tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
saskice, lep provo ti želim, uživaj i sve: )
val, drago mi je da m popušta, to su prelepe vesti, kad god popuste oko naših dragih ljubimaca: )
e, a ja imam jednu lepu vest da podelim sa vama, nije toliko lepa, i dvoumila sam se da li da je saopštim (da nešto ne ureknem, pošto sam sveverujuća u psolednje vreme: )
danas je tačno mesec dana kako gaša nije imao napad!!
to je za sada maksimum nad maksimumima, ja se radujem, moj dečko veruje da on više nikada neće imati, ne zovem veta još uvek, mada sutra ću ga pozvati, jer bih da vidimo šta će se dalje dešavati, ne bih ga stavljala na antiepileptike ako sve ide ovim dobrim tokom i tako: )
val, drago mi je da m popušta, to su prelepe vesti, kad god popuste oko naših dragih ljubimaca: )
e, a ja imam jednu lepu vest da podelim sa vama, nije toliko lepa, i dvoumila sam se da li da je saopštim (da nešto ne ureknem, pošto sam sveverujuća u psolednje vreme: )
danas je tačno mesec dana kako gaša nije imao napad!!
to je za sada maksimum nad maksimumima, ja se radujem, moj dečko veruje da on više nikada neće imati, ne zovem veta još uvek, mada sutra ću ga pozvati, jer bih da vidimo šta će se dalje dešavati, ne bih ga stavljala na antiepileptike ako sve ide ovim dobrim tokom i tako: )
(tako sam je ja preuzela, kad sam videla da je po najvećem snegu izbacuje napolje, a mačka je pre 5 min ušla unutra, i ostavila je da bolno mjauče ispred vrata
).
Baš super, Val! Bilo bi joj super ako bi pošla sa vama. I nega, i hrana, i društvo, i dvorište. Uživancija. I ja ti držim palčeve da ubediš muža. Ja se sa ovom mojom mamom ubeđujem već nekoliko meseci za još jednu macu, ali mi nikako ne ide.
Ali malo po malo uspeli smo prvi put i da je pipnemo, pa je ušla u stan, pa je pristajala na boravak samo sa otvorenim vratima, i evo sada ima 11 godina i srećna je maca 
Nikad ne bih rekla. Meni ona deluje kao mače, mada nije da nešto znam da ocenim koliko maca ima godina, ali Mica mi baš izgleda kao devojče. Nestašno...