Ej cure, male i velike, da ne kažem mlade i malko starije. Mislim da sam ja ovde najstarija, a pride i svekrva, pa i tašta

Imam jedno pitanje za sve vas.
Več sam pisala da imam i snajku i zeta, fala bogu lepo se slažemo, još malko pa dve godine da su članovi naše porodice.
Elem, od kako sam upoznala zeta počeo je da me zove MAMIKA, to mi je baš slatko, i sva sam sebi nešto važna, nemam pojma zašto

a da me zove imenom, uh, ne bi mi baš prijalo, malko sam staromodna po tom pitanju, ne bih volela ni da me neko klinče na ulici oslovi samo imenom.
Ali snajkica me ne oslovljava NIKAKO, sin je predložio da me zove ili kao i zet, ili jednostavno teta Milica, ona je odbila i jedno i drugo. Kaže ono mamika joj je bezveze, kao mama a nije mama, neće da me tetka jer joj nisam tetka

a svoju mamu naravno ima. Tako da smo sad obe u rebusu, ja se ne bunim kako joj drago, a ona kaže da još nije odlučila kako će mi se obraćati. I dalje smo na: dobar dan, pusa i sednemo da kafenišemo.
To mi je danas palo napamet jer je sama potegla temu. Inače je vrlo pažljiva, pamti i naše rođendane i godišnjicu braka i još nešto, što mene posebno razneži, pamti i datum kada sam se posle saobraćajke konačno probudila iz kome, tako da, ako me bude zvala i baba-roga neću se ljutiti, na nju zaista ne mogu nikako da se naljutim.
Aaaa daaaa, pitanje,

kako vi oslovljavate svoje svekrve?