Mali suncokret
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
E to sa golicanjem mi nije jasno...i ja imala goste koji poceli da ga golicaju kao ludi. Gledam i sve ne mogu da verujem, pa odrasloj osobi to ne prija a ne maloj bebi
Vazno da su otisli, konacno mir u kuci, mogu da zamislim kako se osecas...Ja sam nakon posete od dva sata iscedjena kao limun
Vazno da su otisli, konacno mir u kuci, mogu da zamislim kako se osecas...Ja sam nakon posete od dva sata iscedjena kao limun

.sto je daleko od istine.....trebali su uvece otici ali je voz otkazan pa su ostali opet na nocenju...ja mrtva umorna, ustala sam u 4 ujutru ali smo otisli u setnju....onako besna nisam dala da setaju bebu, bolelo me uvo za njih....ali ne, nasla se moja sveki pametna, beba se taman umirila u kolicima i ona da se nadje pametna i izvadi mu agresivno prstice iz usta i razbudi ga.....
....posle nije ni hteo da spava ali su zato oni komentarisali kao eto nece da spava....
a zasto ti imas vise odgovornosti za nju od njenog sina a jos si i bolesna???...stvarno ne razumem...missim,divno je to sto si pazljiva, to pokazuje kakav si covek 
Hehe kao da vidim u najkorijem periodu tebe i neizrecivu na forumima za razvedene žene ili ti "raspuštenice"