mislim da bi izmedju tvoje i moje bilo mrtva trka...![]()
...i moje, samo što sam ja moju precrtala odavno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da bi izmedju tvoje i moje bilo mrtva trka...![]()

a jao...i ovde vidim velika konkurencija...![]()

Aj da se takmicimo cija je najgora svekrva da dobijem bar neku nagradu kad me vec nece lutrije.![]()

Beba ima grceve sa mesec dana sto je i normalno, kad, evo ti nje, dotrcava i pocne da kuka ko na , Boze me prosti, sahrani, pocne cak i da place..."eto morala sam doci da je vidim kad tako jako place" kaze draga sveki...bas mi je pomogla, podigla mi pritisak samo tako
ako ikako mozes atakualpa, uvezbaj tehniku 'na jedno uvo udje na drugo izadje', uz blazeni smesak. cuvaj zivce trebace ti, vec si se dovoljno nervirala zbog sveli i ostalih.
A kako to dotrcava? U vas stan bez najave ili?
Mislim da, ako si porodilja, imas apsolutno pravo da trazis mir za dojenje i sl. i da nametanje treba da resi tvoj suprug tako sto ce zabraniti matorcima panichno ponasanje u tvojoj i detetovoj okolini. I... lako reseno pitanje stresa.![]()
Prekaljeni novosadski advokat je samo nasmejao na tuzbu i rekao: "Sta im je ovo trebalo...mogli su pametnije da potrose pare na dete umesto da bacaju na ovo...svasta"
Nego...da se vratim na temu. Ova potencijalna sveki mi je mnogo simpa lik. Imamo taman finu distancu sa koje ne uspevamo ni da se sagledamo do detalja.![]()
distanca je prava stvar u mnogim odnosima 
), moja pisma koja sam vec prilozila kao dokaz dobre namere, ona pobacala na sto da pokaze kako sam je oljagala u njima da nije dobra baba
, sudija ustuknula jer je bilo neocekivano, ova nastavila da upada u rec, sudija prekinula pretres i zakazala drugo rociste, ova ostala u kancelariji da shizi, a mene advokat onako kavaljerski ispratio kroz vrata napolje tako da smo dostojanstveno napustili tu dramu i njeno baljezganje. Slucaj cak ni tehnicki nije ispravan jer po zakonu nemaju prava da me tuzhe po nekom tamo clanu koji je moj advokat iskopao, a sudija nije ni znala za taj clan.
i mislim da ovo nije u redu zašto svekrve nemaju svoju temu gdje bi olajavale svoje snaje 
358 stranica![]()
i mislim da ovo nije u redu zašto svekrve nemaju svoju temu gdje bi olajavale svoje snaje
![]()

Opa, blagos vama kad je tema stala maltene kod mog proslog posta. Ako ako samo tako, izgleda da niko nije vodio svekrvu na more pa nema novih postova.
Ej, necu da davim, samo da se pohvalim da sam super prosla na sudu. Svekrva pozhivcanila usred mog izlaganja i pobacala neke fotke na sudiju da pokaze kako su me lepo primili kad sam rodila dete (a na fotki ja debela kako unosim bebu u dvoriste, zemjoj dokaz glupavi), moja pisma koja sam vec prilozila kao dokaz dobre namere, ona pobacala na sto da pokaze kako sam je oljagala u njima da nije dobra baba
, sudija ustuknula jer je bilo neocekivano, ova nastavila da upada u rec, sudija prekinula pretres i zakazala drugo rociste, ova ostala u kancelariji da shizi, a mene advokat onako kavaljerski ispratio kroz vrata napolje tako da smo dostojanstveno napustili tu dramu i njeno baljezganje. Slucaj cak ni tehnicki nije ispravan jer po zakonu nemaju prava da me tuzhe po nekom tamo clanu koji je moj advokat iskopao, a sudija nije ni znala za taj clan.
I opet, ja pozvala svekra u kafitj na miran dogovor, ponudila da vidjaju dete kad god hoce uz najavu i uz obavezno moje prisustvo i eventualno prisustvo ljudi koje izaberem dok se ne ustanovi podobnost svekrve da bude u blizini deteta, a da ne histerise i laje (za sta je sud doneo odluku da se ustanovi angazovanjem socijalnih radnika), a on to lepo odbio i ja to sve snimila mobilnim, on nastavio da lupa svoje i da se svadja u kafitju, ja snimala ko novinar i vise puta ponovila svoju goreopisanu ponudu za vidjanje koju je on odbio isto tako vise puta i na kraju dosla kuci smirenija nego sto sam krenula jutros na sud.![]()

e bravo jeko ...neka si ti lepo prosla
mogu da zamislim svekrvu..
a sto nije prihvatio tvoju ponudu?mislim....sta ima smeta?

Hoce da budu sami sa detetom ili samo da ponekad ja budem sa njima, ali ja to ne smem vise da dozvolim jer su mi je vise puta otimali iz ruku i ne osecam se bezbedno.

...eto, ja nikad nisam imala taj problem da se moja svekrva otima za svoje unuke,
naprotiv,uvek je jedva čekala da im vidi leđa, čak i kad su bile sasvim male, pa
nisu ni znale da budu npr., drske ili šta već da bi mogla da kaže da je ne poštuju
ili bilo čim iznerviraju..jednostavno ne ume da voli nikog...
...kad smo odlazili u goste kod nje pa je komšinica sretne i pita kako je, i eto
videla joj je unuke da su porasle i tako nahvali decu...a ova svakog prekine u
pola reči...pa kaže..kako sam sad nikako, biću bolje kad ispratim ovaj smet iz
kuće...šta reći....za takvo zlo....
...sad će još malo unuke obe da joj se poudaju, neće ni biti pozvana na svadbu,
neće imati prilike da vidi venčanje ni jedne svoje unuke...postaće i prababa, ali
ni tu neće biti niti je više bilo ko želi u svojoj blizini...i što je najbolje od svega
ja sad znam da ona šizi, što je isključena iz svega, što ne može nigde da
zavuče svoju zlu njušku....ali jedino što joj ostaje je da crkava sama kao pas,
bolje i nije zaslužila....tako da šta reći, sve jednom dođe na svoje, muljala,
je mrsila, zavađala, podmetala, sejala zlu krv, klela svoju unučad...pa eto na
kraju je stvarno dobila što je želela...da bude sama, da je niko ne pogleda,
da jednog dana kad ne bude imala ko da joj doda čašu vode, pita sebe gde
je pogrešila...ili da se ne pita ništa sasvim svejedno.....to je već njena muka
ne naša......![]()
e bravo jeko ...neka si ti lepo prosla
mogu da zamislim svekrvu..
a sto nije prihvatio tvoju ponudu?mislim....sta ima smeta?
Uh draga afrodita, tebi je stvarno teško, vidi se da si strašno ogorčena i sada. Mani to curo, zatvori ta vrata zasobom i ne razmišljaj o njoj uopšte kad je već takva kakva je. Kako si rekla, dobila je šta je tražila, ili bolje rečeno, šta je i zaslužila.
...eto, ja nikad nisam imala taj problem da se moja svekrva otima za svoje unuke,
naprotiv,uvek je jedva čekala da im vidi leđa, čak i kad su bile sasvim male, pa
nisu ni znale da budu npr., drske ili šta već da bi mogla da kaže da je ne poštuju
ili bilo čim iznerviraju..jednostavno ne ume da voli nikog...
...kad smo odlazili u goste kod nje pa je komšinica sretne i pita kako je, i eto
videla joj je unuke da su porasle i tako nahvali decu...a ova svakog prekine u
pola reči...pa kaže..kako sam sad nikako, biću bolje kad ispratim ovaj smet iz
kuće...šta reći....za takvo zlo....
...sad će još malo unuke obe da joj se poudaju, neće ni biti pozvana na svadbu,
neće imati prilike da vidi venčanje ni jedne svoje unuke...postaće i prababa, ali
ni tu neće biti niti je više bilo ko želi u svojoj blizini...i što je najbolje od svega
ja sad znam da ona šizi, što je isključena iz svega, što ne može nigde da
zavuče svoju zlu njušku....ali jedino što joj ostaje je da crkava sama kao pas,
bolje i nije zaslužila....tako da šta reći, sve jednom dođe na svoje, muljala,
je mrsila, zavađala, podmetala, sejala zlu krv, klela svoju unučad...pa eto na
kraju je stvarno dobila što je želela...da bude sama, da je niko ne pogleda,
da jednog dana kad ne bude imala ko da joj doda čašu vode, pita sebe gde
je pogrešila...ili da se ne pita ništa sasvim svejedno.....to je već njena muka
ne naša......![]()

Ma to cu kasnije resavati. To je manji problem jer je svekar spreman da daje novac za izdrzavanje. Problem je samo u onoj neuracunljivoj babuskeri, kad se resi pitanje vidjanja, lako cemo se dogovoriti za kintu i nekretnine. Kad tad ce to ostati detetu pa se ni ne jedim previse sto su me nasamarili.