neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
hvala na savetu, i ja planiram po svom pa se nadam najboljem, stvarno nemam srca da budim zaspalo dete zbog toga...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala na savetu, i ja planiram po svom pa se nadam najboljem, stvarno nemam srca da budim zaspalo dete zbog toga...da prijavim da slusam pola dana deranje....uzas kad smo sami, nece ni sekunde bez kontakta samnom....ovo je vec zabrinjavajuce....
ona ti pokazuje vec sta joj nedostaje i treba.pa budi onda uz bebuona ti pokazuje vec sta joj nedostaje i treba.
ranije su se pravile ogromne greske kada su decu ostavljali u drugu prostoriju da placu i "razvijaju pluca". To je za bebu trauma, pretrpljeni strah, strasno
aha, i treba da budemo robovi dece???....mere u svemu pa i u tome, placu bebe i kad im je dosadno ne samo kad im nesto fali....a stvarati patolosku vezu samo sa jednom osobom, pa nisam ni za to, treba dete i da se osamostali....

imam ja i jednog malca od 14 god i nisam mlada, punih 41....malo je smesno to sto pises, mislim davanje te dijagnoze preko neta nekome o kome nemas blage veze....ej zamisli, nismo savrseni i imamo dana kad nam nije do nicega od umora....i zamisli ima dana kad je i beba nesnosna o kad vise nemas snage da joj skocis na svaki mig a znas dajoj nije nista nego joj je dosadno i nece sama da se zaigra....i pitam se ja da li smo mi svi poremeceni i neuspesni s obzirom da su nase mame radile i nisu imale kada da nam ispune svaku zelju i cestitku....sad to propagiranje da je samo beba bitna i da se ceo svet vrti oko nje je pomalo ekstremisticka i ne slazem se sa njom, itekako je bitno i stanje u kojem se majka nalazi...Nas su nase keve ostavljale da malo "razvijemo pluca" (bar je mene moja), pa sam sad sasvim noramalan covek.Ona se i vratila na posao kada sam napunio 6 meseci Sad su drugacije preporuke, pa je moja supruga uz bebu stalno. Koliko je dobro ili nije videcemo kada odraste. Ja se licno malo i bojim da ce to da razvije samozivu osobu, koja je navikla da sve dobije odmah.
ja sam smatrala da djete treba da zna da je majka uvjek tu za djete tako da sam imala faze kada se stariji nije odvajao od mene i faze kada sam mu bila skoro nezanimljiva, vec sa godinu dana sam mogla da mu objasnim da mama ide na sluzbeni put nece biti dva tri dana i onda se vracam i nikada nije plakao ili pravio scene, naravno kada se vratim prva dva tri sata moram da odvojim samo za njega. Ljubav nece napraviti razmazenu djecu nego roditelji koj ne zele da se bave djetetom i u zamjenu za ljubav i paznju kupuju igracke. Naravno i majke su ziva bica pa ponekad im je potrebno da se malo odmore u krejnjem slucaju da na miru popiju kafu, ali djete ima i oca i babu i djeda i drugu rodbinu koja treba da pomaze majci, jer majka jeste majka ali nije masina pa da nema svoj zivot i pored djeteta.hitno mi treba info koja pumpica najbolje izvlaci mleko? tj koju imate i kako vuce...moja je krsh neki i unistava bradavice a ne izvuce skoro nista a i pukla je bila
udjem pod tus i izmuzem svo mljeko viska ali meni nije trebalo da ga skupljama da bi posle dala bebi.Ja sam koristila neku mislim da je marka bila medela I bila je elektricna tj. na baterije, meni mnooogo bolja nego one rucne sto samo povlacenjem klipa prave vacuum. I u porodilistu su mi davali tu na baterije bila je odlicna.hitno mi treba info koja pumpica najbolje izvlaci mleko? tj koju imate i kako vuce...moja je krsh neki i unistava bradavice a ne izvuce skoro nista a i pukla je bila
hitno mi treba info koja pumpica najbolje izvlaci mleko? tj koju imate i kako vuce...moja je krsh neki i unistava bradavice a ne izvuce skoro nista a i pukla je bila

i nikako da izadjemo iz stana, posto nikako da pojede dovoljno da ne razmisljamo 2-3 bloka ....imam ja i jednog malca od 14 god i nisam mlada, punih 41....malo je smesno to sto pises, mislim davanje te dijagnoze preko neta nekome o kome nemas blage veze....ej zamisli, nismo savrseni i imamo dana kad nam nije do nicega od umora....i zamisli ima dana kad je i beba nesnosna o kad vise nemas snage da joj skocis na svaki mig a znas dajoj nije nista nego joj je dosadno i nece sama da se zaigra....i pitam se ja da li smo mi svi poremeceni i neuspesni s obzirom da su nase mame radile i nisu imale kada da nam ispune svaku zelju i cestitku....sad to propagiranje da je samo beba bitna i da se ceo svet vrti oko nje je pomalo ekstremisticka i ne slazem se sa njom, itekako je bitno i stanje u kojem se majka nalazi...