melita-m
Ističe se
- Poruka
- 2.733
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro vece svekrvama......Jel vas bole ledja......Malo a...Teske bebe dok ih povijate...a cutite.....Nekako mislite da nije red da se zalite a nemate ni kome....Jer se znojite malo pa ostavljate trag jer ne stizete od posla da se istusirate a i savesni ste, da se ne dogodi nesto deci. A tu je i ves i varjacha i pegla i kolaci i crtaci i muzikica i palacinke i vaspitanje i jos i jos.....Sklonite se veceras..Vikend je i nemojte da smetate...To je vec provokacija...Subota veche.....No no...![]()
Ma bravo 

Uhvatih sebe danas kako gledam svekrvu dok se igra sa mojom jednogodišnjom ćerkom, a suze mi same krenuše. Kako se njih dve vole... Ne znam gde nestade ona zla, ljubomorna i posesivna žena koju poznavah 20 godina.

И мени су сузе у очима, 20 година, кад се сетим свекрве...
Наш млађи син је са 17 година уписао факс, она му није ни честитала! Само је ,,пала у несвест'' ноћ пред његов пријемни, па се њен син уплашио да ће му мааајка умрети, отрчао до ње у току ноћи, а њој ништа! Деца кажу:,,Мама, знаш да она тако увек, кад је рођендан неком од нас, или кад зна да смо заузети око лепих ствари..''
)) zena bas ima smisao za dramu....

Zamolila sam svekra da pomerimo vidjanje deteta za tri dana da ne bih prekidala godisnji odmor na putovanju na sta je on pristao, a onda zvao ponovo da kaze da njegov idiot od zene nece pristati na to. Onda su razgovarali sa detetom, dete ju je zamolilo da nas pusti da duze ostanemo tamo gde putujemo, na sta je ona i detetu rekla ovim recima: ''E ne moze''
A osmog mi je zakazano placanje kazni za nevidjanje iako su vidjali dete i to bez ikakvog pozivanja svedoka koji to mogu dokazati.
Kako god vam to zvucalo, al jedva cekam da crkne taj skot od zene, jedva cekam jer mi nece dati mira dok je ziva. Dosta mi je njenog baksuzluka. Gadiiii miiiii seeee!!!![]()

Jeko,ja te potpuno razumem,jer sam u slicnoj situaciji,samo sto uz bivsu svekrvu i bivsi muz mi kroje zivot!Pisala sam vec da planiramo u avgustu do Nemacke i do Pariza u posetu Diznilendu.Sto puta ga je dete molilo,ne da joj da ide samnom,ali joj je baba od 70god obecala da ce sa njom ici!
Prvo smo mm i nasa cera hteli odustati od davno planiranog puta,ali resila sam da ne zrtvujem moju sadasnju porodicu,jer ionako nam moj bivsi dovoljno stvara problema!Ici cemo,a cera ce biti kod tate!Bas se pitam da li ce mu to ikada oprostiti?I ne mora,sto se mene tice!
Jeko,ja te potpuno razumem,jer sam u slicnoj situaciji,samo sto uz bivsu svekrvu i bivsi muz mi kroje zivot!Pisala sam vec da planiramo u avgustu do Nemacke i do Pariza u posetu Diznilendu.Sto puta ga je dete molilo,ne da joj da ide samnom,ali joj je baba od 70god obecala da ce sa njom ici!
Prvo smo mm i nasa cera hteli odustati od davno planiranog puta,ali resila sam da ne zrtvujem moju sadasnju porodicu,jer ionako nam moj bivsi dovoljno stvara problema!Ici cemo,a cera ce biti kod tate!Bas se pitam da li ce mu to ikada oprostiti?I ne mora,sto se mene tice!

Aj da prvi put na ovoj temi upotrebim i ovog smajlica: 
Bata Mile.Aj da prvi put na ovoj temi upotrebim i ovog smajlica:
![]()
Bata Mile.Aj da prvi put na ovoj temi upotrebim i ovog smajlica:
![]()

hehehehheh, da si ko ja dobila od keve sexy ves sa sve pridikom o unucadi pitala bi te. Cut, dobro ti je

Теб' није било доста једно цинкарење од дежурних ч(л)анколизаца?![]()
![]()
Nisam dušo, a nisam ni pokušala, vidim da jedna strana medalje ima više strana, svako svoju boljku boluje, svakog svoje dupe svrbi najviše, volim ih obe, ali se klonim njihovih problema, kako rekoh, bitno mi je da moja snajkica ne počne da piše ovde o mojim posleponoćnim egzibicijama na rolerima, tada sam naHebala debelo, ode sve ono u šta sam verovala u bestraga![]()
Ko zna sta moja svekriva prica o meni po forumina (ako ume da koristi net
Morala sam)Теб' није било доста једно цинкарење од дежурних ч(л)анколизаца?![]()
Ма ко их 'ебе нек цркну![]()

Uspela sam da izdejstvujem da putujem sutra.Naravno, ne kod svekrve, nego kod sudije. Izgleda da i sudija, koji mi je totalni anonimus, ima vise obzira prema nasem letovanju od onog baksuza od zene.