Pomogla si, kako nisi, ja npr nisam znala ovo za fosfor. Kalijum joj nisu vadili a secer je normalan. Joj Gasi su bile bas visoke vrednosti, sada se osecam bezveze sto dramim kada su njoj tek nesto iznad gornje granice.
Rezultati su od 17. jula. Lekic je skoro ispila, ostalo joj je jos malo. Bas me interesuje hoce li biti nekih promena. Tako bih volela da bude samo ne usudjujem da se nadam, onaj prvi veterinar je bio bas iskljuciv.

Jos uvek sam u nekom blagom soku, odvela sam je na sterilizaciju ne ocekujuci nikakve probleme i vratila se kuci sa bolesnom macom.

Opet sa druge strane mi je drago sto se to otkrilo na vreme da moze da joj se pruzi adekvatna nega. Zamisljam kroz sta je sve prosla, kod koga je sve bila, gde je i zbog cega zapatila to ostecenje, sta bi se desilo da je nismo uzeli mi vec neki drugi ljudi koji je mozda ne bi ni vodili na sterilizaciju ili kod veterinara...

Imala je srece sa nama, upala joj je njena macija kasika u med, stvarno se brinemo i hocemo da joj pruzimo najbolje. I bude mi je jos vise zao jer je to jedna toliko dobra maca da ja ne mogu da vam opisem. Dobrica jedna mila, najmilija.
Povremeno grebanje i grizenje se ne racuna.