neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tašta je kao pivo.
Najbolja je hladna i na stolu.
mislila sam da cu izdrzati ali sam prsla....znaci bas smorise....5 puta da dam detetu vode, pa da ga kvasim, pa opet razmazen, pa sve mu smeta, pa sve cuje a ajde da nisam objasnila zasto ne dajem vodu i zasto ga ne kupam cesto, pa da razumem, ali naravno nisu to ni saslusali.....jedva cekam da odu....
e, al odakle tebi potreba ovoda napises???....ajde, razmisli malo...
mene posle skoro dva meseca opet ceka smaranje sa njegovima....bas me zanima koje ce sad servirane price da mi predoce kad mm izadje iz prostorije...
koja si ti baba tracara....jel tvojoj zeni dosta popovanja ili revnosno trpi?
da ponovim, jel tvoja zena voli kad joj popujes, babo tracaro?
jer me mrzi i jer mi nisi zanimljiv za raspravu....uostalom, ja sam svoje probleme resila, tj resio ih je mm na najispravniji nacin....onako kako dolikuje muskarcu koji zna da balansira izmedju stare i nove porodice....
![]()
![]()
al eto da ti odgovorim...naravno da ne voli..hoćeš li ti meni sad odgovoriti...zašto ne daješ komantar???
"uzburkanost je kriva, ona spira zemlju koja prekriva ono sto je trebalo ostati zakopano i nepokrenuto"![]()
Ulepsao si mi dan svojim komentarom.......gomila nezadovoljnih zena , koje nemaju pametnija posla nego da pljuju po onima koje su im rodile i odgajale muževe......a još ako kažeš da se sa svojom svekrvom slažeš.......e onda sledi masovno linčovanje.....pozdrav
![]()
ako tako komunicirašm sa svekrvom, nije ni čudo što imate problem...a što se tiče TM, koji je rešio problem kao pravi muškarac - svaka njemu čast...medjutim ako je on i rešio ti očigledno nisi...
" svi smo ok, hvala na pitanju....i dalje se kuva a nista ne resava....ali nema ni vidjanja....idemo najverovatnije sledeci vikend, bice ludo i nezaboravno, osecam )) 30.09.2013.
"mene posle skoro dva meseca opet ceka smaranje sa njegovima....bas me zanima koje ce sad servirane price da mi predoce kad mm izadje iz prostorije..." 04.10.2013.
...shvatam po ovome "posle dva meseca" da je po tebi pravo rešenje da ih ne vidjate..sjajna taktika...nadam se da i prema svojima imaš sličnu politiku...mada verujem da TM nema problem sa tvojima..a i kad ga ima siguran sam da ti nemaš problem sa TM zbog toga...
elem, nemoj da polemišeš sa mnom.drago mi je zbog tebe i verujem da će vaša buduća vidjanja biti puna meda i mleka...poz....
da ponovim, jel tvoja zena voli kad joj popujes, babo tracaro?
Ulepsao si mi dan svojim komentarom.......gomila nezadovoljnih zena , koje nemaju pametnija posla nego da pljuju po onima koje su im rodile i odgajale muževe......a još ako kažeš da se sa svojom svekrvom slažeš.......e onda sledi masovno linčovanje.....pozdrav
![]()
Da li si svesna koliko si iritantna!!!
izvini, stvarno nisam tela....
tema: moram da se odjavim, kod nas problemi reseni, mm je resio problem najzad kao sto rekoh na le nacin, evo bila mi juce sveki, napekla mi svega sto volim, lepo mi se poigrala sa bebom, suzdrzavala se od neumesnih komentara i svi smo uzivali.......tako ce i ostati....
izvini, stvarno nisam tela....
tema: moram da se odjavim, kod nas problemi reseni, mm je resio problem najzad kao sto rekoh na le nacin, evo bila mi juce sveki, napekla mi svega sto volim, lepo mi se poigrala sa bebom, suzdrzavala se od neumesnih komentara i svi smo uzivali.......tako ce i ostati....