Super, bas mi je drago sto ima ovakvih primera...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 . Sva sreća pa svi oni znaju ko sam i kakva sam, pa je tu samo sebe s**bala  
 Naucila sam, mada je trebalo osaam godina braka, ali ne primam srcu nista sto ona kaze. Ma skroz 
 I onda sam shvatila da je tek to nervira pa se nasladjujem 
 E zivo me zanima, posto imam sina, kakva cu ja svekrva da budem?
S_K_V_O:evo ja nisam ni snaja a ni svekrva ali mi se citajuci ovo cini da prvo prebrzo ulazite u neke prebliske odnos i da odmah tezite da budete najbolje prijateljice. to sto vam je neko svekrva ne znaci da morate da budete ne znam kako bliske i da to forsirate, kao ni da dozvolite da ona to forsira. postovanje i pomoc kada je potrebna da, ali sa odredjenom dozom distance...postaviti i nju i sebe na svoje mesto...pa nek se odnos razvija postepeno kao sto je normalno da se svaki medjuljudski odnos razvija. da ne bude "dao dinar da se uhvati u kolo, dva da izadje." btw, mislim i da persiranje nije losa stvar.
Ovako ali popuno isto sam razmisljala i ja...Moju svekrvu je to i nerviralo : sto nismo ko drugarice, sto je ne zivkam svaki dan, sto ne radjam odmah decu jer ona ima vec 60 godina-vreme joj da bude baba, sto je ne zovemo da seta s nama po gradu, sto ne dodjemo da sedimo na njenoj terasi-celo leto je provela sama na terasi...I ja sam htela da vremenom steknemo eventualnu bliskost al se vremenom pokazalo njeno pravo lice tj. licemerje... :-x
Debela Berta:Jbt žene pa ovo je strašno!!!
Baki potpuno se slažem da puno zavisi od toga kakav je muž, ali ovo!? Anam ona TEBE vredja u TVOJOJ kući. Mislim da sam baš na ovoj temi napisala, u mojoj kući sam ja gazda, ili se bar trudim da budem.

Marge Simpson:"zenozmaju" nemoj se jediti. Najbolje ti je da kazes hocu, uradicu to i da iskuliras a nista ne uradis od toga. Kada kaze "kad ces" ti kazi, sad cu, samo jos da uradim ovo, ili pre spavanja cu kada budem nasamo sa detetom, treba da je ubedim...
Mili:Ја сам са мојом свекрвом супер, веровали или не!
У ствари, и мени изгледа невероватно, али тако је. Лепо се слажемо (бар за сада)! Јел има још неко да је у добрим односима са свекрвом?
Marge Simpson:A koliko si ti u braku i koliko se cesto vidjas sa pomenutom ?