Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sme cim izbijaju zubi, jer tome I sluzi :), mislim da je samo poenta da se dete nekako ne pridavi time.

- - - - - - - - - -

A koliko kosta cilibarska ogrlica? Znam da su te kao bas bebece koju hiljadarku, ali koliko su obicne za odrasle? Ja sam mom stavljala bakinu ogrlicu :).

ja sam pre jedno 4 godine platila 50KM (oko 25 eura-ima i skupljih ) mojoj djeci nista nije pomoglo, vristali su dok nisam skinula mada se vecina majki sa kojima sam pricala kunu u djelotvornost.

1502031_627636043967737_1147629364_n.jpg

Ja sam je stavljala i nije imao problema sa zubima.Sad da li od nje ili tek tako, ne znam. A prvi put sam je videla pre 12godina kod drugarice u inostranstvu, koja je doktor nauka farmacije. Ona je to čula tamo od baba iz komšiluka. Ni njen mali nije imao problema. Mi smo našu kupili za 7e u inostranstvu. Zatvara se magnetom, pa dete ne može da se udavi.

u zadnje vreme bebac povileni kada ga pocnem hraniti kasicicom- cici od smeha,
frka mi je da se ne ugusi, zagrcne, a ne mogu mu nista
ni ozbiljna faca, ni pauza, nista sto mi pade na pamet ne smiruje ga
sta li je njemu smesno, stvarno ne znam sta mu je :dontunderstand:

neki stomatolozi savetuju, neki ne, ja svom detetu necu stavljati cilibar

ni mi nismo koristili tu ogrlicu, ali ajde, neko zeli, nekome pomogne, ili bar misle, neka ih...
ali par hiljada su uglavnom, nije ni to skupo, 2-3-4, nije nesto sto bacis posle....
zato i ne znam sta je kosminica mislila pod tim, tooolike pare :D msm jbg, ne moze ni da kosta 300 dinara
msm, zaista pravi cilibar vredi imati
mada ja licno mislim da ima i mnogo kopija

ni mi nismo koristili tu ogrlicu, ali ajde, neko zeli, nekome pomogne, ili bar misle, neka ih...
ali par hiljada su uglavnom, nije ni to skupo, 2-3-4, nije nesto sto bacis posle....
zato i ne znam sta je kosminica mislila pod tim, tooolike pare :D msm jbg, ne moze ni da kosta 300 dinara
msm, zaista pravi cilibar vredi imati
mada ja licno mislim da ima i mnogo kopija

Pitah kako radi jer nisam do sada ni obracala paznju na to, neko je to pomenuo malo ranije. Deci svojoj to nisam kupovala niti stavljala. Moje je misljenje da 3-4000din nije malo, obzirom da se radi o sredstvu cije dejstvo je u najmanju ruku vrlo upitno. Ali, to je sada vec neko drugo pitanje.

Jeste li koristili Calgel? Trljali desni rakijom? (ovo je narodni lek, takodje)

Meni to sve sarena laza.
Kao i one kapi protiv grcica i ostale gluposti

- - - - - - - - - -

Nikad to ne bi stavila detetu.

izvini al za grceve itekako ima preparata koji pomazu al zavisi od bebe koliko pomaze i sta pomaze
Irinu je spasao espumisan a Tamaru enterokind
i oba puta prestanu napadi,ja mislim gotovo,ukinem davanje kapi i ono krene opet
nemoguce je da je slucajnost bas svaki put,toliko puta

- - - - - - - - - -

a za ogrlicu ne znam jel pomaze
Irini nismo stavljali...tj jesmo na par dana,pa smo vratili i umesto toga uzeli kisobran kolica :lol:
bila vrucincina i bila je nervozna,pa smo mislili da je zbog zuba i zakljucili da je ogrlica sranje :lol:

Calgel jesmo. On je valjda na bazi mente pa hladi. Nista specijalno.
Rakiju ni slucajno!!!

Znate vi koliko male kolicine opiju dete. To je nehumano!

- - - - - - - - - -

Sve sa alkoholom je cista glupost jer samo opije dete
Може и чај од макових чаура.:zelenko2:
Имам једног примерка на салашу од 80 пуних, неоштећен, предратна конструкција.:deda:

Back