latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Moje dete vise nece da sisa. Nije da imam mnogo mleka, tj. imam ga malo. a; o5 mi nije jasno. Znala je da sisa non-stop, znaci do krvi sto bi se reklo. Sad je 3. mesec kad probam da je dojim to je vrecanje, urlanje, okretanje glave, bacanje. I to je sve se desilo u zadnja 3 dana. Ono sto povezujem je-pocela je bila tad da lize dlan, sad sisa palac. Da li je moguce da je zbog toga? Bili smo juce na kontroli kod pedijatra I pitala sam, a ona u fazonu, pa nece, nece, msm, nezainteresovano totalno, u fazonu aj idi sto pre, babica koja inace sa njom radi I vazda ima resenja za sve uzela Slobodan dan, bila neka stazistkinjakoja je samo upisala podatke I to je to. Ima li ko ideju sta da radim da je zainteresujem da sisa opet?
- - - - - - - - - -
Ima zamena za lanolin, ja ne znam koliko je u Srbiji, ovde je 20 e tubica. Skroz isto naprave za 3-4 e u da tako kazem, domacoj radinosti apoteke. U sustini, lanolin je samo sastojak.. Meni je Mustela pomogla, kad je ova moja visila na sisi od jutra do sutra. Ovim putem da se zahvalim Cicku sto mi je preporucila marku, sve zaboravljam
- - - - - - - - - -
..e sad da li ima tog bas tamo ne znam, neka traze lanolin pa valjda im daju sta treba ja da kupim da saljem ako nema....hvala Mici![]()
Ima zamena za lanolin, ja ne znam koliko je u Srbiji, ovde je 20 e tubica. Skroz isto naprave za 3-4 e u da tako kazem, domacoj radinosti apoteke. U sustini, lanolin je samo sastojak.. Meni je Mustela pomogla, kad je ova moja visila na sisi od jutra do sutra. Ovim putem da se zahvalim Cicku sto mi je preporucila marku, sve zaboravljam