Svedok prevare?

Ko podstiče nemoral ? Djelovaće bljutavo ako kažem da nikada nisam prevario ni jednu svoju djevojku a nisam .
Smiješno mi je kad se neki kao iznenade kad im neko saopšti da su prevareni mada su znali da su sjeli na
klimavu stolicu .Dobro razmisli prije nego što neku izabereš pa ti neće prijatelji morati čuvati obraz .

Ovo takodje opste ne mora biti tacno da su i pre nego sto su ulazili u vezu znali da ce biti prevareni jer osoba je sumnjivog morala. Takve stvari mogu biti samo ocigledne kad je rec o qurvama koje su prometu pa za njih je opste poznato ali ima dosta onih devojaka koje na prvi pogled deluju fino i kulturno, znaju da prikriju i na prvi pogled ne deluju sumnjivo.

Za mene je to neiskren odnos da ocigledno nesto znas a najboljem prijatelju ne saopstis tako bitnu stvar, ja da imam takvog prijatelja posle toga bi mu saopstio da me vise nikada ne zove niti se javlja na ulici jer bi ga smatrao saucesnikom u prikrivanju.
Treba biti fer plej igrac i pogotovo onim osobama sa kojima imamo prijateljske odnose saopstiti istinu, ja to uvek radim, iznesem ako nemam dokaze onda neke indicije pa neka dalje on proverava. Mislim da ukoliko to ne ucinim bas ja od te osobe pravim rogonju.
Uvek je vazno istinu govoriti a u musko zenskim odnosima svaku prevaru treba razotkriti i sve ogoliti. Zasto skrivati takve podmukle stvari, kada ti neko radi iza ledja.

A kako ti dolazis do tih informacija, podataka, kako prikupljas dokaze o kojima govoris, i uopste te tvoje indicije, kako one sazrevaju, kako se to uoblicava, formira, sta te podstice da obracas paznju na tudje ponasanje koje ti ukazuje na to da neko mozda svrlja, to ti je neki hobi, pasija ti je da posmatras ljude i udubljujes se u odnose medju njima, o cemu se radi? I s kolikom pouzdanoscu se mozes pohvaliti, da li si efikasan u raskrinkavanju preljubnika, da li tvoji podaci imaju tezinu, vrede li, da li si pomogao mnogima?

...meni bi bilo glupo da lazem...ili vise sestru ne bih pogledala u oci, ili bih rekla njemu da znam pa neka sam radi sta hoce, ili bih jednostavno rekla sestri...verovatno bih se odlucila za drugu opciju, suocila bih se sa njim direktno a ne preko zena...malom umisljenku koji cak i ne krije treba stati na rep...nije cak ni diskretan, jako je bezobrazan svojim prikazivanjem u javnosti i sada zbog njegovog bezobrazluka treba da se pokvari deset medjuljudskih odnosa...

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

Тужна прича,јави нам шта је даље било.

Ima veze.
Kako kažu;
Žena je kao živa ograda.
Ako je redovno ne krešeš predje kod komšije.

Nema veze.

Da, zenama je sex 45 puta bitniji nego muskarcima, narocito sto su muskarci stariji.

A i ti si vec stariji, i ako ti ne znas za klasicnu musku foru kasnije u braku 'Idi bre u pm zeno sa tim sexom, koga boli kura.c vise za to???'. I onda ona predje kod komsije, a muskarac 'vata neku mladju klinku, ako mu vec nije dovoljno da ga izdrka. Ne cak ni zbog samog sexa, vec zbog uzbudjena od neceg novog, muskarci se loze na nesto novo, kada nesto vise poznaju, to im je vise kao prijateljstvo, zene su te koje su suprotno od toga.

Naravno, postoje izuzeci, ali to su parovi sa izrazito dobrom komunikacijom, koji se razumeju, i pricaju o svemu, i o svojim razlicitostima. Naravno, ti parovi su zesca retkost.

...meni bi bilo glupo da lazem...ili vise sestru ne bih pogledala u oci, ili bih rekla njemu da znam pa neka sam radi sta hoce, ili bih jednostavno rekla sestri...verovatno bih se odlucila za drugu opciju, suocila bih se sa njim direktno a ne preko zena...malom umisljenku koji cak i ne krije treba stati na rep...nije cak ni diskretan, jako je bezobrazan svojim prikazivanjem u javnosti i sada zbog njegovog bezobrazluka treba da se pokvari deset medjuljudskih odnosa...

Pa ne znam, mnogo ti je lakše to reći nego uraditi, ja ne znam šta se dešava u njihova 4 zida.
Što se tiče pojavljivanja u javnosti - jeste hrabar/drzak/lukav, kako već neko tumači

- - - - - - - - - -

Тужна прича,јави нам шта је даље било.

Čitaj Crnu hroniku bate:(

Pa ne znam, mnogo ti je lakše to reći nego uraditi, ja ne znam šta se dešava u njihova 4 zida.
Što se tiče pojavljivanja u javnosti - jeste hrabar/drzak/lukav, kako već neko tumači

Pa odakle ti znas, mozda je ona neka kucka, pa je to njegovo nekakva defanziva i osveta njoj.

Ti si barem iskusan za te zivotne fore, prva stvar ti je najpametnija- apsolutno nije tvoja stvar, nije kao da je u pitanju neko nasilje u porodici ili statijaznam nesto slicno.

Vidi, pre nego sam i otvorio temu znao sam da joj neću ništa reći. To možeš posmatrati iz više uglova i vagati. Promatrajuci slične slučajeve i slušajući priče, potpuno sam uveren da je težina mog nemorala naspram tjeskobe sumnje koju bih izazvao ili dodatno potpalio neuporedivo smešna. Mislim da od te neizvesnosti i špijuniranja nema ništa gore u odnosu između dve osobe. Ko sam ja da to pokrenem?
U se i u svoje kljuse...
Problem njihova megalomanija naravno.
Kumovati tudjoj nesreci pa makar i potencijalnoj je manje bitno izgleda.

P.S. Sad cu da dignem moju kultnu temu.:cool:
Kako ti doživljavaš prevaru u svom životu, nema mnogo veze sa onim kako ostali gledaju na istu. Nisi ti čuvar morala društva, svako ima pravo da svoje odnose uređuje kako njemu odgovara, da živi kako hoće, sve dok time ne ugrožava ostale oko sebe.
I zbog neizvesnosti tudje percepcije trebamo da cutimo i da dozvolimo situaciju u kojoj bi ceo komsiluk mogao da se ogrebe o zenu naseg prijatelja, a da on to ne sazna i nema nikakvu predstavu o tome.

Ko podstiče nemoral ? Djelovaće bljutavo ako kažem da nikada nisam prevario ni jednu svoju djevojku a nisam .
Smiješno mi je kad se neki kao iznenade kad im neko saopšti da su prevareni mada su znali da su sjeli na
klimavu stolicu .Dobro razmisli prije nego što neku izabereš pa ti neće prijatelji morati čuvati obraz .
Nema danas vise obraza Sarvase. Moral i ljudskost skoro i da ne postoji. Ljudi se prodaju za 2 pare. Megalomanija, povrsnost u odnosima i stanje na kartici...
Koliko shvatam, poenta nije u prevari, već u
stavu po saznanju !
Zavisi sta je prevara... Jebuckanje sa strane se vise ne racuna u prevaru kod mnogih izgleda, zato i treba reci... pa nek sami odluce.
Problem je u megalomaniji kao i uvek.
:ok:
Niko se do sada nije dotakao njegove ocigledne bahatosti.:ok:

Poslednja izmena od moderatora:
I zbog neizvesnosti tudje percepcije trebamo da cutimo i da dozvolimo situaciju u kojoj bi ceo komsiluk mogao da se ogrebe o zenu naseg prijatelja, a da on to ne sazna i nema nikakvu predstavu o tome.
Neka ispadne da zvucim nekorektno, ali mi se cini da se bas to desilo sa nasim forumaskim drugarom @Sugenzijem.
Kumovati razocaranju, ocajanju, agoniji i alkoholizmu stvarno izgleda kao lepo kumstvo.

Ne radi se ovde o maloletnim, nezrelim osobama, ni o osoba smanjene sposobnosti rasuđivanja. To su odrasle osobe koje dobrovoljno žive u takvoj bračnoj zajednici.. Ako ona želi da se muva sa celim komšilukom,ima puno pravo na to. Otkud znaš kakav je dogovor među njima? Možda žive u otvorenom braku, možda je on impotentan pa su se tako dogovorili, možda mu je to neki seksualni stimulans, voli da deli ženu sa ostalima...možda posle zajedno ogovaraju komšije...:lol:

Ili ova žena iz priče, ko zna zašto ona to trpi, možda je mazohista...možda je srećna što nju ne smara, možda bi da sve to sakrije od sveta i brani ga pred svima...Odakle tebi pravo da im srušiš svet u kojem žive?!

Ne radi se ovde o maloletnim, nezrelim osobama, ni o osoba smanjene sposobnosti rasuđivanja. To su odrasle osobe koje dobrovoljno žive u takvoj bračnoj zajednici.. Ako ona želi da se muva sa celim komšilukom,ima puno pravo na to. Otkud znaš kakav je dogovor među njima? Možda žive u otvorenom braku, možda je on impotentan pa su se tako dogovorili, možda mu je to neki seksualni stimulans, voli da deli ženu sa ostalima...možda posle zajedno ogovaraju komšije...:lol:

Ili ova žena iz priče, ko zna zašto ona to trpi, možda je mazohista...možda je srećna što nju ne smara, možda bi da sve to sakrije od sveta i brani ga pred svima...Odakle tebi pravo da im srušiš svet u kojem žive?!

A ako je sve tako kao sto kazes ne vidim kako ja rusim njihov svet?:confused:

Za mene je to neiskren odnos da ocigledno nesto znas a najboljem prijatelju ne saopstis tako bitnu stvar, ja da imam takvog prijatelja posle toga bi mu saopstio da me vise nikada ne zove niti se javlja na ulici jer bi ga smatrao saucesnikom u prikrivanju.
Treba biti fer plej igrac i pogotovo onim osobama sa kojima imamo prijateljske odnose saopstiti istinu, ja to uvek radim, iznesem ako nemam dokaze onda neke indicije pa neka dalje on proverava. Mislim da ukoliko to ne ucinim bas ja od te osobe pravim rogonju.
Uvek je vazno istinu govoriti a u musko zenskim odnosima svaku prevaru treba razotkriti i sve ogoliti. Zasto skrivati takve podmukle stvari, kada ti neko radi iza ledja.
a sta ako on ne zna?
a vecina ni nece da znaju ili se prave da ne znaju

I da dodam, posebno je to tako kada su u pitanju neki porodicni primeri. Clanovi porodice se obicno medjusobno ne poznaju, i blage veze jedno o drugom nemaju, u sustini. Hajde da je u pitanju najbolji prijatelj ili prijateljica, tu je dilema mnogo teza.

Ovako, kada je u pitanju tamo neki clan porodice, tu dileme i nema, iskreno; i kada pricas to osobi sa kojom nisi najblizi, najblizi, najblizi, to je obicno foliranje, i ti to radis iskljucivo zbog sebe.

Ovo takodje opste ne mora biti tacno da su i pre nego sto su ulazili u vezu znali da ce biti prevareni jer osoba je sumnjivog morala. Takve stvari mogu biti samo ocigledne kad je rec o qurvama koje su prometu pa za njih je opste poznato ali ima dosta onih devojaka koje na prvi pogled deluju fino i kulturno, znaju da prikriju i na prvi pogled ne deluju sumnjivo.

Ako žena od tebe ne dobija ono što joj treba onda trebaš na vrijeme da pakuješ krpe .
Ne trebaš da čekaš glasnike .Ili će se ona prva spakovati ili će ti doći glasnik .
Na prvi pogled biraš ljubavnicu a ženu na drugi pogled .

...Kami, forma ne znaci izostanak sustine...jedno drugo ne iskljucuje a nije lako ni ziveti samo kraj sustine bez ikakve forme...nismo zivotinje, forma nas stiska ali nas ujedno i cuva...to ces videti tek kada ti se, ne dao bog, urusava zivot, sve za sta se u tom momentu mozes uhvatiti je forma, slamka spasa, nade i normale. Forma nam oduzima ali nam i daje.

Hajde da se vratimo na početak teme gdje piše da se oženjeni lik u kafiću drži sa drugom za ruke .
Logika govori da ni ne pokušava sakriti nevjerstvo od svoje žene a logika opet govori da ti ne bi bio prvi
koji bi njegovoj ženi saopštiti njegovo nevjerstvo .
Vidi se da ti je životno iskustvo tanko .Kad dođeš u situaciju da saopštiš prijatelju da mu se djevojka koorva
a on je poslije oženi i sa tobom prekine svaki kontakt , drugačije ćeš razmišljati .

taj ti nikad nije bio prijatelj

- - - - - - - - - -

Vidi, pre nego sam i otvorio temu znao sam da joj neću ništa reći. To možeš posmatrati iz više uglova i vagati. Promatrajuci slične slučajeve i slušajući priče, potpuno sam uveren da je težina mog nemorala naspram tjeskobe sumnje koju bih izazvao ili dodatno potpalio neuporedivo smešna. Mislim da od te neizvesnosti i špijuniranja nema ništa gore u odnosu između dve osobe. Ko sam ja da to pokrenem?

ja sam ti reko, al moje postove preskaces, javio bi im se i nagovestio bi im da ti je drago sto su tako intimnobliski "prijatelji" mozes i friends with benefit da kazes
a ako ides linijom manjeg otpora istetoviraj si tri kruga na ruci ko zatvorenici, to znace, nista ne vidin, ne cujem ne pricam, cini mi se da je prava definicija

Ako žena od tebe ne dobija ono što joj treba onda trebaš na vrijeme da pakuješ krpe .
Ne trebaš da čekaš glasnike .Ili će se ona prva spakovati ili će ti doći glasnik .
Na prvi pogled biraš ljubavnicu a ženu na drugi pogled .

...to prijateljstvo nije ni bilo, budi dovoljno jak da ucinis nesto uprkos tudjem misljenju a ne zato sto se istina ne zna.
...zato je Banovic Strahinja junak, jer je znao i oprostio...a ne zato sto je lagao, muljao i uklanjao tragove.
...nemam nista protiv oprostaja ali ga odradi sa dovoljnim integritetom, budi nacisto sa njim i u miru sa sobom. Tada moze da govori ko sta hoce, neces morati ljude hirurskim nozem da uklanjas iz zivota jer nesto ruzno o tebi znaju. Ljudi smo, svi gresimo. A sokaci neka govore kako im je drago.

Kami - ne znam kakav je odnos. Ja lično ne bih sa njom živeo pola sata, razmažena princeza. Verovatno je nešto između njih i puklo, kako rekoh, primetio sam slike de se vidi da je svet poljuljan. Al što bate onda druga trudnoća:dash:

mesanjem u stvari koje te se ne ticu
da treba da te se ticu, delio bi krevet sa njima kada su intimni

Tako sto im zadires u intimu, a nisu te pozvali da to radis.

To ti je kao kada bi na silu pocepao odecu sa neke zene da joj vidis sise i dup.e, a da ona to ne zeli.

To ti radis sa njihovim brakom.
Bold, tvoja pravda za fufe ide dotle da se seksualnim napasnicima proglasava onaj ko otvoreno kaze da su fufe. Sta to bese verbalni delikt?:confused:
Ce me posaljes gde je Seki bio zato sto za fufu ne smes da kazes da je fufa.:rotf:

Ne zanima mene njihov brak Kami. Mene zanima prijatelj. Brak je tu nebitan.

A suptilnost ne postoji? Ne mozes mu reci da imas nekog drugara i tacno da imenujes coveka, a da ga on ne zna, i da mu se zena qurva i da ne znas sta da uradis.
Pa u zavisnosti od njegove reakcije, narocito ako savetuje isto sto i ti, kazes mu, a da si ti na njegovom mestu da li bi zeleo da ti kazem ili ne?:lol:

I u zavisnosti od odgovora kazes coveku ISTINU.:deda::smeker:

...Kami, forma ne znaci izostanak sustine...jedno drugo ne iskljucuje a nije lako ni ziveti samo kraj sustine bez ikakve forme...nismo zivotinje, forma nas stiska ali nas ujedno i cuva...to ces videti tek kada ti se, ne dao bog, urusava zivot, sve za sta se u tom momentu mozes uhvatiti je forma, slamka spasa, nade i normale. Forma nam oduzima ali nam i daje.

Forma ima prednosti, to da, nikad nisam ni govorio da nema.

Ja samo kazem da baba nije zaba, i da to sto ti je neko sestricina ili sestra, ne znaci da ti je bliska. To su dve razlicite stvari. Meni price o bliskosti clanova porodice ne mogu da se prodaju, nazalost.

Sto se tice toga sta nas cuva, to vec zavisi od osobe do osobe, i ko je kakav.

- - - - - - - - - -

Kami - ne znam kakav je odnos. Ja lično ne bih sa njom živeo pola sata, razmažena princeza. Verovatno je nešto između njih i puklo, kako rekoh, primetio sam slike de se vidi da je svet poljuljan. Al što bate onda druga trudnoća:dash:

Sve mi je jasno, a mislim i tebi.

A sto se tice ovog boldovanog- Zato sto su ljudi debili, ne mislim na njih, nego generalno, ali hajde necu sad o tome...

Bold, tvoja pravda za fufe ide dotle da se seksualnim napasnicima proglasava onaj ko otvoreno kaze da su fufe. Sta to bese verbalni delikt?:confused:
Ce me posaljes gde je Seki bio zato sto za fufu ne smes da kazes da je fufa.:rotf:

Ne zanima mene njihov brak Kami. Mene zanima prijatelj. Brak je tu nebitan.

A suptilnost ne postoji? Ne mozes mu reci da imas nekog drugara i tacno da imenujes coveka, a da ga on ne zna, i da mu se zena qurva i da ne znas sta da uradis.
Pa u zavisnosti od njegove reakcije, narocito ako savetuje isto sto i ti, kazes mu, a da si ti na njegovom mestu da li bi zeleo da ti kazem ili ne?:lol:

I u zavisnosti od odgovora kazes coveku ISTINU.:deda::smeker:

Ne mislim da je seksualni napasnik onaj ko otvoreno prica bilo sta, ja samo mislim da je debil onaj muskarac koji otvoreno i javno hejtuje Fufe, ali prave Fufe, a ne one sto se lazno predstavljaju kao Fufe.

Sto se tice prijateljstva, onog pravog, onda mozda i mozes da kazes, ali samo zavisi od situacije, pristupa, i mnogo cega ostalog. Pravog prijatelja poznajes, i cim vidis prevaru, bice ti jasan kontekst toga, i znaces kako da postupis. Ako ne znas, onda i nisi toliko blizak sa tom osobom.

Sto se tice istine, vidi se da si jos mlad i ne poznajes jedno od najgorih ljudskih oruzija ikada- Istina radi zle namere. Cuvaj se toga u zivotu, mnogo je gadna stvar.

Sto se tice toga da li bih ja hteo da znam nesto ili ne, to sve zavisi od konteksta. Da, postoje zene za koje njihovi muskarce zabole sta im rade, ali to je onda krsh veza, ako je veza uopste, i treba da se
raspadne. Postoje one veze kada muskarca lozi da se ona tuca sa drugima, i da je svingerka, i gde sve zna o njenim jebaci.ma pre nego ti i vidis neku prevaru. Zato bolje cuti, ako vec ne znas nista o njihovoj vezi.

Mislim, ja ne znam koja vam je to fora sa ljudima koje ne poznajete u potpunosti. Ne znas nista o coveku, ne znas nista o zeni, ali ces kao padobranac da im se ubacis i da im kazes nesto u poverenju. Mislim, to je i smesno, i podseca na one drugare tvog dede koje ti na sahrani pricaju kako su oni bili mnogo dobri drugari, i zajedno su isli u svaleraciju, i pokrivali se kod zena, a ti lika prvi put vidis u zivotu. To su padobranci, nemojte da budete padobranci, to je pogubljenost.

Back