Sin doveo kući tri devojke i kaže mami:
- Pogodi koja je moja verenica?
- Ova na kraju, s leve strane.
- Odakle znaš?
- Čim je ušla, počela je da me nervira!
Uhhh, to je kao da moju sveki čujem, elem, doveo m.m. mene i moju prijateljicu mami na upoznavanje, meni bilo smešno, mislim, za koji moj je tu moja prijateljica, elem, kaže dragi, da baš vidim koja joj se sviđa. Mi došle kao na kafu, baba sedi ni da nas pozdravi, ova moja prijateljica se našla u čudu, bilo joj neprijatno, šta li, pa krenula da bude domaćica u tuđoj kući, krenula da kuva kafu, ronca po ormarima, traži neko piće, a sve babu pita gde se i šta nalazi. Ja sedela ko mula, sve mi bilo bože me sakloni, jedva čekah da pobegnem, ni repom mrdnula nisam, a sutradan kaže moj sadašnji mm. eeee, moja mati bi baš volela tvoju prijateljicu za snajku, uhhh.
Prošle neke godine, moja prijateljica se udala za komšiju moga muža, svekrva je mrzi do zla boga, a ova moja će, eh, da si moju snajku dobila, znala b šta je zlo. Pita je komšinica, a u čemu se one razlikuju kad su od malena bile ko sijamski blizanci, ova moja kaže: , pa, ova moja je moje zlo, nema teorije da je tvoja gora. A ova je pita, kako čujem, pre nekoliko godina si je baš želela za snajku, ma idi kaže moja sveki, znala sam oMa da neće biti leba od njih, bila je previše fina i dobronamerna, a ova moja samo ćuti i snima, jasno je da ni jedna nije bila za NAŠE kuće