ja en znam sta je sa mojim prascom, ubi se od smeha kako mu pridjem sa kasikom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ja u to ne verujem.izvini al za grceve itekako ima preparata koji pomazu al zavisi od bebe koliko pomaze i sta pomaze
Irinu je spasao espumisan a Tamaru enterokind
i oba puta prestanu napadi,ja mislim gotovo,ukinem davanje kapi i ono krene opet
nemoguce je da je slucajnost bas svaki put,toliko puta
- - - - - - - - - -
a za ogrlicu ne znam jel pomaze
Irini nismo stavljali...tj jesmo na par dana,pa smo vratili i umesto toga uzeli kisobran kolica
bila vrucincina i bila je nervozna,pa smo mislili da je zbog zuba i zakljucili da je ogrlica sranje![]()
Може и чај од макових чаура.
Имам једног примерка на салашу од 80 пуних, неоштећен, предратна конструкција.![]()
i da, jedno pitanje, dokle mame mogu da se vade na osetljivost???...do kojeg uzrasta???....missim, kada se ocekuje od nas da nam na raspolozenje ne utice nespavanje, briga, umor????....
i da, jedno pitanje, dokle mame mogu da se vade na osetljivost???...do kojeg uzrasta???....missim, kada se ocekuje od nas da nam na raspolozenje ne utice nespavanje, briga, umor????....
zavisi to od mnogo togaSve zavisi od osobe, neke mame su ok 5 dana po porodjaju neke size ceo zivotsada bez zezanja...... sto se mene tice na hormone se mogu vaditi jedno mjesec dva posle porodjaj, (ako se do tada ne srede treba ici doktoru), nespavane traje do neke druge trece godine a briga i umor do kraja zivota...
neke zene su jace neke slabije, nekome je potrebno 10 a nekom 3-4 sati sna, sve je individualno, ja sam nespavanje ljecila hranom tako da sam se ugojila kao slonica ( krava je mala za mene
) Ali najvise zavisi od karaktera ima zena koje ako nemaju sa kim svadjaju se sa svojim odrazom u ogledalu
nema tu porodjaj mnogo veze nego licnost svake od nas
zavisi to od mnogo toga
PPD nije bas tako jednostavna dojagnoza ko sto mislis
za prenemaganje se slazem, msm nisam ni razumela bas neizrecivu, msm sta iima da se vadi?
svasta...
ponasas se normalno, kome da se prenemazes?
bzvz
ja sam mislila da smo se preko te price samo nadovazli na zaista psihicke probleme koje neke zene zaista imaju.... ne prenemazu se...
Nije bas tako.Razlicito, sa stanovista neurologije, psihologije...
Nasim mamama I njihovoj generaciji sve ovo deluje kao prenemaganje...one su ostale sokirane nasim pubertetom i postporodjajnim histerijama...
Izvini, ali jesti ti psihijatar pa umes da procenis kad se neko prenemaze a kad mu je zaista tesko?Nisam mislila na post porodjanu depresiju nago na klasicno prenemaganje i koristenje situacije, a moras da priznas da toga ima mnogo vise nego osoba koje stvarno imaju probleme.
To je vec druga prica.... mada imam utisak da bas te zene koje stvarno imaju probleme ne pricaju o njima a one koje su "zdrave i prave" ali eto doslo djete pa se ne moze sve kao kada je bila djevojka, najvise kukaju o teskocama materinstva, nije lako biti majka ali smo same izabrale da rodimo djete i sada se treba izboriti sa tim, bude tesko ali bude i ljepo.... a djeca tako brzo rastu
..chisto za zapisnik, da se ne shire dezinfornacije - 5% zena ce dobiti probleme sa shtitnom zlezdom u toku od 12 meseci posle trudnoce
nevezano za nachin kojim su se porodile..
..modulisanje imunog sistema tokom trudnoce utiche na to, ne porodjaj sam po sebi..
Da se prijavim u ovih 5%...
Sto me tako nece na Bingu...![]()