Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mm mi jutros dodaje kasikicu sa espumisanom,
i ja joj kazem Evo je! A ona mahinalno okrene glavu i trazi siku... ahahhahaha...
Smesna mi... :)

A bljucka za medalju... smorim se presvlaceci je.
non stop bljucka...

Ja ustajem nocu da jedem... gladna kao vuk...
Evo sam sad pojela bananu a creva mi krce. Ko da mesec dana nisam jela.
Onesvesticu se od gladi.
nikad necu skinuti ove kile ako ovako nastavim ali ja ne znam kako da smanjim kad sam gladna!!!

Nisam.
Kupila espumisan, ali kreten, umesto da dajem redovno, ja dam jednom pa preskocim tri podoja... i tako... preskocim ceo dan... onda sutra dreci jadna, sva se napinje i steze...
Ali sam od juce pocela redovno da dajem, samo sam jedan podoj zaboravila... i nocu ne dajem...

Sile, divne su ti devojke... :heart: pustaju te da dzonjas... :) vidis kako uzivas u njima... ;)

Moja mala je smesna kao glista, gde god je stavis ona se migolji da se priblizi meni... i po pola metra se migoljenjem pomeri...
Nocas je prebacim u kolevku, jer medo presao kod nas, a kako ima mala ivica, tj.kolevka je za par cm niza od kreveta, ona je celu noc
tu bila prilepljena i pokusavala da predje na krevet... ahahahah...
I nama se medo budi svaku noc... I to je poceo da zove mene, ranije uvek tatu... sad zove mene, ili kaze Tajo hocu mame...
Onda ga prebacimo, pa svi zajedno ko sardine spavamo... samo se rotiramo zbog sike leva desna... ahahahah
prvo za espumisan
moras i nocu...svaki svaki svaki
ili kupi enterokind pa dajes to 3 do 6 puta po 3 kapi...pola sata pre ili posle podoja
lakse je za davanje a nama je vise pomoglo sa tamarom

nocas su bile super isto...pupupupuuuu
haha Elena ko beka od sestre od mm
ona spava sa njom u krevetu od pocetka i isto tako migolji se i prilepi se uz nju i stalno je satera do ivice kreveta :lol:
A Irina je ranije isto tatu nekako trazila vise nego mene jer ga je mnogo manje vidjala al kad je beka dosla, bilo je samo mama i mama i samo mama....
sad je opustena situacija...ima poneki ispad nekad al uglavnom je sve ok
pupupu :lol:

- - - - - - - - - -

ovako Tamara

Jao divno...
Ja volim slike zivotinja i dece...
I bas sam za to da ih deca vole... medo ujutru prvo pozdravlja Boleta... i uvece pred spavanje,
obavezno pita za Boleta, pa ja kazem da spava... onda i on moze da zaspi... inace ako laje, stalno zapitkuje
Mama sto laje? A sto laje Bole? Kako ne 'pava? Pao mLak. i sve pokazuje rukicom napolje...
I mm-a opominje ako Bole nema vode. ahahha

Sad sam tek pregledala sve... :heart:
Kako mu slusa srce... :( bordoske doge inace cesto umiru od srca... Tako je moj Zlatko :(

Nama babe i dede stalno kao Nemoj da ga mazi, pazi ga, cuvaj ga...
A ja uvek medi kazem da ide da ga mazi... i pustim ga samog kod njega... :)

Zivotinje imaju nesto specijalno zastitnicki prema deci... neku ljubav neopisivu...
Kao da im je njihovo mladunce...
Mada naravno ima i ljubomore dok ne prihvate novog clana kod nekih... ali retko...

A moja deca se u krevetu samo lepe za mene... to je da popizduknes...
Mala s jedne strane, medo s druge... ko palacinku me spljoste, spavam ukocena,
s jedne strane se bojim da bebu ne deknem laktom, da je ne pricenjim i prignjecim...
A s druge strane medi okrecem ledja jer me izubija nogama i rukama, ali mi zao da misli
da mu okrecem ledja, pa jednu ruku zabacim nazad njega da grlim...
Kao isus sam razapeta

A moja deca se u krevetu samo lepe za mene... to je da popizduknes...
Mala s jedne strane, medo s druge... ko palacinku me spljoste, spavam ukocena,
s jedne strane se bojim da bebu ne deknem laktom, da je ne pricenjim i prignjecim...
A s druge strane medi okrecem ledja jer me izubija nogama i rukama, ali mi zao da misli
da mu okrecem ledja, pa jednu ruku zabacim nazad njega da grlim...
Kao isus sam razapeta

ahahahhahahaa

ide od 2...tamara primila sa skoro 3...(nedelju dana pre 3 puna meseca)

nasla sam infanrix...jedva...nazvala sam bas u trenutku kad su stigle i samo dve ostale i ja ih rezervisala
sad trazim jos dve za komsiluk
:roll:
bem ti haos

mene bi bolelo uvo da ona sme torlakovu, al posto ne sme....

kazu tek krajem juna ce se pojaviti vakcine
uzas

mislim da ne moze da se kombinuje posle pentaxima ili tog drugog ova ziva vakcina, torlakova
tako nama rekose
mozes uvek posle torlakove ako hoces da das ovu drugu
ali ako krenes s ovim preciscenim vakcinama, onda moras do kraja
e sada moguce i da lazu :D samo prenosim sta su nama rekli

a tako znaci....znam da moze posle torlakove ova al nisam znala da ne moze obrnuto
treba pitati dr ...mozda moze onda torlakove da primi 3 komada...?

Cickava ne sme torlakovu zato sto je ziva vakcina a ona je primila ona antitela za boginje pa sad ne sme zive vakcine nekoliko meseci

zar je moguce da nema nigde da se nabavi :eek:
sunce im kalaisano

znaci nigde nema
ja sam jedva izbunarila i to su mi rekli sutra da zovem da vidim i ja oko 3 popodne nesto me nateralo da pozovem opet i kaze u jednoj nema i zovem drugu i kaze evo upravo stigle 2...i ja uzmem te dve...jer ce nestasica biti bar do sredine maja, tako su rekli...pa sam uzela odmah da ne bih razmisljala vise o tome
nisam htela da odlazem vakcinaciju jer ima ovaj rascep i vece sanse za upalu mozga i srednjeg uha(od tog hemofilusa influence)
zato prima i onu sinflorix za pneumokok(jedan kosta vise od 6 hiljada a treba 3)
kaze nam dr da u poslednje vreme nesto cesce nego inace dolaze bebe sa upalama mozga :eek:

ona inace nutka svima torlakovu i nagovara ih da ne bi bez veze placali tako da znam da mi ne prica bez veze
tacno da nema tog rascepa uopste ne bih bacala pare na vakcine
irina je primila sve torlakove

Back