mali_cile
Primećen član
- Poruka
- 625
mozda nije grickala te krekere i sitnila ih zubicima vec ih samo progutala pa joj je to nadrazilo stomak i povratila. to je moja Cilka imala obicaj da radi. kad su sitni krekeri ona ih stavi po 5-6 u usta od jednom i malo promulja da se natope pljuvackom i proguta. posle naravno povrati tako cele krekere ili meso ili sta god da je jela a nije sazvakala. ja sad kupujem sto vece krekere i njih stavlja jedan po jedan u usta i krcka svaki i sad nemamo takvih problema. a mozda joj voda koju je popila nije odgovarala. mozda je imala dosta kamenca ili hlora ili tako nesto. i meni smeta voda kad ima primesa nekih u sebi s vremena na vreme pa ne mogu ni da je pomirisem. mozda je usla u kadu posle necijeg tusiranja i lizala kadu (a tu je verovatno bilo sapuna ili sampona...). moja Cilka je i to znala redovno da radi. Ko zna sta je. moze biti svasta. ako prodje samo onda je nesto od navedenog gore a ako ne prodje samo onda je vec u pitanj problem kojim se vet mora pozabaviti.

.
) primetila sam da stalno liže jednu šapicu. Kad sam bolje pogledala - ceo jedan nokat skoro otkinut. Pod hitno smo ga odveli kod veta i kandžica je lako sanirana, ali kad mu je pogledao u usta... momentalno skidanje kamenca! Pošto Mecajlo nije neka sitna mačkica koju je lako savladati Morali smo da ga blago uspavamo. A kako jedna anestezija nije bila dovoljna jer je ogroman, morao je dobiti dve. I vetovi su se čudili koliki je, slikali su ga kao osmo svetsko čudo. Dakle, dok anestezija nije proradila on je prvo hteo da beži, pa onda povraćao... Jedva mua je nakako doktor sredio zubiće jer se ovaj refleksno ritao, pa krenuo da pregleda stomak i bešiku. Pritiskao, i Meda se naravno popiškio i to onako konjski (po stolu, nama i sebi). Još ni antibiotike nisu imali nego moramo da čekamo petak. I tako, kad je najzad otpušten kući bio je sav bedan i popišan, boleo ga je stomak a zubi krvarili. Grozota. Još uvek se jadnik nije sabrao.
), ali se može vrlo malo videti tata i na kraju Kaka. U vreme nastajanja simka mama je primala boce, a Flekica, ona je posebna (mislim za razliku od ostalih četvoro), igraće se samo kada to ona poželi, vrlo je svojeglava.