mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ma da, svi su u fazonu "pusti muvu na bradu, ona 'oće u usta"! Ja se sagnem da pomazim ovog mog, a on me ščepa šapama i počne da mi cokće ove izresane krajeve haljine. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne, sipam im iznad sudopere pa posle spustim (debelo iskustvo...), ali se desi da me grebu dok spremam hranu pa im podviknem, e onda se uvređeno okrenu i pravac napolje! "Ma kakva klopa, ti me grdiš a ja da ti jedem - svašta!!! Eno ti pa jedi sama!A jel ti se desi ako ih slučajno malo izbrljaš dok im sipaš da jedu da se demonstrativno okrenu i odu? Sa sve dizanjem repa?![]()
"
Veliki su stalni clanovi domacinstva, a mali je pridruzeni...koji ce na moju zalost a na veliku radost mog muza morati da nas napusti sledece nedelje. Nije da gospon ne voli mace, nego je mali nemiran ubi boze, narocito voli da vitla notju pa nas budi
kazu ,cak i oni koji se poalo razueju u macke da, macore treba drzati podalje od macica jer ,acori misle da su to misevi pa oze da se desi da ih pojedu
pa,zna li neko,kada se ,pze dozvoliti macorima da vide male i da nema brige

.

Evo da se malo pohvalimo, dugo nismoVeliki su stalni clanovi domacinstva, a mali je pridruzeni...koji ce na moju zalost a na veliku radost mog muza morati da nas napusti sledece nedelje. Nije da gospon ne voli mace, nego je mali nemiran ubi boze, narocito voli da vitla notju pa nas budi
.

koje gluposti.Vece sanse su da ti pomislis da su ekseri spagete nego da macka pomisli da su macici misevi.
Jedino ako ti macici nisu "deca" od tog macora e onda je velika verovatnoca da ce da ih ubije ali to nema veze sa nikakvom zabunom vec je to tako......ali ako su njegovi onda im nece nista.
Od tada i jedu hranu, zajedno sa mamicom.
)I mi smo se svađali dok sam im davala Cestal, ali sada sam kupila pastu - mačke su je same polizale i to u slast(dala sam joj sredstvo protiv glista maločas, pa sad ne priča samnom)[/COLOR][/COLOR]
!Pa,pokušaću da nađem to u Zr, prošli put su me gledali u vet.ap. kao da nisam normalna, ovde su ti svinje, ovce, jagnjad i sl. kućni ljubimci, sve što može u šniclu ili u mleveno. Mene komšije ionako već tretiraju kao čudnu osobu zbog toliko ljubavi i brige prema mojim "seldžuk" macama (seldžuk-seoske džukele,prev.aut.), sreća pa sam ovde našla srodne duše.
Mačići su, inače, spremni za udomljavanje, ali ne vidim u blizini pravu osobu za to, a nemam srca da ih dam bilo kome, pa smo malo u problemu zbog gužve, a i nisu baš svi ukućani oduševljeni kao ja.
mislim da je i dalje 1000.zna li neko koliko kosta vakcina i revakcina mace?
pre godinu ipo bilo je po 1000 dinara, pa me zanima da li se cena promenila?
jer moram da vakcinisem gasu i minju, sa sve revakcinom pa da znam koliko ce otprilike sve da izadje....

pa kupish cuclu i zamenu za macje mleko i hranis ihimam macu ,koja se prvi put omacila
ima 5 macica,,
kada je veterinar video rekao je da moramo paziti jer ona nema konstituciju da moze izdrzati jos jednu veliku trudnocu
i da pazimo ,da sto pre macici predju na hranu
,,macici nemaju pojma,,stavis im mleko isspred nosa ,samo uvaljaju glavu u mleko i to je to,,..
imaju oko 3 nedelje
,,a ona jede vide nego ja,,kupujem joj dzigericu pileinu i ostale stvari
dajemo joj mleka ,,i za sada se drzi ok..
ali evo ima dva tri dana kako mi se cini da ima temperaturu,,nekako kao da joj je ponekada glavica vise vruva nego inace
jeli to znaci nesto ili ja tripujem?
i kako ove macice da naviknem na hranu,,kada nemaju pojma nista
pa kupish cuclu i zamenu za macje mleko i hranis ih
ne znam kako uopste ocekujes da mace staro 3 nedelje pije mleko iz chinije