Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako hoces, imas sedista nula grupe, imas ona sedista koja su nulta i prva grupa zajedno

uvek je bolje kupovati sediste za jednu grupu, pa kada dete poreraste kupiti drugu grupu sedista

mi smo npr uboli preko oglasa odlicno maxi cosi, ya malog, ono do cetiri godine, za smesne pare, a ocuvano odlicno, korisceno svega pola godine...
znaci kako god, neko sediste vam treba

pa tako je to...mi jos ni poceli nismo
a cini mi se non stop neke gluposti ganjamo i kupujemo :lol:

- - - - - - - - - -

pa tako je to...mi jos ni poceli nismo
a non stop neke gluposti ganjamo i kupujemo :lol:

http://www.nonstopshop.rs/i-17156/kolica-eagle-plum-hauck-122020

vidi ova
meni to ok izgleda
i sad sam se nalozila najozbiljnije
iako su tako nekako...zenaskaste boje :lol:

Ravna korpa je super ako imas zimsko dete i zbog bebinog komfora, ali nije prekticno sto zauzima puno mesta i ako nemas lift a zivis u zgradi teska su.
Jaje je zakon, moras ga imati, zbog bezbednosti dece, ako se jos montira na kolica super, bebu u jaje, jaje u kola, kad stignes na destinaciju, samo jaje na kolica
namontiras, a to je za sekund.
A onaj treci sedeci deo je najvise koriscen.

ne postoje ni jedna kolica koja imaju sve.
ali ih ima milion vrsta.
moras videti sta tacno tebi treba, pa se po tome ravnati.
za sve sa ogranicenim budzetom je najbolje da pozajme, pa su dobili sta su dobili i ne moraju da razmisljaju. ovako cujes- moje dete nece u kolica ako ne gleda u mene- sto je po meni glupost. moguce da postoji takvo, ali veoma retko. dali planiras duge setnje po prirodi, ili ti kolica trebaju samo po gradu, za kupovinu etc. gledas po gepeku ako vozite, dali staje.

u axi na nbg su dugo stajala kolica od 2-tak hilj., lagana, sklapaju jednom rukom, imaju nulti polozaj grako cini mi se, ja sam izguglala negativne kritike i nisam ih htela. neko kupi kolica pa mu budu preteska. nekome duplo manjem ta ista kolica nisu teska.

meni su se svidela mothercare trotockas, sa autosedistem od 6mes., nema 0 polozaj i prilicno je za sve vrste terena ...maslinastozelena boja- savrsenstvo ....35.000 su.
nesto mi se cini da beba ne bi smela dugo da boravi u jajetu, dali cak ne duze od pola sata :confused:

izbor je veliki, samo trebas odluciti sta ti tacno treba ...
autosediste pozajmi bre od nekoga 0-6meseci, to se ne isplati kupovati
neko povoljno sediste nude u Bebikutak, Golsvortijeva ... ali mi se cini da je od 6mes do kraja
nekome savrseno koriste najjeftinija kolica na buvljaku, nekome su recaro sportska ipak opcija ...

Poslednja izmena:
mislis da uzmem onda nesto iz dva dijela
hm, razmislicu
a jel je mogu u tom sjedistu iznijet iz bolnice?
ono sto se meni kod ovih svidjelo jeste sto se skine jedan dio pa stavi drugi
nema onog montiranja jednog na drugo

hauck sam gledala krevetac isto
i djelovao mi najstabilniji
tako da cu uzet taj
a za kolica
tek ih moram otic vidjet
mi smo oboje visoki
zgrada nema lift, al smo na 2 spratu, ok je to
ja inace furam bajs te tezine bez problema

dete u auto po zakonu mora biti u autosedistu...
80% ljudi iznosi u sedistu, jajetu bebu, ionako kada dodje do auta treba ga staviti
na kontrole u dz meni je najlakse u jajetu bilo da ga nosim, ako ne idemo kolicima
ali iznose i u korpi

ja sam razmisljala, razmisljala, na kraju sam pozajmila chico i prezadovoljna sam
teska jesu, ali meni takva trebaju
pozajmi sve sto mozes, i krevetac
to su sve stvari koje se samo vrte dok ne dosade ili bas izadju iz mode
kazu da muzikalna deca i nisu za drveni nego prenosni krevetac- mnogo udaraju glavom :lol:
ili se ne vide od onih zastitnih ... kako se zove
nasi kumovi kupili drveni krevetac, mali nije 2 meseca prespavao u njemu

kolica mame obicno ostave u haustoru dok popnu bebu, verovatno zavisi od velicine zgrade, dali se zakljucavaju vrata

Poslednja izmena:
ako imas kaldrmu, zemlju, nedostatak civilizovanog asfalta, brzo ce ti otici lagana kolica
moji prijatelji su kupili chico laksi model, razdrnadala su se brzo ...
konstrukcija i tockovi odose
ma, mi smo mnogo aktivni i trebaju nam sportska kolica za teren, mozda tebi nece

ma, raspitaj se najbolje kod zena u okolini, dok ne uzmes kolica u ruke i ne prosetas ih, ne znas
ma, znaces kakva ti kolica trebaju tek kada dobijes bebu :D

znate šta je bila moja prva rečenica kad se pojavila druga crta na piš testu?
a SAD ČU KUPITI onu kolevku što se montira na kolica ahahahhahahhahaha pošto će se roditi u nov/dec! prošli put me ubedili da mi je to nepotrebno, a ja patila kad god vidim da neka mama gura tu korpu ahahhaha
ko čičak za onim Stoke kolicima :)

uzivaj Tsuy, brzo ce porasti
nemoj da me gadjas :malav:
moja beba ne spava nocu, budi se 2-3 puta, u zadnje vreme ni preko dana.
danas spavao 3 sata preko dana, kada ja nista nisam mogla da uradim posto se majam sa majstorima ....

- - - - - - - - - -

ja patila za recaro kolicima, ali sam odpatila brzo posto ih ne bi sada upotrebljavala po svrsi,
poremetili mi planove u vezi trudnoce i posle ..
kako bese ona- dok mi planiramo, bog se smeje

znate šta je bila moja prva rečenica kad se pojavila druga crta na piš testu?
a SAD ČU KUPITI onu kolevku što se montira na kolica ahahahhahahhahaha pošto će se roditi u nov/dec! prošli put me ubedili da mi je to nepotrebno, a ja patila kad god vidim da neka mama gura tu korpu ahahhaha
ko čičak za onim Stoke kolicima :)

jaoooo... sad kad te strefi strelac ahhhahhahaaaahhhahaaaa ... sav ce biti na mamu .... :zcepanje: ... a pazi: svi smo za dechaka, vec smo pocheli da te ubedjujemo, kao mene za zhensko, pa je posle bilo cvrc, Milojka :zcepanje::rotf:

Suki kakva je to kolevka sto se montira na kolica? Mislis korpu? :)
Ja sam tako patila za ovom sto se stavi uz krevet... i ovde sam kacila sto puta...
I sve se lomila... lomila... Na kraju mi mama pomogla da prelomim... Oni se dogovorili i kupili mi je za babine... :)
I mogu ti reci da se nisam pokajala. Zakon je.
Niko ne ustaje u toku noci, tu mi je na dohvat ruke... iako cesto spava bas sa nama na bracnom...
S obzirom da medo svaku noc, ili jutro prelazi kod nas u krevet, samo je prevucem u kolevku, mislim bebu...
Okrenem se i zagrlim medu... posle ako kmekne, samo se okrenem i op sika... mir i tisina...
Ma vredi svake pare... :)

A da ne pominjem da mm nijednom nije ustao u toku noci. Ni probudio se.
On kaze da je bukvalno ne oseti. Nema neprospavane noci. A ja se zezam da je to ustvari poklon za njega ahahahah

Imala sam dva, najvise tri kile vise posle porodjaja, do sest meseci, osle sest meseci do njegove pune godine sam otisla u minus, znaci skinula te.kile I jos izgubila jedno dve...
Nikakkve dijete, jednostavno sam.organizam mi se tako.organizovao...

Tebe ako muce kile, za poceetak izbacis kantu eurokrema I 300 grama milke

Back