tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
joj, mama maca 
divni su : )

divni su : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Njena macija trava joj stoji na terasi i bas voli da je gricka ali ne dam joj da gricka sama jer bi sve pojela i i razbucala. Pocela sam da je pustam na terasu samu jer se lepo ponasa i ne pokazuje interesovanje da preskoci preko. Uvek sam ja tu negde, pustam je samo kada sam kuci. I tako je pre neki dan pustim, posle nekog vremena pogledam sta radi a ona gospodjica na stolu razbucava maciju travu.
Sada se bas navadila na prkos, nisam smela da je pustam vise samu jer cim izadje na terasu navali na njega. Na kraju sam morala da ga sklonim.
TACNO zna sta ne sme, neverovatno nesto. To je naravno ne sprecava da to i radi.
Najsmesnija mi je kada se svadja sa mnom, ja joj kao pretim a ona mi odgovara mjaukanjem i raspravlja se. 
Jao ja bih visila u ovom kaficu.

kakvo divno i veselo jutroBoni i ja jutros ratujemo.Njena macija trava joj stoji na terasi i bas voli da je gricka ali ne dam joj da gricka sama jer bi sve pojela i i razbucala. Pocela sam da je pustam na terasu samu jer se lepo ponasa i ne pokazuje interesovanje da preskoci preko. Uvek sam ja tu negde, pustam je samo kada sam kuci. I tako je pre neki dan pustim, posle nekog vremena pogledam sta radi a ona gospodjica na stolu razbucava maciju travu.
Poteram je i sakrijem maciju travu iza saksije sa prkosom, pogledam ponovo a ona gricka prkos.
Sada se bas navadila na prkos, nisam smela da je pustam vise samu jer cim izadje na terasu navali na njega. Na kraju sam morala da ga sklonim.
Od jutros je gospodjica na terasi, legne na sto i sunca se, ja je poteram i kao pretim joj (inace autoritet mi je nula), udjem unutra i posle 5 minuta je vidim kako ponovo lezi na stolu. Trenutno samo na njemu ima sunca pa valjda zato, pustila bih je jer stvarno ne radi nikakvu stetu ali naucice se pa ce stalno skakati na sto.
Sada mi je mnogo smesna, vec nekoliko puta sam je uhvatila da lezi na stolu, ona provali da sam je videla kroz prozor i dok dodjem do terase gospodjica se spusti na stolicu i gleda me nevino.
TACNO zna sta ne sme, neverovatno nesto. To je naravno ne sprecava da to i radi.
Najsmesnija mi je kada se svadja sa mnom, ja joj kao pretim a ona mi odgovara mjaukanjem i raspravlja se.
![]()
odmah da znas, sto je sada njena teritorija
neko ce se vreme jos sklanjati kada ti naidjes a posle ce te prosto kulirati.. ocekuj u nekom trenutku da zahtevas od nje dozvolu da pridjes stolu
a moje resenje za Cilkino pravljenje haosa-pustim je da razbuca onu saksiju sa travom do mile volje pa tek onda cistim jer ako je oteram odmah da pocistim za nju bude jos interesantnije da je opet razbuca
Dobrica je, trpi malu napast!
takodje on je cvrsce gradje i puniji je u odnosu na bracu koja jedu isto toliko koliko i on,,voli da se mazi,i igra ali mazi se samo kada prede
ahaha sad razmisljam o ovome i pitam se da li sam ja u redu 

Bas...i to onako bas ih hrabro napadaSaškice, nezgodno.![]()
saskice, tako je i gašaš isto, tu nema leka
napadao komšijske pudlice, samo sam ja imala problema sa vlasnicima pasa, jer su se stalno žalili a ja nisam mogla da mu ograničim prostor i tako je bilo baš nezgodno
mada verujem da su pudlice malo vipe dramile : )
Pozdrav svima! Evo da se javim na kratko, nisam ovaj mesec uplatila internet pa od kuce ne mogu da pisem a na poslu sam stalno u guzvi....... Nadam se da ste svi dobro i da su vam mace zdrave i vesele!
Moje su mackice dobre, rastu i uzivaju... Bubica je trenutno u fazi da napada Micu, hvata je za vrat, non stop je gnjavi, grize joj rep, juri je, izbacuje je sa kreveta... a Mica se samo sklanja, i ni jednom je jos nisam videla da je napala Malu s namerom da je povredi.Dobrica je, trpi malu napast!
Ali isto tako ih ni jednom nisam videla da leze jedna pored druge, da se ljube ili maze i bas mi je zao zbog toga. Volela bih da se zavole...
Inace, Bubika je mnogo vragolasta, zivahna, luda, hrabra, popenje se na najvise drvo ne zna da sidje, pa se mi pentramo po nju!

Zubić verovatno. Ja e znam kako mačke reaguju na lidokain, lokalni anestetik, to bi trebalo pitati veterinara, pa ako da "zeleno svetlo", nabavi joj Kalgel u humanoj apoteci.

Moram i ja malo da se žalim na Jolandu.
Po celu noć se po dvorištu okupljaju njeni "udvarači". Ona nije "u teranju" ali oni svejedno dolaze. Ajde što mjauču i dozivaju je, nego je sada neki običaj da se mačkama kači zvonce oko vrata, pa pride i zvone. Tako da imam osećaj da mi stado ovaca logoruje pod prozorom....
Jednu noć se pobila sa jednim mačorom i on je priterao na samu ivicu krova, morala sam onako u spavaćici da trčim da je spašava. Uplašila sam se da će pasti.
Nekad izađe napolje i tuče se a sinoć je mirno sedela "u prozoru" i gledala kako se biju za njenu naklonost...
Zaspala sam u pet zbog nje. I u sedam se budim, a ona gospođica se istegla pored mene u krevetu i hrče. Inače je ne puštam da ulazi u spavaće sobe, još manje da se baškari po mom krevetu ali opasnica koristi svaku priliku da se ušunja pod moj jorgan...
Mnooogo sam je razmazila....![]()