ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
koja dokumenta? ne znam uopste ni sta traze ni koji su kriterijumi....ni koliko kosta...
moze lli neki info?
hvala!
moze lli neki info?
hvala!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes da proveris samo da li ti je obradjen zahtev i da li je pasos spreman za preuzimanje. Ne pise da li je viza odobrena ili ne...
Evo linka: https://www.visainfoservices.com/Pages/TrackYourApplication.aspx
Inace, ne sme da se otvara koverta tamo kod njih. Moras da izadjes napolje i da zakljucaju vrata sa tobom. To valjda da ne napravis scenu ako ti nisu dali
Ja cekam vec mesec i po...Jeste moja viza zeznuta, ali im je opao standard...Pre se turisticka dobijala za 3 dana, radna za 4 a boravisna za nedelju dana...Ovo je stvarno haos sada...
Dakle, u pitanju je vrlo bitna stvar, o kojoj ne znam ama bas nista, pa bih bila zahvalna na svakoj informaciji. Naime, decko je iz Indije. Plan je da dodje ovde (u Srbiju) pocetkom 2013. ali proces vencanja i vize je malo nejasan i nigde nema dovoljno informacija. Molim ljude za savet, ili koju god informaciju, jer bih svtarno da resim to pitanje sto je pre moguce. Hvala![]()
Htio bih aplicirati za turisticku vizu za ameriku, jer bih nekoliko nedelja proveo tamo. Sto mislite, ako je neko bio u slicnoj situaciji, kakve su sanse nekom ko je pri kraju fakulteta/diplomirao i nezaposlen, kolike su sanse za dobijanje vize?
Da napomenem, vec sam jednom uspjesno dobio vizu prosle godine za w&t program, a prije jedno pola godine sam i odbijen za istu.
Moras da imas status u Srbiji da bi dobio USA turisticku vizu, znaci ili da si zaposlen fiktivno bar 6 meseci ili da si redovan student i trebalo bi bez problema da dobijes turisticku vizu B2 na 10 godina, 3 meseca maximalnog zadrzavanja!
Ako si zavrsio fax i ako si nezaposlen jako tesko ces da dobijes!
A zna li ko sto o onom Affdavit of Support? Ima ono kao obicno pismo s kojim te amer poziva da provedes kod njega par nedelja recimo da ti kao pokazuje atrakcije amerike i u kojem kaze da ces se vratiti doma nakon toga i to se potpise, a ima i onaj novi formular u kojem se navode podaci o imovino toga sto ostajes kod njega pa odgovara krivicno ako postanes public charge i cuda. Da li se moraju nositi oba ili moze samo ovo prvo neformalno?
Nisam cuo o ovoj varijanti ali izgleda da si ti upucen u to. Znam samo da su mene isproveravali u Majamiju temeljno i drugi put u Njujorku isto, sedeo sam u nekom kavezu dok nisu kompletno isproveravali vizu koja je naravno bila regularna. Znam ljude koji su dobili turisticku vizu i otisli bez problema, vecina da rade na crno ili da nadju neku varijantu da ostanu tamo ali sve se svodi na to da ako hoces da ides u usa, najbolje je naci devojku tamo i ozeniti se, jedan drugar je ostao na crno u San Francisku i radi. Ima h2b program koji kosta oko 4k dolara sa kojim mozes legalno da radis ali to je privremeno, kad tad moras izaci iz zemlje ali te bar odvede do Amerike ako bas imas jaku zelju da ides, a moze se i ostati na crno sve je stvar izbora... Pitanje je sta ti zelis od svega toga ali ja ti zelim puno srece u svakom slucaju![]()
treba imati stabilan posao i sva dokumenta u vezi zaposlenja
Da li neko moze da mi pomogne???????
Treba mi email adresa od AMERICKE AMBASADE U TRSTU!?![]()
gledala sam na netu ali nigde nema email adrese, da li neko slucajno ima ili zna????????
Amerika ima ambasadu u rimu, a u Napulju, Firenci, Djenovi, Milanu, Palermu i Trstu ima konzulate.
Mozda da posaljes mail ambasadi u Rimu, pa da im trazis mail konzulata u Trstu?
Na ovom sajtu je spisak, ali nema mail-a za Trst tj nema ni jednog mail-a, imas i sajt ambasade u italiji.
http://www.worldembassyinformation.com/embassy-of-usa/italian-republic.html
I jos jedan sajt, ali tu nema trsta
http://italy.usembassy.gov/contact.html
Ma jok bre de tamo nema sanse..ako trazis tamo a ne dobijes..istog trenutka bi te deportovali vamo iako imas turisticku
Sad pitas nesto drugo..koja viza da se produzi?rekla si vadi..i ja ti odgovorih sta je logicno