Ma daj, to za tasta i taštu nije tako često kao za zlu kraljicu svekrvu. I moji su MM uvek na usluzi, pošto mnogo radi dođu pa pokose travnjak(prethodno pitaju! za razliku od NEKOG ko je ušao u moju kuću i bez pitanja mi oprao veš(dakle prevrtao po mojim gaćicama,bljak)), mama kuva i pravi sve što on voli(svekrva nikad, ama baš nikad nije skuvala ručak i zvala nas na isti), čuva dete kad hoćemo negde i milion drugih primera. Naravno, i on mnogo čini za njih i pokušava da im vrati na drugi način.
Dok sam bila trudna svekrva mi NIJEDNOM nije napravila nešto za jelo, nijednom nije pitala da mi pomogne oko kućnih poslova(održavala sam trudnoću, kuća 150 m2). Kada smo je ispod glasa pitali da nam malo pomogne, odgovorila je da baš ima nekih drugih obaveza. I zaista ne prihvatam ni jedan deo krivice za takav naš odnos, nijedan trenutak preispitivanja zašto je takva i da li sam mogla nešto da uradim da bude bolje. Kuvala sam im, spremala kuću, kupovala, klimala glavom, a svekrva je koristila svaku priliku da MM napujda na mene i moju porodicu. Tek kad je nastao haos, MM se posvađao sa mojima zbog njene laži, ja skoro izgubila bebu, osvestili smo se i uvideli da je istina u rečenici "dobar i lud su braća". I sad se često prisetimo koliko smo gluposti napravili jer smo nekritički prihvatali njene komentare i "savete". Sad on ide kod nje, majka je majka, a ja se samo uljudno javim i to je sve. Ona ne voli ni svoju decu, a kamoli mene i moju.
I posle svih uvreda na račun moje majke ima obraza da joj priđe, i posle svog ogovaranja mene po komšiluku, ima obraza da mi dođe. Neviđena ludača i divlja svinja