ok
bila sam s fona, pa nisma mogla da budem opsirna
evo sad cu

nasa prva su bila tri u jedan
sto znaci da su imala onu ravnu korpu, ono jaje za auto, koje moze i na kolica da se montira i sediste klasicno, to je ono sto se montira posle, kada dete vec sedi
mi smo najduze koristili korpu ravnu, meni je to bilo super, on je tu bukvalno pola godine proveo lezeci i spavajuci u setnji...
ono sediste psole smo malo koristili jer smo ubrzo kupili kisobran kolica
sintezu/jaje smo koristili sigurno nekih devet meseci u autu, ok se pokazalo...
i tako
e sada, nasa ta kolica su super, pogotovo za zimu, imala su nazad vece tockove na naduvavanje, rucku iz jednog dela, u principu to ima svoje prednosti, guras kolica jednom rukom, mozes da ih vozis i kroz sneg do pola listova itd
stabilna su
ali mana je generalno tezina istih, 14 kila nije malo kada i beba poraste, pogotovo ako treba ta kolica i podici tu i tamo, a desava se cesto da nemas prilaz za kolica pa moras da ih teglis koji stepenik gore, dole....
e sada kisobran kolica... njihova prednost je prvo lakoca, kao perce su u odnosu na redovna kolica... zaista...
mi smo nasada izvozali za sve pare, uzeli cam micro, imaju sve polozaje naslona jer se namesta pomocu kaisa, meni je to bilo vazno da mogu skroz da spustim naslon kada mi dete zaspi...
sklapaju se kao kisobran sto je isto super (redovna su se sklapala drugacije, skines sediste, pa onda sklapas ram, tako zauzimaju mnogo mesta u gepeku, eto jos jedne stavke na koju mozes da obratis paznju ako vam je gepek manji...)
rucke na kisobran kolicima su mi odvojene, i neni je to super zbog svakodnevne nabavke i kupovine, dole u korpu i na rucke natovarim kese i picim, to sa ruckom iz jednog dela nije moguce...
ako ste visoki, gledaj i to da su kolica dovoljno visoka za vas, da se ne grbavite dok gurate dete, to je vazno za nas visoke
videla sam dosta ultra niskih kolica po gradu, ono ruke bih morala do kolena da drzim...
sta jos, hm...
to je to sto se sada mogu setiti...
znaci probaj kako se voze, kako se sklapaju, kakko ti se cine pod rukom...
sto se polovnih tice, ja sam za, ako su dobra i ocuvana
prednost novih je sto su nova, mogu ti ostati sigurno za jos koje dete, i cuvas racun pa prilozis sada da ti vrate pdv, sto je super stvar...

ali realno, sam vidjala odlicna peg peregi pliko 3 kolica, za 80 evrica, bez ijedne falinke, znaci to je super ponuda npr