MAJAJ
Zainteresovan član
- Poruka
- 496
Šta mislite da li su gore svekrve koje imaju više sinova,ili je to slučaj i sa onom što ima ćerku i sina...Moja majka zna kako sam ja prošla sa svekrvom i stvarno gleda da ima korektan odnos sa snajkom...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite da li su gore svekrve koje imaju više sinova,ili je to slučaj i sa onom što ima ćerku i sina...Moja majka zna kako sam ja prošla sa svekrvom i stvarno gleda da ima korektan odnos sa snajkom...?
). Mislim da je sve u kontroli koju su izgubile i da su lude jer više ne mogu da drže sve konce u rukama. Ah, koliko imam primera njenih ludovanja, zgrozile biste se... Bar je muž shvatio sve, al' kaže "majka mi je, šta ću", pa mi ga onda bude žao... Najtužnije je kod tih isfrustriranih žena, što ništa ne postižu time, od normalne starosti i gledanja unučića kako rastu dobiju samo pakao i svađu. A možda tako vole.. A ko će ga znati... Samo se nadam da neću postati takva... Će se obesim pre.Nešto vele da su gore one sa sinovima, kao tvrđe su jer su morale da ratuju ceo život sa njima, ali ja mislim da je to samo do takve prirode. Ova moja ima i jedne i druge ali nije ni mekša ni bolja iako su obe udate(pa može da ih snađe ista sudbina). Mislim da je sve u kontroli koju su izgubile i da su lude jer više ne mogu da drže sve konce u rukama. Ah, koliko imam primera njenih ludovanja, zgrozile biste se... Bar je muž shvatio sve, al' kaže "majka mi je, šta ću", pa mi ga onda bude žao... Najtužnije je kod tih isfrustriranih žena, što ništa ne postižu time, od normalne starosti i gledanja unučića kako rastu dobiju samo pakao i svađu. A možda tako vole.. A ko će ga znati... Samo se nadam da neću postati takva... Će se obesim pre.[/QUOTE]
i ja tako kazem, prvi dan kad primetim da postajem nocna mora onog koga najvise volim na svetu ima da se ubijem

), sve je pokušavala da nas zavadi. I... uspela. Mada, jetrva je morala da bira hoće li mir u kući ili druženje sa mnom, i izabrala prvo. Ne mogu joj zameriti iako me je duboko uvredila, nisam joj ja tražila da bira. I sa njima treba biti na distanci, braća koliko god da su bliska, lako dođu u sukob kada se ožene. Tu lako dođe do onog "što oni imaju ovo a mi ne, što su oni dobili zemlju a mi kuću" i sl..... Ali to je već druga tema... Pazi se ti Steffice, iz tvog pisanija zaključujem da si mnogo otvorena i ranjiva, lako će te povređivati loši ljudi...
Sad se setih da sam jutros kad sam krenula na posao srela svekrvu na pola puta, nosi sekiru... O Bože, gde dođoh...I moja je kao fina prema meni od kako sam trudna. Na svu sreću retko se viđamo. Zato me svojim ludim stavom prema mojoj majci, a samim tim i prema meni, uznemirava maximalno. A i ovo što je kao fina prema meni samo je zbog trudnoće, kad se porodim sigurno će jedva čekati da eksplodira i otvori Pandorinu kutiju i prema meni. Ne može ona dugo da glumi finoću. Naravno napraviće scenario da ja ispadnem rospija, ali neka, navikla sam.
Jao, bar ne zivite zajedno, ami smo ( jos uvek ) u istoj kuci, ali se nadam da ce se to promeniti do mog porodjaja... Inace ja ti ne mogu opisati kako su se oni ponasali prema mojim roditeljima kad bi dosli... Ono je bilo strasno. Bili su ljuti sto nisu bili pozvani na vencanje mog brata, sto je by the way, bilo samo za najnajuzi krug porodice ( cak ni moje tetke i stricevi nisu bili pozvani) pa su , kad bi moji dosli, javljali bi se preko one stvari i ne bi progovarali ni jednu jedinu rec, cak ni kad bi ih moja mama ili tata nesto pitali. Bukvvalno kao da nisu tu... I sad su mi kao fini, i prema njima su super, samo sto sada vise ne mogu da prevare ni mene ni moje roditelje, a i suprug je malo otvorio oci.I moja je kao fina prema meni od kako sam trudna. Na svu sreću retko se viđamo. Zato me svojim ludim stavom prema mojoj majci, a samim tim i prema meni, uznemirava maximalno. A i ovo što je kao fina prema meni samo je zbog trudnoće, kad se porodim sigurno će jedva čekati da eksplodira i otvori Pandorinu kutiju i prema meni. Ne može ona dugo da glumi finoću. Naravno napraviće scenario da ja ispadnem rospija, ali neka, navikla sam.