Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovaj samo sto mi nije rekao da nisam normalna.:) samo mi je rekao da ce me nazvati kasnije sad je u nekoj guzvi... ali cisto sumnjam da ce preci 30 km samo da bi po mrklom mraku i magli trazio macku..:roll: plus sto mogu da nas optuze za provalu/obijanje/kradju i sl ako se budemo motali oko garaza...

ali ja definitivno gubim glavu.. ceo dan sam nervozna, ne jedem, ne spavam, imam najvazniji ispit u ovoj godini sutra, knjigu nisam pogledala... uzasno sam neprijatna kad me neko nesto pita a kad ostanem sama onda placem ko kreten.. prsla sam...:dash:

Nisi draga,svi smo mi to prosli,tako sam se i ja ponasala ali su me svi razumeli,mada,trebao bi da oganizuje svoje vreme i PREDJE 30km da potrazite macu do koje ti je mnogo stalo...

Čekaj polako, uvući će mu se pod kožu... moj je bio potpuno indiferentan prema mačkama, sad redovno kad vidi mačku na ulici mora da kaže MACCC :lol:

hahah to ja radim :D,nego kao hladan je i onda moj beban namerno mu sedne u krilo i on stoji onako ukoceno da ga ne pomeri:zcepanje:,kako su samo smesniii :D,ali ponekad je u pravu,svo vreme se igram sa njim,jer bas pobesni kad on dodje i onda ja moram da se igram sa mackom a on samo sedi i gleda me kao budalu:dash:

hahah to ja radim :D,nego kao hladan je i onda moj beban namerno mu sedne u krilo i on stoji onako ukoceno da ga ne pomeri:zcepanje:,kako su samo smesniii :D,ali ponekad je u pravu,svo vreme se igram sa njim,jer bas pobesni kad on dodje i onda ja moram da se igram sa mackom a on samo sedi i gleda me kao budalu:dash:

Ja mislim da mačak njega doživljavao kao konkurenciju i zato divlja kad je on tu :)

cile, proćiće i taj osećaj i ispit, samo ti izdrži i budi hrabra, misli pozitivno koliko god možeš, daješ svoj maximum i to je ok, sve ostalo moraš da pustiš da se samo reši, ***, nekad je tako, svidjalo se to nama ili ne
a dečko, heh, pa dobro 30 km je stvarno mnogo, a ne može svako da razume ljubav i zabrinutost koju imaš prema ciletu, ljudima je to često neshvatljivo, doživlajavju to kao neki hir ili šta ja znam, tako da moraš da ga razumeš nekada kada ne oseća isto što i ti i ne deli u potpunosti tvoju brigu
p.s.pusi, budeš li nastavila da maltertiraš dečka odrećiću te se javno, preko novina, pa on je čovek i mačke zavoleo bre: )

Moj je decko potpuno ocaran Macom, obozava je! Priznaje da Micika ipak mene voli naaaajvise, ali da sa njim najvise igra, zabavlja i luduje! :super:
Ali JAKO me nervira moj dragi zato sto insistira da Maca mora da izlazi napolje, da se druzi s drugim mackama, a ja se bojim da nam negde ne pobegne i vise se ne vrati! :sad2:

ps- moram da vam nesto sapnem, a to smem samo vama da otkrijem, u pocetku sam bila pomalo (samo mrvicu) ljubomorna i mislila da moj decko voli Ciciku vise od mene! :rumenko:

ma razume mene on, i on sam ima macku i dva macora. i vec je bio jutros kod mene i sam je pricao kako mu nedostaje ovo kod Cileta pa kako mu nedostaje ono kod Cileta...:) i njemu verovatno nedostaje vise nego sto pokazuje.. Trebalo bi uskoro da mi se javi pa cemo videti da li ce se ostvariti moj suludi plan o sunjanju po okolnim dvoristima:per:

p.s.pusi, budeš li nastavila da maltertiraš dečka odrećiću te se javno, preko novina, pa on je čovek i mačke zavoleo bre: )

verovatno,nego drmnuo me neki osecaj da spljeska mog Bebana(mislim na snazan zagrljaj ali necu :roll:)bojim se da mu ne smrskam koske,ipak cu ga samo poljubiti u nos :klap:

Tara, proceni ko koga maltretira... :arrow:

A saškice, jel ovako izgleda poza tvog dečka.... nit on ume da se namesti, nit njoj smeta što on ne ume da se namesti :lol:

Moj je decko potpuno ocaran Macom, obozava je! Priznaje da Micika ipak mene voli naaaajvise, ali da sa njim najvise igra, zabavlja i luduje! :super:
Ali JAKO me nervira moj dragi zato sto insistira da Maca mora da izlazi napolje, da se druzi s drugim mackama, a ja se bojim da nam negde ne pobegne i vise se ne vrati! :sad2:

ps- moram da vam nesto sapnem, a to smem samo vama da otkrijem, u pocetku sam bila pomalo (samo mrvicu) ljubomorna i mislila da moj decko voli Ciciku vise od mene! :rumenko:

Jutros u 6:45 sam imala extremno buđenje... Komšija Teo (ruski plavi mačak) nam je ušao u zgradu i Macumica je pohisterisala i tako je mjauknula da sam ja mislila da je neko kolje... naravno kad sam otvorila Teo je bio 5-6 stepenika ispod nje, ona je nonšalantno ušetala u kuću, čak joj ni rep nije bio nakostrešen! :evil: A ja se odsekla, mislila sam da je neki masakr! I posle par minuta Teo je nastavio da ljubavnim zovom zove Macumicu, onako MAAAUUU :lol:

I ja iako je sebicno misilim da beban treba da ostane u kuci,sad ne izlazi ali kad dodje lepo vreme sigurno cu ga pustiti,sad je kastriran :mrgreen:

e, cile, ko da slušam sebe, isto tako su gaši jeli hranu, koju sam postavila da bih ga namamila,a od njega ni traga ni glasa
a onda sam ga jednog dana zatekla na gradilištu, stoji u redu, sa još desetak mačaka a radnik ih hrani nekom salamom, jednog po jednog i oni uredno svi stoje, sa njima i gaša koji je kod kuće imao i džigu i meso i sve... to je zov prirode i društva i šta ja znam čega sve ne...

e, cile, ko da slušam sebe, isto tako su gaši jeli hranu, koju sam postavila da bih ga namamila,a od njega ni traga ni glasa
a onda sam ga jednog dana zatekla na gradilištu, stoji u redu, sa još desetak mačaka a radnik ih hrani nekom salamom, jednog po jednog i oni uredno svi stoje, sa njima i gaša koji je kod kuće imao i džigu i meso i sve... to je zov prirode i društva i šta ja znam čega sve ne...

jooooj flipnucu:( kad sam cula pomeranje cinije izletela sam brzinom svetlosti... kako sam se ponadala:cry:

cile, ima dosta slučajeva gde su mace bile odsutne i po nedelju dana i vraćale se kući posle toga, najnormalnije
nemoj gubiti nadu...
čuje li se još mjaukanje iz garaže ili?

ne cuje se nista, napolju je potpuni muk i magla..jezivo. decko mi je malo pre isto to rekao-da je njegova macka odlazila i po 10 dana od kuce pa da se opet vracala ali meni nesto govori da se nece vratiti.. :sad2: verujem da je dobro i da se negde lepo smestila i da su jako male sanse da ce doci..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back