ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Samo da su mace ok. I da ih niko ne dira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l vodio neko mačku da joj skidaju kamenac sa zuba? Kako izgleda procedura i koliko košta?

Sad veliki testisi mogu biti znak i oticanja testisa, usled povrede infekcije... Ali bilo bi jos simptoma, lizao bi ih, bio bi letargican. Kod mog macka kad se igra i poludi izlazi tecnost, mozda kap-dve zamuceno providna, ne znam od kad, mozda i odkad je bio mali, ne secam se. :-\
Jos mu je samo dlaka zuta na jednom mestu od sedativa sto sam mu davala potkozno.
)...
hipnotise pogledom, imam tacno sliku.
ja sam kupila povodac, dva puta sam pokusala, stavim povodac, on krene napred, pa unazad, pokusa da se izvuce, jos sam ga ja malo cimnula napred da kao krene i tu je poludeo, poceo da sisti, frkce, panicno skace i grebe, jedva sam mu skinula. Drugi put je poludeo cim sam mu stavila. Imas na youtube klipove na englesko sa korisnim savetima. Pogledaj neki pre nego sto uopste i pokusas, da ne pogresis kao ja, da odmah veze negativn za povodac. Ciribu ciriba znam da je setala macku na povodac, videla sam i fotorafije tamo gde su albumi sa kucni ljubimcima.Preparat za pse na bazi FIPRONILA, pazi, ne permetrin nego fipronil, podelis ampulu na macke prema kilazi a ko pretekne, spakujes u frizider. Pisao je Deda Zika o tome.