Ma rado bih ja ali ona ima dedu i to mladji od nje par godina (deda se dobro drzi), pa sta ima tu da joj fali?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam sta da kazem,citam vase postove povremeneo i ne mogu da verujem.Moja je svekrva onda nede na sredini u sustini nije ona losa nego je jednostavno takva.Ponekad imam osecaj da joj je jezik brzi od pameti.U pocetku dok nismo imali decu mogla sam i da klisnem kad pocne da gnjavi, a sad kad imamo decu vec je drugacije.Nije me ona nesto preterano dirala nego tako lupi nesto u trenutku a ne razmisli o tome sta je rekla.Primera ima sijaset a nabrojacu samo neke.Kad sam bila trudna sa sinom nisam smela da se zamaram,etc,etc zbog odrzavanja. Jednom prilikom mi je muz vezao pertle a ona je prokomentarisala "kakva si kao trut" valjda joj bilo zao sina.Kasnije kad se klinac rodio dolazila je svaki dan i bilo je sto ga tako drzis,sto ga tako kupas,a najzesce je bilo to kad zagleda kako sisa bukvalno mu se unese u lice i posle par minuta kaze "eto opet sisa iz iste"Ja sam to gutala nervirala se i na kraju izgubila mleko.Probala je ona da se mesa oko oblacenja, utopljavanja , spavanja ali joj nismo dali,i to sve na finjaka da se ne naljuti.Ponekad mi bude krivo kad ispricam mojoj mami a ona mi kaze cuti, nemoj, mozda nije mislila tako a posle se uveri da sam u pravu.Nekih konkretnih svadja nikad nije bilo ali ti njeni komentari bocnu kad ne treba.E onda se to valjda sve skupilo. Kad se rodila mala klinceza (posto sam snjom imala velikih problema kad se rodila ) to se promenilo tako da sad vise ne cutim nego tog trenutka kad mi nesto kaze ja na finjaka odreagujem.Jednostavno dosta je bilo prelazenja preko nekih stvari dok se nisu rodili.Da najzesce od svega je kad me zovu mama a ona se odaziva e to me je nerviralo i jos uvek me nervira ali ona to ni ne primecuje.
interesuje me kako pored kucnih obaveza,nege i posvecenosti detetu,koje je potrebno,neophodno i naravno zadovoljstvo,stizes da toliko vremena potrosis na bla,bla o svekrvi.
Stop vise,izdigni se i korisnije potrosi svoje vreme.
Evo čitam sve ovo i prosto ne mogu da verujem da uopšte takve žene postoje!Ja sam onda jedna jako srećna žena!Pored divnog muža kojeg volim najviše na svetu imam i divnu svekrvu koja mi ga je zamislite čuda RODILA!
Bez foliranja i uvijanja vam kažem da je moja svekrva zaista super žena.Nikada nam se ni ušta nije mešala,tu je kada god nam treba pomoć i podrška,i uvek je na mojoj strani!Odlično se slažemo od prvog dana i super funkcionišemo.Ali,naravno uvek je potrebno veliko uzajamno razumevanje i da svako zna gde mu je mesto.Ja ne mogu da zahtevam od mog supruga da prestane da komunicira sa ženom koja ga je rodila i od njega napravila divnog čoveka za koga sam se udala!
A i nemojte zaboraviti da ćete i vi jednoga dana biti svekrve!I šta ćemo onda?
Uz malo,samo malo razumevanja i ljudskosti sve se može,e sada od vas samih zavisi kako ćete se postaviti.A iz iskustva znam da se samo ljubavlju pobeđuje!Jedan je život da bi ga trošili na mržnju i zle misli!Otvorite svoje srce !

Svesna sam ja da ima psihijatrijskih slučajeva(ova tvoja je stvarno bolesnik),ali draga moja zbog sebe i svog deteta,moj ti je savet da pokušaš da jednostavno ne konstatuješ dotičnu ženu.Napravi zid oko sebe i ne dozvoli joj da te na bilo koji način povredi.I veruj mi nisam mislila nikoga da vređam,samo mislim da mržnja ničemu ne vodi.A da ti je teško tu se slažem!Ko zna kako bih ja reagovala da sam u takvoj situaciji,ali trudi se mila moja da joj doskočiš!Pametnija si!PozdravO Boze !!!!! Pa niko ih ne krivi za djaba zeno , ne bi ja nikad nista ruzno rekla da nije istina i cestitam ti na dobroj svekrvi cuvaj je i mazi i pazi jer su take raritet . Mislis da smo svi ovde pomalo naludnjicave ? Pobogu mesa mi se u zivot , stoji iza vrata i prisluskuje, samo se crvi i ceshlja , odlucuje umesto mene dali da dete vodim u obdaniste , odlucuje sta cu i kako cu da kupim i to sve preko onog divnog muza kojeg je i sama rodila . Trazi rucak kad dodje kuci s "posla" ( posao je u navodnicama jer ne ide na posao nego ide i shparta gradom ceo dan i donosi koshulje na probu , pa ih isprobava kuci , pa ih vraca itd itd itd itd itd......) , pita jesam li detetu dala da jede , tri meseca nakon porodjaja sam izgubila mleko jer dodje i mi stane iznad glave rukama o stuk i kaze sta sad bacas to mleko , dok se ja izmlazavam , pre dva meseca sam imala spontan sve od njenih hirova ( trosila sam 3 flase domestosa nedeljno da saniram lom koji napravi u kupatilu jer nam je zajdnicko, jer i MOJE DETE tamo pere zube, pa taj domestos sam ja udisala i ono jadno kojeg sam satrla u meni )
I moram jos da dodam da sve to radi namerno , kad je ona mogla sto da nemogu i ja ( i kad su njena deca porasla svacija ce ( to su njene reci a u zivotu nije nista sama uradila ni 10 tegli ajvara nije sama sredila jer nemoze bole je noge samo kad treba da se pravi nesto , za shopping NE ) ) ali ona nije zivela sa svekrvom ona ne razume ni s od svekrve ona je CELOG ZIVOTA radila kako ona misli da treba a sad ja GLUPA pa neznam . nemoj molim te stavi se na trenutak u nashu situaciju i ovaj dobro ti rekla Hellen sad si nadrljala![]()
Da se i ja ukljucim, bit cu i tasta u svekrva, a ovaj, sta je bolje, ili gore?Sve cemo mi biti zle svekrve.Tako je to generacijama
Хех, вероватно и она мисли да то ради из љубави према сину...

zene izginuste sa svekrvama!
a ljudi kad omatore, podetinje ili postanu dzangrizavi...ima verovatno i toga!

naravno da nas ima svakakvih i da su iskustva razlicita i individualna.Ali..ali i za ljubav i za svadju potrebno je dvoje,pa tako i u odnosu na relaciji svekrva-snaja.U celoj prici nema nevinih. Svekrve zaboravljaju da su i njihove cerke nekome snaje a takodje i snajke da su i njihove mame nekome svekrve.
, a moja mama nece biti sveki jer ima dve cerke...