Svedok prevare?

A zar ti se ne cini da je taj svet previse KRHAK kad jedna moja rec moze da ga srusi?

Kako ono bese, "Sto BOG spoji, covek nek ne rastavi...".:lol:

Rec je najbitnija i najjaca stvar. Govor i Jezik su najmocnija stvar, govor i jezik su najveca dela, jezik je najjace oruzije, jezik i komunikacija definisu neki medjuljudski odnos. Kod ljudi je to tako, zato smo i ljudi.

Ne mislim da je seksualni napasnik onaj ko otvoreno prica bilo sta, ja samo mislim da je debil onaj muskarac koji otvoreno i javno hejtuje Fufe, ali prave Fufe, a ne one sto se lazno predstavljaju kao Fufe.

Sto se tice prijateljstva, onog pravog, onda mozda i mozes da kazes, ali samo zavisi od situacije, pristupa, i mnogo cega ostalog. Pravog prijatelja poznajes, i cim vidis prevaru, bice ti jasan kontekst toga, i znaces kako da postupis. Ako ne znas, onda i nisi toliko blizak sa tom osobom.

Sto se tice istine, vidi se da si jos mlad i ne poznajes jedno od najgorih ljudskih oruzija ikada- Istina radi zle namere. Cuvaj se toga u zivotu, mnogo je gadna stvar.

Sto se tice toga da li bih ja hteo da znam nesto ili ne, to sve zavisi od konteksta. Da, postoje zene za koje njihovi muskarce zabole sta im rade, ali to je onda krsh veza, ako je veza uopste, i treba da se
raspadne. Postoje one veze kada muskarca lozi da se ona tuca sa drugima, i da je svingerka, i gde sve zna o njenim jebaci.ma pre nego ti i vidis neku prevaru. Zato bolje cuti, ako vec ne znas nista o njihovoj vezi.

Mislim, ja ne znam koja vam je to fora sa ljudima koje ne poznajete u potpunosti. Ne znas nista o coveku, ne znas nista o zeni, ali ces kao padobranac da im se ubacis i da im kazes nesto u poverenju. Mislim, to je i smesno, i podseca na one drugare tvog dede koje ti na sahrani pricaju kako su oni bili mnogo dobri drugari, i zajedno su isli u svaleraciju, i pokrivali se kod zena, a ti lika prvi put vidis u zivotu. To su padobranci, nemojte da budete padobranci, to je pogubljenost.

Nista lepse od istine radi zle namere.:smeker:

Podrzavanje prevare i bracnog zivota istovremeno.:pljus:

Jedino gore od Fufe je biti Fufin papucar, a ti ne samo da si to vec si cak i djavolak koji bi hteo da sve budu Fufe.:pljus:

Jbote, Kami, postoji svet van kofice KFC piletine.:confused:

Kad bi svi bili kao ti ja bi komotno mogo da skocim sa mosta :bum:, a i ovako nisam daleko od toga realno.:confused:

Jeste svingeri i perverzije, koji procenat ljudi je takav aj molim te.:roll:

Sve sto radis je opravdavanje Fufa u BRAKU. Fufe su ti svetinja, a brak ti nije svetinja. Bez obzira sto je to laz, prevara, korupcija, unistn zivot za nekog.

Da je sve tako kao sto kazes uopste nije problem da on to cuje i da nesto tipa:"Jbg, mi imamo takav odnos, nije tvoja stvar.", ja se izvinim i kazem mu da sam morao da mu kazem kao prijatelju i to je to.

Off, moja ortakinja se jednom bas cimala oko toga da li je momak prevario, a to sto je ona njega prevarila nije bilo bitno izgleda.:kafa:

Fejs i gledanje postavljenih slika na stranici kluba svakog izlaska 2 meseca unazad.:eek: To si trebao da vidis.:pop2:

Nista lepse od istine radi zle namere.:smeker:

Podrzavanje prevare i bracnog zivota istovremeno.:pljus:

Jedino gore od Fufe je biti Fufin papucar, a ti ne samo da si to vec si cak i djavolak koji bi hteo da sve budu Fufe.:pljus:

Jbote, Kami, postoji svet van kofice KFC piletine.:confused:

Kad bi svi bili kao ti ja bi komotno mogo da skocim sa mosta :bum:, a i ovako nisam daleko od toga realno.:confused:

Jeste svingeri i perverzije, koji procenat ljudi je takav aj molim te.:roll:

Sve sto radis je opravdavanje Fufa u BRAKU. Fufe su ti svetinja, a brak ti nije svetinja. Bez obzira sto je to laz, prevara, korupcija, unistn zivot za nekog.

Da je sve tako kao sto kazes uopste nije problem da on to cuje i da nesto tipa:"Jbg, mi imamo takav odnos, nije tvoja stvar.", ja se izvinim i kazem mu da sam morao da mu kazem kao prijatelju i to je to.

Off, moja ortakinja se jednom bas cimala oko toga da li je momak prevario, a to sto je ona njega prevarila nije bilo bitno izgleda.:kafa:

Fejs i gledanje postavljenih slika na stranici kluba svakog izlaska 2 meseca unazad.:eek: To si trebao da vidis.:pop2:

Fufe jesu zakon.

Drzi se, ne daj da te slome.

Da je vise ljudi kao ja, tebi bi bilo bolje, veruj mi.

Pa ta tvoja ortakinja je licemerna, a malo je drma i sujeta; ali ok, sve je to za ljude i razumljivo je. Nije to problem ako se obradi taj iracinalni deo licnosti na racionalan nacin...

Kami - ne znam kakav je odnos. Ja lično ne bih sa njom živeo pola sata, razmažena princeza. Verovatno je nešto između njih i puklo, kako rekoh, primetio sam slike de se vidi da je svet poljuljan. Al što bate onda druga trudnoća:dash:

kum mog prijatelja se ozieni pod prinudom
zabavljali su se godinu dana i ona mu kaze da ima miom zbog kojeg mora sto pre da ostane u drugom stanju
dobiju dete, imaju formu braka, a nemaju sebe
ona glumi ludilo kako su srecna mala porodica
on nadje ljubavnicu
prica sa ljubavnicom se rasplamsa i on joj kaze da hoce razvod
definitivno se razilaze
imao je neka sluzbena putovanja, pa kad se vrati
vratio se, ona ga ponovo uvuce u stan
prica prijateljici da zna da on ima neku drugu, a hoce da radi na drugom detetu
stisla ga i ne pusta
on joj pravi drugo dete
sa ljubavnicom je nikad u vecoj ljubavi
inace i ona je u braku koji hoce da prekine
sad ti budi pametan, ko je tu lud

zabavljali su se godinu dana i ona mu kaze da ima miom zbog kojeg mora sto pre da ostane u drugom stanju
on nadje ljubavnicu
definitivno se razilaze
stisla ga i ne pusta
on joj pravi drugo dete

Meksiko, Brazil, Španija, Turska.....?
Matrica ista !

Fufe jesu zakon.

Drzi se, ne daj da te slome.

Da je vise ljudi kao ja, tebi bi bilo bolje, veruj mi.

Pa ta tvoja ortakinja je licemerna, a malo je drma i sujeta; ali ok, sve je to za ljude i razumljivo je. Nije to problem ako se obradi taj iracinalni deo licnosti na racionalan nacin...

Ti izgleda nemas nikakvo iskustvo sa fufama...
Biti sa takvom je isto kao da jedes splacine.
Eto ona Vendi sto je bila sa Ekremom.
Ekrem i Vendi, taj nivo ljudi su tebi zakon...:kafa:

Jesi ti nekad bar malo usao u psihologiju fufe?
Mozda je tebi kul da budes koja bi te prodala za 2 pare, ali mene ta misao prosto uzasava i to ne da budem sa njom nego da podelim sa njom jedan jedini sekund intime.

Ti izgleda nemas nikakvo iskustvo sa fufama...
Biti sa takvom je isto kao da jedes splacine.
Eto ona Vendi sto je bila sa Ekremom.
Ekrem i Vendi, taj nivo ljudi su tebi zakon...:kafa:

Jesi ti nekad bar malo usao u psihologiju fufe?
Mozda je tebi kul da budes koja bi te prodala za 2 pare, ali mene ta misao prosto uzasava i to ne da budem sa njom nego da podelim sa njom jedan jedini sekund intime.

Ekrem i Vendi su Ok, svaka im cast sto opstaju na slobodnom trzistu. Mada Vendi nije Fufa, tj. mislim da nije po onome sto sam gledao.
Mislim da ne razumes definiciju Fufe, jer ta definicija koja je vezana za zavisnost od jebanja nije tacna, jer je svim zenama sex jedna od ultra-bitnih stvari, i bitniji im je od muskaraca jedno 134 puta, i svaka ce da vise ili manje bude vise zavisna od istog u nekom periodu zivota. Definicija o kvantitetu je cak i tacnija, mada ne skroz, od te.

Ti mislis na karakternu osobinu neodanosti, a to je druga prica. Pri tom uopste ne mislim na jbanje, jer je to tehnicka stvar u odanosti. A da, jako je tesko naci odanu zenu, i generalno odanog coveka, ti pricas o tome, i za to si u pravu. To nema veze sa Fufama. Postoje i neodane i odane Fufe, to nema veze jedno sa drugim. Mada, bolje ti je da budes i sa neodanom Fufom, nego sa odanom neFufom i antiFufom. Sad vec ulazimo u detalje i filozofije.

Poslednja izmena:
I sada da se uozbiljim, lično ja ne bih bila glasnik, jer zna se kako glasnik okonča.
cutanje je zlata vredno..:lol:

- - - - - - - - - -

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)
Sta mislis sta da rade ce u trecoj smeni..dosadno im je.:lol:
Gledaj svoja posla,oni ce i ovako i onako da se kresu.;)

A ako slucajno saznas da ljubavnica ima sexualno prenosivu bolest da li je onda moralna obaveza da obavjestis prevarenu osobu?

Zar ne vidis, da sve treba gurati pod tepih, to je tako, ljudi vole da moralno podobno pricaju jedno a rade drugo, vole licemerje, laz, prevaru. Zato i savetuju da prijatelju se smejes iza ledja i zabijes mu noz na taj nacin sto ces sve videti a praviti se blesav.

on nadje ljubavnicu
definitivno se razilaze
stisla ga i ne pusta
on joj pravi drugo dete

tako jedan moj drugar...zakovao zeni tri deteta i sad joj nema mrdanja :rotf:

Zar ne vidis, da sve treba gurati pod tepih, to je tako, ljudi vole da moralno podobno pricaju jedno a rade drugo, vole licemerje, laz, prevaru. Zato i savetuju da prijatelju se smejes iza ledja i zabijes mu noz na taj nacin sto ces sve videti a praviti se blesav.

zasto poistovecujes neprenosenje informacije koja nije proverena, sa smejanjem iza ledja
ja sam samo sa jednom svojom prijateljicom pricala o njenim intimnostima sa njenim muzem i to na njeno insistiranje
za ceo svoj zivot
sa prijateljima sigurno ne pricam da li redovno hebu svoje zene i muzeve
to nije tema nasih razgovora
odakle onda meni pravo da prenosim nesto, a da ne znam zasto se to uopste desava

tako jedan moj drugar...zakovao zeni tri deteta i sad joj nema mrdanja :rotf:

ma ovaj hpce da ide, a pravi zeni drugo dete
najgore od svega sto svom prijatelju prica da ne moze ocima da je gleda
pa sta radis od svog zivota covece??
i savetovao ga je nas drug da stane, razmisli da odu u savetovaliste i spasavaju sta moze da se spasi
da se bori dok ima jos nade da se brak sacuva
a on kaze - kakav brak, nemamo mi brak
pa kome onda pravis drugo dete nesreco?!

ma ovaj hpce da ide, a pravi zeni drugo dete
najgore od svega sto svom prijatelju prica da ne moze ocima da je gleda
pa sta radis od svog zivota covece??
i savetovao ga je nas drug da stane, razmisli da odu u savetovaliste i spasavaju sta moze da se spasi
da se bori dok ima jos nade da se brak sacuva
a on kaze - kakav brak, nemamo mi brak
pa kome onda pravis drugo dete nesreco?!
Otići će taj sa nogama napred.A ženi će ostati sve.

A zar ti se ne cini da je taj svet previse KRHAK kad jedna moja rec moze da ga srusi?

Kako ono bese, "Sto BOG spoji, covek nek ne rastavi...".:lol:

Zaista ne vidim zašto oni treba da se bilo kome pravdaju. A ti upravo to očekuješ od njih, da ti objasne kako su oni to zamislili da žive svoj intmni život u braku?

Po tvom mišljenju postoji samo jedan ispravan put, vernost. A znamo da je više nevernih nego vernih. Biti veran ili neveran u braku je njihova odluka, njihov život. Kako se tebe to uopšte dotiče? Ono što smatramo dobrim i odgovarajućim za sebe, ne možemo da namećemo drugima.

Ako jedan bračni partner želi da žmuri, a ti mu otvoriš oči na silu, to će ga boleti. Ne može više da se pravi da ne vidi, kada ima svedoka da je ipak video. Razumeš?

Zaista ne vidim zašto oni treba da se bilo kome pravdaju. A ti upravo to očekuješ od njih, da ti objasne kako su oni to zamislili da žive svoj intmni život u braku?

Po tvom mišljenju postoji samo jedan ispravan put, vernost. A znamo da je više nevernih nego vernih. Biti veran ili neveran u braku je njihova odluka, njihov život. Kako se tebe to uopšte dotiče? Ono što smatramo dobrim i odgovarajućim za sebe, ne možemo da namećemo drugima.

Ako jedan bračni partner želi da žmuri, a ti mu otvoriš oči na silu, to će ga boleti. Ne može više da se pravi da ne vidi, kada ima svedoka da je ipak video. Razumeš?

Ne postoje ONI, vec moj prijatelj. Mene njihov brak ne zanima uopste i tu se ne mesam.

To sto sam ja svedok njemu ne treba da bude problematicno, jer uvek moze da me izbaci iz zivota ako je to problem i u tom slucaju i zelim da budem izbacen.

Od mene svakako dobija izbor da li zeli da progleda ili ne.:lol:

Tako da ne radim nista na svoju ruku.

Na kraju krajeva nije to tako lako ni uraditi tako mozda ne bih ni smeo.

A i sta me briga sto ce da ga boli. Koliko stvari inace boli u zivotu. Ja ako to smatram svojom duznoscu to cu i da uradim pa nek pukne gde pukne.:lol:

Nije vernost ispravan put niti ja definisem vernost kao ispravan put. Ispravan put je ISTINA.

Ne postoje ONI, vec moj prijatelj. Mene njihov brak ne zanima uopste i tu se ne mesam.

To sto sam ja svedok njemu ne treba da bude problematicno, jer uvek moze da me izbaci iz zivota ako je to problem i u tom slucaju i zelim da budem izbacen.

Od mene svakako dobija izbor da li zeli da progleda ili ne.:lol:

Tako da ne radim nista na svoju ruku.

Na kraju krajeva nije to tako lako ni uraditi tako mozda ne bih ni smeo.

A i sta me briga sto ce da ga boli. Koliko stvari inace boli u zivotu. Ja ako to smatram svojom duznoscu to cu i da uradim pa nek pukne gde pukne.:lol:

Nije vernost ispravan put niti ja definisem vernost kao ispravan put. Ispravan put je ISTINA.
Istina. Čija, tvoja ili njihova? :lol:

Mislim da ne bih rekla nikome ništa. Verujem da onaj ko želi da zna, ionako zna. A onaj ko bi da žmuri, sve će uraditi samo da ne vidi ono sa čime nema snage da se suoči.

Back