-Cane, a sta pise u tom 'Kapitalu' o seljackim strajkovima?

-Koliko ja znam, drug Marks i Engles pretpostavljaju radnicke strajkove samo u kapitalizmu.

-Pametni ljudi

-Sta bi bilo s diktaturom proleterijata kad bi proleteri strajkovali?

-Cane, i sve to pise u tom 'Kapitalu'?

-Sve!

-Znas, Cane, kad zavrsimo rudnik, zatvoricu se u sobu jedno dva, tri sata da ga natenane proucim.

-E, nece moci Radisa.

-A sto?

-Kapital je stampan cirilicom.

-Pa, nista, neka odma' odnesu Ruzici, nek pocne polako da ga prevodi na latinicu.

Јел то оно: у којој секунди филма је Лепетић изговорио ове речи? Да ли је Чола кактус или династија? Вршњаку време пролази, радио ти или смишљао питањца:per:.

Јел то оно: у којој секунди филма је Лепетић изговорио ове речи? Да ли је Чола кактус или династија? Вршњаку време пролази, радио ти или смишљао питањца:per:.

De si, Jelesije, manijace stari, Ilija Cvorovic ti nije ravan. :D Nas nisu ovako vesto ispitivali, sto rek'o Djura. Jelesije je toliko opsednut mojom pojavom da ja, hteo, ne hteo, zivim zivotom Vinstona Smita.

Nego, Jelesije, pripazi ti sta sve ima u tim cipovanim kerovima koje, kao covek od struke, redovno pregledas; kako si izopacen, moze lako da se pojavi neki snimak tvojih bestijalnosti sa zivotinjama, sto bi medju mladim talibankama sa foruma moglo da uzdrma tvoj status. :rumenko: :mrgreen:

De si, Jelesije, manijace stari, Ilija Cvorovic ti nije ravan. :D Nas nisu ovako vesto ispitivali, sto rek'o Djura. Jelesije je toliko opsednut mojom pojavom da ja, hteo, ne hteo, zivim zivotom Vinstona Smita.

Nego, Jelesije, pripazi ti sta sve ima u tim cipovanim kerovima koje, kao covek od struke, redovno pregledas; kako si izopacen, moze lako da se pojavi neki snimak tvojih bestijalnosti sa zivotinjama, sto bi medju mladim talibankama sa foruma moglo da uzdrma tvoj status. :rumenko: :mrgreen:

Неће Талибанке да се љуте. Само да није оно што су ти обесни дечаци радили после школе.

Неће Талибанке да се љуте.

Sodomistikinje neke i one? Kod tebe bas nista ne moze da bude normalno. :confused:

Само да није оно што су ти обесни дечаци радили после школе.

Ne znam o cemu pricas i u kakve si ti to skole isao kad imas takve asocijacije na poslenastavne aktivnosti? :eek: Ja sam posle casova menjao slicice fudbalera, krao tresnje iz dvorista koja su se naslanjala na skolsko, igrao sa drustvom fudbal ili 10-9, obicno u patikama koje nisu za sport, i pratio drugarice kucama. :per:

ti Pero na gol , ti Miko centar.......a ti Coa opet lopta:per:

Jelesije mora da je isao u neku specijalnu skolu, za ucenike nepodobne da imaju casove fizickog vaspitanja, najverovatnije zbog nekog hendikepa, posto formacijski pozicija centra, zna svaki dvonozac, u fudbalu ne postoji. :mrgreen: Kosarka, fudbal, ne pravi Jelesije neku razliku, jer dalje od kotrljanja lopte u cilju razvitka zakrzljalih motorickih sposobnosti nije ni odmakao. :(

Poslednja izmena:
Jelesije mora da je isao u neku specijalnu skolu, za ucenike nepodobne da imaju casove fizickog vaspitanja, najverovatnije zbog nekog hendikepa, posto formacijski pozicija centra, zna svaki dvonozac, u fudbalu ne postoji. :mrgreen: Kosarka, fudbal, ne pravi Jelesije neku razliku, jer dalje od kotrljanja lopte u cilju razvitka zakrzljalih motorickih sposobnosti nije ni odmakao. :(
Нисам, ишао сам у Огледну Основну Школу ;) питај Врачарца где је то. Двоношци знају да има два центра, један је центархалф а други центарфор. Али ниси успео да научиш што су те рано узели у адвертајзинг бизнис да глумиш заштитно лице Мишлена.

Нисам, ишао сам у Огледну Основну Школу ;) питај Врачарца где је то.

Svaka ogledna skola treba da ima nekoga za oglede in vivo; posto nikako drugacije nisi mogao da budes koristan, bar da budes laboratorijsko zamorce. :D

Двоношци знају да има два центра, један је центархалф а други центарфор.

Ovo je isto k'o kad mali Ciga pitao tatu - Tata, tata, kako se zvao naucnik Volta?

Pa, Dzontra, sine. :rotf:

Али ниси успео да научиш што су те рано узели у адвертајзинг бизнис да глумиш заштитно лице Мишлена.

Bolje Bibendum, inace, nezvanicno najpopularnija maskota XX veka, nego laboratorijski kunic. Opet, i ta uloga bolje pristaje tebi, jer naziv Bibendum je skraceni oblik latinske izreke koja u prevodu znaci 'vreme je da pijemo'. (Nunc est bibendum!)
pijanac.gif

Svaka ogledna skola treba da ima nekoga za oglede in vivo; posto nikako drugacije nisi mogao da budes koristan, bar da budes laboratorijsko zamorce. :D
Ovo je isto k'o kad mali Ciga pitao tatu - Tata, tata, kako se zvao naucnik Volta?

Pa, Dzontra, sine. :rotf:
Bolje Bibendum, inace, nezvanicno najpopularnija maskota XX veka, nego laboratorijski kunic. Opet, i ta uloga bolje pristaje tebi, jer naziv Bibendum je skraceni oblik latinske izreke koja u prevodu znaci 'vreme je da pijemo'. (Nunc est bibendum!)
pijanac.gif

Важно је да и овог пута ниси разочарао у изношењу података који су важни исто колико и Чола кактус. Што се више будеш дружио са књигом мање ћеш излазити напоље да плашиш децу.

Важно је да и овог пута ниси разочарао у изношењу података који су важни исто колико и Чола кактус. Што се више будеш дружио са књигом мање ћеш излазити напоље да плашиш децу.

Ako je citanje knjiga kriterijum po kome cenimo koliko je ko strasan za malu decu, onda ti ujutru mozes da se zaposlis u vrticu. :D :p

Da ostavim i ja nesto iz Narodno oslobodilacke borbe :mrgreen:

I jedan od najjacih likova na vaskolikom Youtube Rémi Gaillard

[YOUTUBE]
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/hqOBR_Xbw2I&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/hqOBR_Xbw2I&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

:mrgreen:

mali,kad sam rekao da je gibaničar? kad si mene čuo da je neko gibaničar? uostalom,pesma je lepa a ja volim pesmu....moje mišljenje o Račiću je pozitivno

Позитивно мишљење о Рачићу? Искрено се нисам надао да ћу чути ово од љоте. Пријатно сам изненађен. :) Песма јесте добра, а што се тиче гибанице само сам навикао и од вас и од мошиноваца ту песму о гибаници, с тим што ви мислите то само о србијанским четницима па сам мало изненађен. Поздрав.

Poslednja izmena:

Back