Svekrve...neicrpna tema

中国の飛行機が列島、沖縄MIJAKの島の主要な島との間で飛行中の航�

�機は、報道機関時事通信社と共同通信によると、金曜日と土曜日に配備された。

- - - - - - - - - -

中国の飛行機が列島、沖縄MIJAKの島の主要な島との間で飛行中の航�

�機は、報道機関時事通信社と共同通信によると、金曜日と土曜日に配備された。

Sin doveo kući tri devojke i kaže mami:
- Pogodi koja je moja verenica?
- Ova na kraju, s leve strane.
- Odakle znaš?
- Čim je ušla, počela je da me nervira!

Uhhh, to je kao da moju sveki čujem, elem, doveo m.m. mene i moju prijateljicu mami na upoznavanje, meni bilo smešno, mislim, za koji moj je tu moja prijateljica, elem, kaže dragi, da baš vidim koja joj se sviđa. Mi došle kao na kafu, baba sedi ni da nas pozdravi, ova moja prijateljica se našla u čudu, bilo joj neprijatno, šta li, pa krenula da bude domaćica u tuđoj kući, krenula da kuva kafu, ronca po ormarima, traži neko piće, a sve babu pita gde se i šta nalazi. Ja sedela ko mula, sve mi bilo bože me sakloni, jedva čekah da pobegnem, ni repom mrdnula nisam, a sutradan kaže moj sadašnji mm. eeee, moja mati bi baš volela tvoju prijateljicu za snajku, uhhh.
Prošle neke godine, moja prijateljica se udala za komšiju moga muža, svekrva je mrzi do zla boga, a ova moja će, eh, da si moju snajku dobila, znala b šta je zlo. Pita je komšinica, a u čemu se one razlikuju kad su od malena bile ko sijamski blizanci, ova moja kaže: , pa, ova moja je moje zlo, nema teorije da je tvoja gora. A ova je pita, kako čujem, pre nekoliko godina si je baš želela za snajku, ma idi kaže moja sveki, znala sam oMa da neće biti leba od njih, bila je previše fina i dobronamerna, a ova moja samo ćuti i snima, jasno je da ni jedna nije bila za NAŠE kuće:worth::worth::worth:

:mrgreen: ja vise ne ali volim da dodjem...navika je cudo :))))

trenutno ne, ali me je drugi put zaskocila kako mi padne imunitet
treba da izadjem iz porodilista, kaze mi mm da bi ona dosla ...
i dosli su bili oboje

i bilo je svasta nesto

ali sam sada hepi sa svojim bebcom koji nece da siki :D

verovatno do sledeceg pada imuniteta, videcemo da li sam uspela ostaviti utisak

- - - - - - - - - -

Nisam ni rekla da je drugačije... no možda se vremenom zavolimo...:zaljubljena:

kod mene izgleda obrnut proces:neutral:

mislila sam da je zena prostodusna, a sada sam definitivno promenila misljenje- da si toliko gluv za drugu osobu nije naivnost

ma stariji ljudi su skloni da se ne obaziru na druge i da daju sebi za pravo samo zbog godina da naturaju drugima svoje misljenje i da komanduju....a i mozda nisu ni dobre namere upitanju....ti si sad posebno osetljiva i ako je i malo pametna zna koliko je sada lako narusiti odnose....ali, nekoga to ne zanima, vaznije mu je da istera svoje....

Strasno kakvi su ljudi bezosecajni... Pogotovo svekrve koje maze svoje sinove.. Kao moja svekriva kada kaze mom muzu, dodje sa posla a ona "jaooo, ljubi te majka..jel si se umorio.. Hoces da jedes, jel te bole noge.. Majkin sin" boze odvratno, ja im se samo smejem i zezam muza idi kod mame da sisas ljubi te majka :D

Nikad nemojte da dopustite sebi da zivite zajedno sa svekrvom pa makar ni na 5 km razdaljine.

Moja cerka vodi borbu sa svekrvom a to je zato sto joj je muz volina pa dopusta majci da se mesa.

Da, to je do muzeva, oni koji su bili mamini sincici pre braka uvek ce reci da im je mama najbolje kuvala, spremala, ususkavala.

Nikad nemojte da dopustite sebi da zivite zajedno sa svekrvom pa makar ni na 5 km razdaljine.

Moja cerka vodi borbu sa svekrvom a to je zato sto joj je muz volina pa dopusta majci da se mesa.

Da, to je do muzeva, oni koji su bili mamini sincici pre braka uvek ce reci da im je mama najbolje kuvala, spremala, ususkavala.

:mrgreen: ma takvi ne treba ni da ze zene, vec imaju zenu koja je nezamenjiva....

Back