neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da prijavim da slusam pola dana deranje....uzas kad smo sami, nece ni sekunde bez kontakta samnom....ovo je vec zabrinjavajuce....
pa budi onda uz bebuona ti pokazuje vec sta joj nedostaje i treba.
ranije su se pravile ogromne greske kada su decu ostavljali u drugu prostoriju da placu i "razvijaju pluca". To je za bebu trauma, pretrpljeni strah, strasno
aha, i treba da budemo robovi dece???....mere u svemu pa i u tome, placu bebe i kad im je dosadno ne samo kad im nesto fali....a stvarati patolosku vezu samo sa jednom osobom, pa nisam ni za to, treba dete i da se osamostali....
Nas su nase keve ostavljale da malo "razvijemo pluca" (bar je mene moja), pa sam sad sasvim noramalan covek.Ona se i vratila na posao kada sam napunio 6 meseci Sad su drugacije preporuke, pa je moja supruga uz bebu stalno. Koliko je dobro ili nije videcemo kada odraste. Ja se licno malo i bojim da ce to da razvije samozivu osobu, koja je navikla da sve dobije odmah.
hitno mi treba info koja pumpica najbolje izvlaci mleko? tj koju imate i kako vuce...moja je krsh neki i unistava bradavice a ne izvuce skoro nista a i pukla je bila
Ja sam koristila neku mislim da je marka bila medela I bila je elektricna tj. na baterije, meni mnooogo bolja nego one rucne sto samo povlacenjem klipa prave vacuum. I u porodilistu su mi davali tu na baterije bila je odlicna.hitno mi treba info koja pumpica najbolje izvlaci mleko? tj koju imate i kako vuce...moja je krsh neki i unistava bradavice a ne izvuce skoro nista a i pukla je bila
hitno mi treba info koja pumpica najbolje izvlaci mleko? tj koju imate i kako vuce...moja je krsh neki i unistava bradavice a ne izvuce skoro nista a i pukla je bila
imam ja i jednog malca od 14 god i nisam mlada, punih 41....malo je smesno to sto pises, mislim davanje te dijagnoze preko neta nekome o kome nemas blage veze....ej zamisli, nismo savrseni i imamo dana kad nam nije do nicega od umora....i zamisli ima dana kad je i beba nesnosna o kad vise nemas snage da joj skocis na svaki mig a znas dajoj nije nista nego joj je dosadno i nece sama da se zaigra....i pitam se ja da li smo mi svi poremeceni i neuspesni s obzirom da su nase mame radile i nisu imale kada da nam ispune svaku zelju i cestitku....sad to propagiranje da je samo beba bitna i da se ceo svet vrti oko nje je pomalo ekstremisticka i ne slazem se sa njom, itekako je bitno i stanje u kojem se majka nalazi...