lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
I ja sam pre neki dan otkrila da sam trudna, i doktorka mi je savetovala da izbegavam kontakt sa mackom, a i svi sa kojima sam pricala mi kazu da treba da je poklonim. Prvo su me isprepadali sa toksoplazmozom, pa sam sinoc radila test na to i negativan je za sve, nemam infekciju, ali nisam je ni ranije imala pa nemam ni imunitet, a ja se nadala da cu imati imunitet. Moj muz isto misli da treba da poklonimo Mimi, i ja kad razmislim racionalno mislim tako, ali sam juce ceo dan preplakala. Mi zivimo u jednosobnom stanu i ostacemo u njemu dok beba bude bila mala, do recimo godinu dana, tako da beba nece imati svoju sobu, nego ce biti u nasoj spavacoj, gde spava i Mimi. Ja sam sigurna da je ona nece namerno povrediti, ali ona je jako nemirna i nema sanse da je sklonim od krevetca ili tako nesto. Ne znam kako cu, a ovo mi je prva trudnoca pa sam i ja uplasena. Ja za par dana dolazim u Srbiju, a moj muz kaze da je on bolje pokloni dok nisam tu, da ne bih previse dramila. Nisam se ovome nadala uopste
CESTITAMM!!!!!!!

Ali za Mimi..... ne znam sta da ti kazem
kad samo pomislim na onaj njen album i nestasluke
NEEEEE!!!!!!!
toliko me je ovo rastuzilo
Ne znam.........huuuuh.......

Razgovaraj sa mužem, odlučite, ali ja zaista mislim da ona ni na koji način ne može da naškodi ni tebi, a ni bebi. Mimi je zdrava i negovana maca, ne izlazi napolje, ne može ništa da pokupi sa ulice... Po meni je jedino bitno da se vaš odnos prema njoj ne promeni kada dođe beba, već da je i dalje mazite i poklanjate joj pažnju. To bi učinilo da i ona bude pažljiva prema bebi i garantujem da je ne bi ni slučajno, a kamo li namerno, povredila.

sreca pa ne drechi svaki dan,inace bih imala tikove)
: