Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ajjj, kakve su! :zaljubljena:

cogi, divneee su mace : )
mico, što se cicibana tiče pravi je drug i super je ispalo sve sa njim

a mi imamo tužnjikavu vest : (
od juče je gaša vrlo čudan,primetila sam to popodne kada sam došla, glava mu je bila blago iskrivljena i kretao užasno sporo, polako, pažljivo, jeo je tek uveče, u toku noći je bio bolje, medjutim jutros mu je glavca opet kriva, jede normalno, kreće se normalno, ali povremeno ima "onaj pogled", kao da vidi nešto i krivi glavu ... mislila sam da se tripujem, ali i dečko potvrdjuje promenu... sačekaću da vidkm šta će biti danas, posmatraću ga, samo se bojim napada i odakle, odakle opet to??

:( Držimo vam palčeve da prođe bez problema. :zag:

od juče je gaša vrlo čudan,primetila sam to popodne kada sam došla, glava mu je bila blago iskrivljena i kretao užasno sporo, polako, pažljivo, jeo je tek uveče, u toku noći je bio bolje, medjutim jutros mu je glavca opet kriva, jede normalno, kreće se normalno, ali povremeno ima "onaj pogled", kao da vidi nešto i krivi glavu ... mislila sam da se tripujem, ali i dečko potvrdjuje promenu... sačekaću da vidkm šta će biti danas, posmatraću ga, samo se bojim napada i odakle, odakle opet to??

Ajoj Tarice,mogu da zamislim kako ti je,ali kao i uvek znas da smo svi uz tebe i ocekujemo bolje vesti :zag::heart:

Jao bre :(
Izgleda da mu je organizam malo (trenutno i privremeno) oslabio od one epizode sa prolivom..
..rešiće se to, ovo je samo privremeno, skupili su se otrovi u krvi..mislim da je to..
ne verujem da će biti kao prošli put, mislim da je ovo još "trenutnije".
Javi nam šta se dešava :(

hvala vam :heart:
moguće da je zbog toga val, tj da mu je organizam oslabio
on se ponaša relativno normalno, možda je malo mirniji i malo manje jede, ali glava mu je kriva, ipak nije kao što ume da bude...
nadam se da će proći i da je ovo samo jedna kratka epizoda

Tara, javljaj kako je Gaša! Nadam se da nije ništa ozboljno!

Gico, mace su predivne!

Saška, super što si nam se vratila! :) Slike su super!

Drugari, mora da ste već svi videli, ali ja sam tek sad pogledala ovaj video pa sam se oduševila i htela bih da podelim to i sa vama...

debeli je danas skorz ok, i juče popodne je bio dobro pa smo i mi svi u kući bolje : )
inače, mooram da se pohvalim, mama moja im donosi najverovatnije ovu grablicu
Bild.aspx

pošto su strau skroz razbucali,a ova je bila na sniženju, za 20 evra, nisam mogla da joj odolim, samo da se njima svidi : )

ma da, ja sam ovde plaćala 1500 dinara za onu najobičniju, samo jedan stubić
i mama nadje ovo na akciji, stvarno se isplati, samo još da je donese do beograda : )
nego gledam ovaj deo unutrašnji već zamišljam gašu kako pokušava da se ugura unutra dok mu viri pola guzice: ))

Jao tara sto je lepa. :heart: Ja se uzasno lozim na takve stvari, svaki put u pet centru izbalavim. Samo nemam gde da stavim, mali je stan mnogo a i ne znam da li bi Boni uopste htela da grebe. Imamo onu malu (sa jednim stapom) i nece da je pogleda. :roll: Mozda bi htela da se pentra, joj da imam veci stan kupila bih jednu pa neka ide zivot. :)

Jao tara sto je lepa. :heart: Ja se uzasno lozim na takve stvari, svaki put u pet centru izbalavim. Samo nemam gde da stavim, mali je stan mnogo a i ne znam da li bi Boni uopste htela da grebe. Imamo onu malu (sa jednim stapom) i nece da je pogleda. :roll: Mozda bi htela da se pentra, joj da imam veci stan kupila bih jednu pa neka ide zivot. :)

u pet centru deru sa cenama kad su te grebalice u pitanju
jesi li probala da mu staviš valerijanu travu,ili kapi na grebalicu?
ja ih uvek tako navučem, u pečeku odbijaju novu grebalicu ali valerijana odradi svoje

Gledamo sad Milica i ja ovu grebalicu oduševljeno i kaže Milica Ali u tu kućicu samo maaaala maca može da uđe, velika ne može! :zcepanje: Inače, sećam se ranije, dok je mojim stricu i strini njena sestra donosila iz Nemačke aktuelne Quelle kataloge, uvek sam otkidala na te razne grebalice i ostale zezancije za mačke.

u pet centru deru sa cenama kad su te grebalice u pitanju
jesi li probala da mu staviš valerijanu travu,ili kapi na grebalicu?
ja ih uvek tako navučem, u pečeku odbijaju novu grebalicu ali valerijana odradi svoje
Znam da deru ali srecom nemam prostora pa samo parim oci.
Joj ova moja je reagovala na valerijanu samo prvi put. Kasnije nista iako ja i dalje redovno kupujem te kapi. :confused: Vidim da joj se dopada miris ali je ne privlaci kao magnet. Kupila sam i onu ribicu sto se napuni macijom travom i kao sve macke luduju za njom, ona se igrala 5 minuta i vise je nikada nije pogledala. A grebe ona grebalicu ponekada, nije bas da je ignorise ali ne koristi je redovno.

A ovo za wc je :zcepanje::rotf: Onaj veliki zatvoreni? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back