...ona je u bolnici sa bebom jos uvek, imala je carski i beba je danas smestena pod lampu zbog te fizioloske zutice, nece one kuci pre petka, ako i tad, tako da su
pod nadzorom lekara....mora da se izmaza da bi bebi dali njeno mleko koje je najbolje za nju, pocela je da je doji do drugog dana rodjenja, hoce li i do kad da doji
ne znam niti mogu da uticem...kako bude odlucila tako ce da bude..apsulutno necu da se mesam u te stvari jos manje da vrsim bilo kakav pritisak..sto vise pritiskam
sve manje su sanse da nesto postignem...
..rekla sam vec, da se po malo izmaza cim oseti da joj nedodje mleko, a kaze da nadolazi brzo i da su joj grudi jako napete...ona ima jako male bradavice i tu je problem
jos manje one areole (ako se tako kaze) pa ne moze ni da je namesti lepo, pokusavala je, i babica joj je pomagala....masirale su joj grudi i nadam se da nece biti
nekih vecih problema....
..maze to sto ste vec rekle,a ona ima, mislila sam da je nesto drugo pa da kupi, da i svojim mlekom maze i ostavi da se tako luftiraju
..hvala Cicak, ne znam kako bi joj ovo posalal, ona nema ni fb i bilo sta od toga, a ima net pa neka trazi ako je zanima....ono sto ja mogu je da joj dam savet kad trazi,
i nista vise od toga...zna nije joj prvi put....ali se ova beba vise bori da sisa nego sto je Čupavica, a i cini mi se da ona sama ima manje otpora prema dojenju, hoce li
nastaviti ne znam, a mleka za sad ima...a i imace ako bude nastavila, to smo utvrdili da ne moze biti da nema...eto...