Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Mogli bi i mi ovako 
Mačak gradonačelnik
21. septembar 2012. 17:08 > 17:12
Stanovnici kanadskog grada Halifaks na glasačkom listiću imaju i četvoronožnog kandidata.
print screen![]()
"Elegantno je obučen, popularan među ljudima i ima jasan politički plan" - tako kanadski mediji opisuju Svečanog Stena, mačka koji se kandiduje za gradonačelnika.
Sten se zalaže za poboljšanje položaja mačaka, i predvodi Svečanu partiju, koja je ime dobila po njegovom crno-belom krznu zbog kog izgleda kao da nosi smoking.
Stenov vlasnik Hju Čizholm, koji sebe naziva i menadžerom kampanje, oduševljen je činjenicom da je njegov "kandidat" popularan među ljudima.
"Otvorio sam Stenu Facebook i Twitter, i već nekoliko dana kasnije imao više hiljada pratilaca i pominjanja na profilima vodećih medija", rekao je Čizholm.
On je dodao da Sten, naravno, ne može zvanično da bude kandidat jer nije ljudsko biće, ali da se u jednoj anketi 55 odsto upitanih izglasilo upravo za njega.
(MONDO)
Dvostrana lepljiva traka mi pada na pamet ali gnjavaza je stalno je postavljati, ev. upotrebiti one plastificirane prostirke za sto prelepljene tom trakom.
Ali zato su mi uvece, kad sam se vratila kuci, komsije pricale kako se peo uz mrezu prozora bez cveca i izvukao je noktima da bi se docepao psecih granula u kuhinji, njegove mu se nisu svidjale... Iz prostog razloga sto su njegove i dostupne.