jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Ne znam chichak, mom burazeru rekli 6 meseci ne sme nista teze od kasike da podigne
Sutra se vraca na posao a operisan je 9.jula
Sutra se vraca na posao a operisan je 9.jula
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na rođenju 56cm, 3750g, sa 6 meseci 71cm, 7500g.
Vodu slabo pije, pa sam danas bazala po netu zbog voćnih sokova, mislila sam da makar tako probam da uvećam količinu tečnosti koju unosi zbog vrućina od jabuke i breskve u odnosu 1:1sa vodom, jer evo ja ni dan danas ne znam da li ona dovoljno sisa, imam li dovoljno mleka. Taman se malo opustim, opet neće da sisa, sisa kratko, a onda se završi plakanjem, pa sad lupaj glavom o zid što.
I eto, čitam o sokovima i zabolela me glava od raznih priča treba/ne treba...
Bebe u drugom mesecu dobijaju grceve. Ima li neko savet kako olaksati? Ima li istine da caj od kima pomaze?
tek tad se smiri.Bebe u drugom mesecu dobijaju grceve. Ima li neko savet kako olaksati? Ima li istine da caj od kima pomaze?
Mi idemo sutra da Elena primi mmr. Malo me strah
Pa ona je skroz kako treba. Endi je sisao po10 min na svakoj dojci pa sledeci put za 3 sata.

Samo kalendar.Bebe u drugom mesecu dobijaju grceve. Ima li neko savet kako olaksati? Ima li istine da caj od kima pomaze?

Kako je prošla vakcina? Ni ja ne volim te vakcine, a neverovatno kako se pred svaku namešta da razmišljam da li je kod nje virus u inkubaciji.
Ali super napreduje,nemas zasto brinuti. Patronazna je savetovala tako, mada da on nije takav Svajcarac,pojede koliko hocee I nista van termina mogla je sVi to školski. Ona sisa minut, sad prebacila nešto na preko tri sata pa bude aj tri minuta. Jedino kada nikako da krene mleko malo, pa duže traje, a tad je na granici da šizne svaki čas i odustane ako treba toliko da se muči.![]()
Ali super napreduje,nemas zasto brinuti. Patronazna je savetovala tako, mada da on nije takav Svajcarac,pojede koliko hocee I nista van termina mogla je savetovati koliko joj volja.Vi to školski. Ona sisa minut, sad prebacila nešto na preko tri sata pa bude aj tri minuta. Jedino kada nikako da krene mleko malo, pa duže traje, a tad je na granici da šizne svaki čas i odustane ako treba toliko da se muči.![]()

Zene za mesec dana mi je termin, pa imam pitanje oko dojenja, ako mozete da mi pomognete.
Dojenje na zahtev znaci da svaki put kad beba zaplace dajem joj da sisa, tako ce mi se i mleko uspostaviti brze?
E sad kako uklopiti dojenje na zahtev i dojenje na 3 sata kako savetuju, to mi nije jasno? Kako ste vi radile?
Zene za mesec dana mi je termin, pa imam pitanje oko dojenja, ako mozete da mi pomognete.
Dojenje na zahtev znaci da svaki put kad beba zaplace dajem joj da sisa, tako ce mi se i mleko uspostaviti brze?
E sad kako uklopiti dojenje na zahtev i dojenje na 3 sata kako savetuju, to mi nije jasno? Kako ste vi radile?

Da, i drugi zgodan razlog što je dobro uvesti večeru je taj što u večernjim satima žene imaju najmanje mleka.
Eto, opet druge škole. Ja na više mesta čitala da večera ide druga, naročito što je zgodno da bi beba prestala da se budi noću da jede, što je radila povremeno, istina kad joj se poremeti ritam. Idu pirinčane pahuljice sa mojim mlekom, sa ili bez sasvim malo voća pre poslednjeg podoja. Međutim kod nas to baš i ne pali, redovno se noću budi da bi sisala, jedino što su pune pelene, i što se vidi da lepo napreduje. Tu večeru jedino nešto i jede. Ručak u podne obično izmrljavi zbog namirnica na koje se još nije navikla i nove koje joj nisu baš drage, krompir, karfiol, šargarepa, tikvice...
Što sad večera poslednja? Sećam se da si ti pričala da si uvodila drugim redom, ali se ne sećam kojim.
Da, mi još kasno i ležemo, kasno joj i dajem da večera, oko 8. Oko pola 9ako ćemo pravo.![]()
Zene uvek imaju dovoljno i vise mleka, sve to zavisi samo od bebinog ritma.
Zitarice nisam posebno uvodila. Kod Pedje sam samo pirincane mozda dvaput napravila.
A Eleni sam odmah sunula 6corn.
Inace ne jedemo puno raznovrsnih zitarica pa se nisam na njih fokusirala.
Probaj pomeriti veceru za ranije.