Bold, tvoja pravda za fufe ide dotle da se seksualnim napasnicima proglasava onaj ko otvoreno kaze da su fufe. Sta to bese verbalni delikt?

Ce me posaljes gde je Seki bio zato sto za fufu ne smes da kazes da je fufa.
Ne zanima mene njihov brak Kami. Mene zanima prijatelj. Brak je tu nebitan.
A suptilnost ne postoji? Ne mozes mu reci da imas nekog drugara i tacno da imenujes coveka, a da ga on ne zna, i da mu se zena qurva i da ne znas sta da uradis.
Pa u zavisnosti od njegove reakcije, narocito ako savetuje isto sto i ti, kazes mu, a da si ti na njegovom mestu da li bi zeleo da ti kazem ili ne?
I u zavisnosti od odgovora kazes coveku ISTINU.

Ne mislim da je seksualni napasnik onaj ko otvoreno prica bilo sta, ja samo mislim da je debil onaj muskarac koji otvoreno i javno hejtuje Fufe, ali prave Fufe, a ne one sto se lazno predstavljaju kao Fufe.
Sto se tice prijateljstva, onog pravog, onda mozda i mozes da kazes, ali samo zavisi od situacije, pristupa, i mnogo cega ostalog. Pravog prijatelja poznajes, i cim vidis prevaru, bice ti jasan kontekst toga, i znaces kako da postupis. Ako ne znas, onda i nisi toliko blizak sa tom osobom.
Sto se tice istine, vidi se da si jos mlad i ne poznajes jedno od najgorih ljudskih oruzija ikada- Istina radi zle namere. Cuvaj se toga u zivotu, mnogo je gadna stvar.
Sto se tice toga da li bih ja hteo da znam nesto ili ne, to sve zavisi od konteksta. Da, postoje zene za koje njihovi muskarce zabole sta im rade, ali to je onda krsh veza, ako je veza uopste, i treba da se
raspadne. Postoje one veze kada muskarca lozi da se ona tuca sa drugima, i da je svingerka, i gde sve zna o njenim jebaci.ma pre nego ti i vidis neku prevaru. Zato bolje cuti, ako vec ne znas nista o njihovoj vezi.
Mislim, ja ne znam koja vam je to fora sa ljudima koje ne poznajete u potpunosti. Ne znas nista o coveku, ne znas nista o zeni, ali ces kao padobranac da im se ubacis i da im kazes nesto u poverenju. Mislim, to je i smesno, i podseca na one drugare tvog dede koje ti na sahrani pricaju kako su oni bili mnogo dobri drugari, i zajedno su isli u svaleraciju, i pokrivali se kod zena, a ti lika prvi put vidis u zivotu. To su padobranci, nemojte da budete padobranci, to je pogubljenost.