Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ahahaha jao fuj

pa ne znam sto dolazi...sto se mene tice ne mora...ne bih nikom rekla :roll:
mozda nadgleda dal nam je dete gladno i hoce da zna koliko jede pa da ispijunira u utorak koliko je teska i jel dobila neki gram ili ne :roll:
mada je valjda duzna da dodje 5 puta...bila je 2 puta
prosla je bila super, dolazila 5 puta al svaki drugi dan ...ova fala bogu dolazi svaki dan :lol: brze ce da prodje...malo nas je vikend zeznuo

a Tamara ima jednu super foru da nocu nece da spava...nocas od 2 do 5 zurka
idem ja da spavam sad...debil umesto da koristim ja blejim pa mi posle djavo kriv

pocela da pije po 50 ml...nocas 60 :D
na 3 sata...nekad i pre toga trazi jos pa pokrka 40 ml
kaki ko velika :lol:
i prducka za medalju
pupak vec otpao juce :)
nego me nervira patronazna...treba jos 3 puta da dodje :roll:
jedva cekam da mi se skine sa vrata

ma slobodno joj kazi da vise ne dolazi, i ja sam mojoj rekla, prica kao navijena a i jedino pametno sto mi je rekla je bilo da bebe vole fen za kosu i za to joj puno hvala....bebu sam od starta sama kupala i prepovijala a ona kad dodje samo mi oduzima vreme, prica glasno da je cela zgrada cuje i budi mi bebu a ja bebu drzim u rukama i samo sto ne lipsem....i lepo samo joj na kraju rekla da mi vise nije potrebna i da joj mnogo hvala...:mrgreen:

ma slobodno joj kazi da vise ne dolazi, i ja sam mojoj rekla, prica kao navijena a i jedino pametno sto mi je rekla je bilo da bebe vole fen za kosu i za to joj puno hvala....bebu sam od starta sama kupala i prepovijala a ona kad dodje samo mi oduzima vreme, prica glasno da je cela zgrada cuje i budi mi bebu a ja bebu drzim u rukama i samo sto ne lipsem....i lepo samo joj na kraju rekla da mi vise nije potrebna i da joj mnogo hvala...:mrgreen:

hahah...ova nasa sve odradi munjevitom brzinom i ode...al dok radi svasta nesto isfantazira
i naziva nam psa kuchishtem :tiganj:
:lol: neoprostivo dakle

lepo :)
da se pohvalim da mi je beka spavala nocas od 2 do jutros u 15 do 10 :) naravno sa pauzama za klopu al nije me zezala :)

- - - - - - - - - -

:D ma ja imam utisak da mi osim moje sestre niko nije pomogao u pocetku, cak su mi odmagali i muz i sveki i koje-kakve posete....

meni muz dolazi svaki dan na nekoliko sati pa se vraca kod mame zbog Irine
i dok je tu sve jadan radi :lol: ja samo lezim ko krava
koristim da odmaram ranu

Ja cu po ko zna koji put da zahvalim nebesima sto imam divnu svekrvu i svekra...ona je eno pegla pelene a deda uspavljuje Ivana..

Ja bila u dz na previjanju i odmaram...

Divni su oni zato što si ti razumna i tolerantna. Živeti u zajednici sa njima, i napisati ovako nešto je za poštovanje. Jer niko ne zna koliko su ti puta podigli pritisak, koliko puta si poželela da odeš u podstanare, koliko puta si htela da im odbrusiš, ali nisi, zato što si se setila kako su ti u nekom drugom trenutku pomogli. I pomislila si da niko nije savršen, i nastavila dalje. Inače i oni umeju da budu džangrizavi, da rade suprotno od onog što ti govoriš, da ispadnu peečke, ali kada izvagaš, shvatiš da si srećna što ih imaš.

Divni su oni zato što si ti razumna i tolerantna. Živeti u zajednici sa njima, i napisati ovako nešto je za poštovanje. Jer niko ne zna koliko su ti puta podigli pritisak, koliko puta si poželela da odeš u podstanare, koliko puta si htela da im odbrusiš, ali nisi, zato što si se setila kako su ti u nekom drugom trenutku pomogli. I pomislila si da niko nije savršen, i nastavila dalje. Inače i oni umeju da budu džangrizavi, da rade suprotno od onog što ti govoriš, da ispadnu peečke, ali kada izvagaš, shvatiš da si srećna što ih imaš.

kao i sve u zivotu vagas da li si u plusu sa nekim ili u minusu....normalno da ces nekoga ko ti pomaze i cini ti dobro deci i tvojoj porodici tolerisati i trpeti ako je ot u razumnoj meri....uostalom, i sa decom koja su nam najsvetlija poprilicno trpimo ali znamo zasto.....

kod nas opet situacija nikako da splasne na prihvatljiv nivo mada je meni podnosljiva, sada preko skajpa vide malog i samo vicu no no, nemoj ovo nemoj ono, i onda podje,bavaju tipa: stalno nesto stavljas u usta, jao koliko igracaka imas, ne mozes vise da se odlucis sa kojom da se igras, stalno se deres, samo pljuste kritike i prebacivanje, ironija im je drugo ime....muz se vec nacisto smorio, nema volju ni da komunicira preko skajpa....ne razumem tu potrebu da mu stalno nesto ogranicavaju i kritikuju, ajde radili su to svojo deci ali zar babe i dede ne treba da budu oni koji razmaze unuce????....

Poslednja izmena:
kao i sve u zivotu vagas da li si u plusu sa nekim ili u minusu....normalno da ces nekoga ko ti pomaze i cini ti dobro deci i tvojoj porodici tolerisati i trpeti ako je ot u razumnoj meri....uostalom, i sa decom koja su nam najsvetlija poprilicno trpimo ali znamo zasto.....

kod nas opet situacija nikako da splasne na prihvatljiv nivo mada je meni podnosljiva, sada preko skajpa vide malog i samo vicu no no, nemoj ovo nemoj ono, i onda podje,bavaju tipa: stalno nesto stavljas u usta, jao koliko igracaka imas, ne mozes vise da se odlucis sa kojom da se igras, stalno se deres, samo pljuste kritike i prebacivanje, ironija im je drugo ime....muz se vec nacisto smorio, nema volju ni da komunicira preko skajpa....ne razumem tu potrebu da mu stalno nesto ogranicavaju i kritikuju, ajde radili su to svojo deci ali zar babe i dede ne treba da budu oni koji razmaze unuce????....

Ja mislim da ne, djeca treba da imaju neki red i kao sto je grozno kada roditelj sve dopusti djetetu isto tako me nervira ( mozda i vise) kada djed i baba nemaju mjere u popustanju, djete treba da zna sta se sme a sta nesme i da to vazi i kod kuce i kod djeda i babe, meni treba 5 dana da djete dovedem u red posle 2-3 dana kod babe (odmah ga nauci da se zavlaci pod sto, da se plazi, krevelji, sve stavlja u usta ...... ma povilenim kada dodjem kuci)

ovo hranjenje na flasicu je taaakva smaracina,ja ne razumem zene koje namerno nece da doje...aj preko dana al nocu....uzas...probudi se gladna,place pa ti dok smuckas ona ce da probudi sve zive :lol:
jadna irina kad dodje
kad sisa beba samo prikacis cim kmekne i mir i tisina

:) Shvatices kada beba bude imala jedno mjesec -dva je je sutnes kod supruga, babe i djeda, lepota hranjenja na flasicu je da majka moze da hoda kuda god zeli a djete moze da hrani ko stigne. Formula je izmisljena da bi se majke mogle vratiti na posao odmah posle djetetovog rodjenja... :(

Ja mislim da ne, djeca treba da imaju neki red i kao sto je grozno kada roditelj sve dopusti djetetu isto tako me nervira ( mozda i vise) kada djed i baba nemaju mjere u popustanju, djete treba da zna sta se sme a sta nesme i da to vazi i kod kuce i kod djeda i babe, meni treba 5 dana da djete dovedem u red posle 2-3 dana kod babe (odmah ga nauci da se zavlaci pod sto, da se plazi, krevelji, sve stavlja u usta ...... ma povilenim kada dodjem kuci)

slazem se ali da mi je neko rekao da ce ovi moji biti kriticari i da ce se zgrazavati kako je dete od par meseci razmazeno :))) ja im ne bih verovala....uglavnoma su babe i dede ti koji su popustljiviji a ne obrnuto kao kod nas....a to je i izvor sukoba a verovatno detetu nece prijati kad ga budu stalno ogranicavali i smarali....

Apsolutna istina ZD, apsolutna...:zag:

Back