Evo mene opet na ovoj temi...Nije me bilo dugo jer se moja draga, divna sveki, malo primirila jer je saznala da sam trudnaa, pa mi sad sve ugadja. Ali znala sam ja da ce mi brzo ta njena "dobrota" izaci na usi... Uvek kad se tako pocnu lepo ponasati to useru jer pocnu da se previse mesaju oko deteta...Vec me pocela nervirati sa nekim izjavama, ali sam kulirala. Ali juce...

tkacio: Ja u nasoj sobi nesto usivam, a Stefa kod njih igra se. Izlazi ona, nosi ga, i kaze, kako mu se spava, i kako bi da se kupa...I ja naravno odmah ostavljam iglu i krecem na kupanje, a ona ce - Evo, ici ce i baka sa tobom da se kupas, pa ne da tebe baka... a sve zbog toga sto ju je Stefa zagrlio i naslonio glavu, jer detetu se spavalo, pa ona hoce da pokaze kako on, jel' , ne moze bez babe...

I ode ona sa njim u kupatilo i zatvori vrata...

tkacio: Ja ulazim i uzimam Stefana da ga pocnem skidati, a ona i dalje stoji... Mislim, stvarno... Pa uzela onaj kalolifer, da se on ne bi opekao... iako on to ne dira, i stoji mi iza ledja i drzi to cudo... Ja se okrenem i onako besno uzmem to od nje i kazem , dajte to ovamo nece on dirati, i vratim ga gde je bio!

tkacio: Odmah je izasla...a moj muz je taman usao... Sta je mislila, da ce da mi stoji iza ledja dok ga kupam, ili sam mozda trebala ja da izadjem a da ga ona okupa...Opet je pocela da si daje slobodu da bude glavna, a to nece tako proci...Poludecu od nje...
A juce ja hocu ga stavim na nonu, a dosla ona njegova KEKA, i pocne da se zeza sa njim, i on krene da ustaje sa none, i da se igra sa njom onako golisav, pa opet sedne, pa opet ustane, popizdela sam...
Jos nesto vezano za zaovu. Zove me muz prekjuce i kaze da me ona pitala da li moze da obuce moje farmerice koje su u kprpi za ves

Znaci moje prljave farmerice iz korpe za ves !!!!!! Ljudi moji... Ja kazem, kako hoce, ali su farmerice prljave ( sto je mogla sama da zakljuci ). I mislite da ih nije obukla ?!?!?!?!?! Nosila ih je ceo dan, jos je posle isla na neki rodjendan...

Inace ona je mnogo krupnija od mene i ja sam mislila da nece moci da ih obuce, ali eto izgleda da se nekako ugurala u njih... Btw, pored tih imam jos 1 farmerice koje me ne stezu, i koje mogu sada da nosim, ako mi ih je sjebala, ubicu je !!!!!!

tkacio: