new_folder
Aktivan član
- Poruka
- 1.305
Рекао сам да нећу да се расправљам са тобом. То ми је испод части, "испод нивоа" како то неки кажу. Твоје мишљење о мом познавању медицине ми не значи ништа, јер знам какво мишљење имају професори ветерине, н.пр. Ресановић и Траиловић. Срећом, не значи ништа ни огромној већини чланова форума. Да си мало интелигентнији, схватио би која је твоја улога овде, па би на аватар ставио своју слику на којој носиш ону посебну капу, са висуљцима и звончићима.
Mator čovek a ponaša se kao dete kome je uzeta igračka...da stavim kapu
Nisam ja protiv nauke kako želiš da me prikažeš već porotiv prakse da bukvalno tumačiš stručne tekstove po internetu u plasiraš ih u takvom stanju drugima tako da pomisle da si profesor na vetrinarskom fakultetu sa decenijskom praksom.
Koliko puta moram da kažem da neke važne stvari nećeš naći u literaturi jer nisu ni opisane, po tebi sve što ne piše u literaturi to i ne postoji.
Nedavno sam pogledao tu grupu gde sad obitavaš....vala na nekim mestima si se ispromašivao za sve pare........to je uvek tako kad čovek radi sam jer ne možeš sve znati.
Ja jesam možda glup ali radim dugo na ovim temama kao admin pa mogu nekom da skrenem pažnju ako mislim da neko negde greši.
Tehnika narodu
Poslednja izmena:

Za početak, šta bi sa jednačenjem suglasnika po zvučnosti? 

Došao, još iza ćoška se dere da je gladan. Eh, šta uradi "ljubav"! 

On nije normalan, ne da joj u wc da ode, jadnici. Na kraju sam nju strpala u magacin a njega ostavila napolju, pojeo je miša kog mi je Mrvica donela jutros (mora neko i to da radi kad su mačke zauzete