suave
Domaćin
- Poruka
- 3.888
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan.
Sta je za vas gradjanski brak? Da li čovek uopšte mora da ulazi u gradjanski brak po ustavu i statutu ili moze da ostane na nivou crkvenog. Gradjanski brak je verivatno tbog toga sto danas postoji nesto sto se zove peivatna svojina.
Ja sam protiv gradjanskog braka u kojem se deca poseduju, u koga se stupa sporazumno - kao kada otvarate fabriku cigala pa se dvoje vas udruze i stavlja svoj potpis na papir. U konacnom to je jedna privatno-sopstvenicka priča koja nema veze sa crkvenim brakom koji je nesto svasvim drugacije.
Gradjanski brak je da mogu policija i sud da progone. To je kao ugovor dvije suprostavljene stranke pred zakonom.
Crkveni brak je obecanje pred bogom da idemo zajednu u vjecnu srpsku Valhalu, tako smo odlucili i spojeni smo zauvjek.
Gradjanski brak je jer se mora, jer demokratska mafija tura nos dje mu nije mjesto, u sve i svasta se mjesaju.
reci mi jedno pravo i mogucnost koju ti daje gradjanski brak a da se ne tiče prava na svojinu?jel tuzio neko nekog za alimentaciju preko crkve?
gradjanski brak normalnima daje neka prava i mogucnosti , crkveni nista
nisam znao gde da postavim.i ovo nije za istoriju
hoces da ti neko uredjuje ljubav?reci mi jedno pravo i mogucnost koju ti daje gradjanski brak a da se ne tiče prava na svojinu?
porodica, religija, duhovnost ..nisam znao gde da postavim.
uredjuje ljubav?hoces da ti neko uredjuje ljubav?
sta ocekujes od braka, gradjanskog ili crkvenog nego da posvedoci da su se dvoje obecali jedno drugomeuredjuje ljubav?
jel tuzio neko nekog za alimentaciju preko crkve?
koliko sam ukapirao mnogo je jednostavnija procedura za dobijanje dozvola da sklopis nekome brak.Kako gde.
Uskoro bi trebalo da budu izjednačeni.
https://rs.n1info.com/vesti/a121484-izjednacavanje-crkvenog-i-gradjanskog-braka/
Smejurija je da je van Srbije srpski sveštenik ovlašćen od strane države da sklapa brakove, a u Srbiji nije.
alimentacija kazes? zar to nije upeavo ono o cemu sam govorio... Gradjanski brak postoji zbog te privatno-sopstvenicke price u konačnom, a pokretna sprega toga je zakon, a da bi bili priznati pred zakonom morate biti u gradjanskom braku, eto zato je "bitan" gradjanski brak. Čim ti plaćaš alimentaciju, npr. otac placa cerki alimentaciju koja živi sa majkom. On to mora da plaća, jer se time obavezao potpisom prilikom vencanja. Sam je sebe izlozio toj odgovornosti.jel tuzio neko nekog za alimentaciju preko crkve?