november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..oko 2kg, max..nestali u sledecih dva meseca, otprilike,
zavitlavali me da sam pretochila kilo po kilo u njih mlekom..
zavitlavali me da sam pretochila kilo po kilo u njih mlekom..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..e da, nisam napisala da sam iz poslednje trudnoce izashla sa 4kg manje nego na pochetku,
zbog principa ishrane sa rasporedjenim UH na 6-7 obroka dnevno i bez ogranichenja kolichine bilo koje druge hrane..
..preporuka svima..
..naravno, nisam mogla da nastavim tako posle porodjaja, zbog dojenja i gomile hrane koju nisam jela zbog grcheva,
tako da sam opet doshla na svoju regularnu tezinu negde oko bebinog petog-shestog meseca..
jel to ono što si i čičku predlagala?
imam, neku finu starinsku, ali ću ovaj put da budem pametnija i da je stavim skroz uz naš krevet, kako ne bih ustajala. mada nije tako zgodo kao tvoja koja nema tu jednu stranicu, ali opet je bolje nego da skačem po 56 puta preko noći.molim pojasnjenjejel to ono što si i čičku predlagala?
sviđa mi se ideja o manjku kilograma![]()

..e da, nisam napisala da sam iz poslednje trudnoce izashla sa 4kg manje nego na pochetku,
zbog principa ishrane sa rasporedjenim UH na 6-7 obroka dnevno i bez ogranichenja kolichine bilo koje druge hrane..
..preporuka svima..
....
Koliko vam je viska kg ostalo posle trudnoce?
Posle koliko ste skinule i vratile se na staro?

Kako izgleda taj raspored UH na 6-7 obroka dnevno? Jel imas to napisano?

novka, mozda su ti trudnoce samo opteretile hormonski status
ja vecu kolicinu od dlana ne bih ni mogla pojest, u normali

..izgleda kako god ti zelish..
..imash tablice kolichina hrane koja je bogata UH na linku koji sam ostavila..
..svaka slika sadrzi 12g UH..
..dve ili tri slike tj kolichine po jednom obroku, tako da na kraju dana izadjesh na nekih 180-200g UH, koliko je normalno..
..bitno je da su obroci na svakih 3h otprilike, nejmanje 6 a idealno je 7 dnevno..
..poslednji obrok pred sam odlazak u krevet..
..to je sve..
..idealno bi bilo da svi tako jedemo, a oni sa problemima u regulaciji shecera, bilo privremeno ili trajno,
moraju tako..
..meni nije valjao ogtt u trecoj trudnoci, uocheno kasno, na pochetku osmog meseca..
..u chetvrtoj nisam ni htela da radim nego sam pretpostavila da je tako i od prvog dana se hranila ovako..
..niko nema pametan savet, svi kazu "izbaci slatkishe" a ja slatkishe jedem jednom u sto godina..
..na kraju sam sama iskopala ovo..
. A koliko sam citala bas se ne preporucuje jedenje neposredno pred spavanje?Meni preporucili da uradim onaj tromesecni secer iz hemoglobin pa cemo videti da li treba jos nesto.haval ti novka. ja bi i inače trebalo da se hranim ovako zbog IR....moracu da se nateram.
Mene jedna stvar buni. Ako treba 6 obroka na 3 sata, to znaci da ako pocnes u 8 ujutru, zavrsis u 23h poslednji obrok. A onaj ko ima 7 obroka, brale, treba da jede I nocu. A koliko sam citala bas se ne preporucuje jedenje neposredno pred spavanje?
..zbog pada glukoze preko noci..

..eh sad..
.. ja bih..
..ali ja sam velika zena..![]()
(..180+)
ocu opet svojih 55 kg:

verovatno mislis bez prtiju dlan,
ne dlan/ nadlanica
to je vec drugo
ja sam jela nocne obroke zbog mleka, dok sam dojila ....
i dzaba misve, kada neko nece pa nece da siki
divim se sama sebi kako sam onih 5 meseci izvukla
- - - - - - - - - -
vrati taj stil zivota, pa ces imati i tu kilazu
mozes i ovako da je povratis da to zaista zelis