjela tom recenicom, sem ako si dosla da se pohvalis.
Nisam shvatila da je rec o prvoj drugoj poseti,ako jeste onda nije lepo.
Iako jos ne zivim sa svekrvom,ona mene pita kada sam kod njih,a cesto sam,da li hocu da skuvam kafu,svekar nekad kaze Majo skuvaj kafu,verenik mi kaze Majo skuvaj nam svima kafu i meni tu nista nije ponizavajuce,jer se sve kaze u normalnom tonu.
Pa i ja sam dobra, pa mi ne kuva ne kafu već ništa....neznam što?jel do nje il do mene?[Qpa UOTE=Mirko_212;15585496]Ima dobru snajku,i treba!
Moj savet je i za snaje i svekrve da nikada ne dodju u situaciju da zive zajedno.Moj stav pre udaje je bio,nikako ziveti sa svekrom i svekrvom.Nismo u srednjem veku.I moja deca ne mogu da zive sa mnom jer ja necu hteti.A valjda ce i kod nas da se stvore bolji uslovi bar sto se obicnih poslova tice,pa da mogu mladi da zive sami..I nece me niko ubediti da ne postoji nacina.Nego se neke zene udaju za nesposobne muskarce koji nece da se angazuju za svoju porodicu.Ja postavljam ledja i snosim odgovornost za sve sto radim pa tako isto ocekujem i od muskarca.Moj savet svim mladim zenama je da po cenu da ostanu ne udate ne pristaju na horde i copore!
Redovno vas citam pa ajde i ja da napisem koju, a inspirisala me je tvoja poruka za to...naravno u pozitivnom smislu.Moj savet je i za snaje i svekrve da nikada ne dodju u situaciju da zive zajedno.Moj stav pre udaje je bio,nikako ziveti sa svekrom i svekrvom.Nismo u srednjem veku.I moja deca ne mogu da zive sa mnom jer ja necu hteti.A valjda ce i kod nas da se stvore bolji uslovi bar sto se obicnih poslova tice,pa da mogu mladi da zive sami..I nece me niko ubediti da ne postoji nacina.Nego se neke zene udaju za nesposobne muskarce koji nece da se angazuju za svoju porodicu.Ja postavljam ledja i snosim odgovornost za sve sto radim pa tako isto ocekujem i od muskarca.Moj savet svim mladim zenama je da po cenu da ostanu ne udate ne pristaju na horde i copore!