Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad je Ivan bio beba, uz njega je u krevecu bilo jos sto cuda jer on mrdao nije, kako ga ostavim tako ga nadjem
Milju ostavim na vrhu a nadjem na pola kreveca sve pomeri i prekrivac i peskir iza ledja namesti se gdjica kako njoj odgovara...
Inace opet slinavi i kaslje tako da nema sanse da ce jos primiti vakcinu...

i Tamara talasa po krevecu :lol:
\a kad je drzim na grudima okrenutu od mene i sedim, tj skoro lezim, ona ladno krene da se dize da sedne...samo stenje i dize se i dize
sa stomaka vec ume da se preturi na ledja i sa ledja na stranu se okrene a par dana je pocela da pokusava da se okrene na stomak sa boka...i to me malo plasi da ne bi zabila njonju posto ide prvo glavom pa pokusava i telo da okrene al joj ruka smeta

misim nista od toga ne radi s namerom al uradi...ona mrda i mrda i radi to sto radi
a Irina sa 5 meseci bila ko klada...kako je ostavis,tako je nadjes
ova malecka ima da nam naplati sve sto Irina nije :lol:

Moja gospodjica je odlucila da joj se ne svidjaju vise mesne kasice sa povrcem. Ja sam onda odlucila da mesam jabuku u iste, kako bi jela, malo je i smutim viskom kasikica kojima mlati u obe ruke i pokusava da stavi u usta, pa svercujem punu kasicicu svako malo. Ona ce meni necu.... Pa je zasmejem, ona otvori usta a ja gurnem punu kasicicu. Dok se odlucuje da li ce da pljune ili proguta ja joj pomognem dudom. Onda ode dole.
Mislim, sta se sve radi...

Moja gospodjica je odlucila da joj se ne svidjaju vise mesne kasice sa povrcem. Ja sam onda odlucila da mesam jabuku u iste, kako bi jela, malo je i smutim viskom kasikica kojima mlati u obe ruke i pokusava da stavi u usta, pa svercujem punu kasicicu svako malo. Ona ce meni necu.... Pa je zasmejem, ona otvori usta a ja gurnem punu kasicicu. Dok se odlucuje da li ce da pljune ili proguta ja joj pomognem dudom. Onda ode dole.
Mislim, sta se sve radi...
boze svasta,sta se sve radi...:(

Nama dama uvece se raspali... Po 3-4 sata nece da spava... spustis ona kme, uzmes je ok... sisa sto puta i opet ne zaspe...
Pa se ja nesto mislim, znam da sam negde citala o vigantolu i grcicima... rekoh bas cu pocetinda joj dajem prepodne ili u toku dana,
da vidim ima li veze... :aha: ili dete prosto voli da nas zeza u to vreme :mrgreen:

Kako sam siznula nocas. ju ju ju... :rumenka:
Sinoc legnemo muz i ja oko ponoci, zaspemo, ja bas bila nervozna jer nisam spavala prethodnu noc,
ali zaspem lepo, muz me uspava... oko pola dva budi se mala, ja je podojim, i stavim u kolevku i ona pocne njeno standardno da stenje,
hm, ah, hm, pa se napinje... a ja nervni slom, ne mogu zaspati... kad sam skocila pa dreknula, izletela iz sobe...
Kao otisla u drugu da spavam, malo sutra, sve je cujem, pocela se derati, muz ustao drzi je...
i vratim se ja, zgrabim je, podojim jos jednom i dam muzu... on je nosao, uspavao, nemam pojma... ja sam zaspala... :)
Ali sam psovala za medalju... ju sto sam bila besna... :rumenka:

Mm kaze ne moze da veruje koje promene raspolozenja...
Do juce cvrkucem, dojim milion puta na dan... i onda samo puknem u sekundi... ko prskalica...

- - - - - - - - - -

Jutros mi bilo malo zao...

ja bih to nazvala VOLIM MAMU NAJVISE NA SVETU I NISTA DRUGO ME NE ZANIMA :)

faza koja traje i traje i traje : ))
jakov se tek danas prvi put oslobodio pa isao sam po sumici sa nekim drugarom iz parka da kopaju rupu i traze bube, inace do danas sve sa mamom za ruku, a meni zao, bas bih da se malo oslobodi, al ok, idemo ka tome : )

a to za nocno gundjane, ja to radim kad god sam nenaspavana nocu i kada se budi na 15 min , ono tek sto me uhvati san -on pocne da place, al tada sam stvarno nesvensna,to mi je najogre jer znam da ce mi i dan biti paklen ako ne odpsavam, joj kakve glupsti tada pricam, meni ujtru bude i krivo i sramota od sebe same, pola se ni ne secam nego mi mm preprica : S

Ti si fina naspram mene.
Ja ne smem ni da pisem kako psujem u tim momentima... ju ju ju... :rumenka:
Muz jedan dan u sali ispricao pred mojima jedan deo,
mama mi posle rekla:"Molim te, nemojte vise nikome da pricate kako psujes kad si nervozna" :mrgreen:

I da, naravno da se tako manje vise svaka mama oseti, bar nekad.
Samo sto ne iznose sve to ovako javno kao nas dve. ahahaha...
Ali meni tako lakse... zato mi i sluzi forum... izjadam se, nasmejem, razmenim iskustva...
Ponekad ovde samo kukam... a u rl cvetaju ruze... prosto mi tako dodje, i kad neko cita,
pomisli kako sam stalno nadrndana, a ja ustvari svu nervozu istresem ovde, ili na papir...
A prema ukucanima usmerim samo pozitivnu energiju... :)

Kad je beba moje drugarice imala tri nedelje,
zove mene ona, besna kao ris, ne secam se sta je ponerviralo,
ali se secam da vice:"Ma znas sta cicak, ja bi sad nju tako nalupala po guzici, prebila bi je kako me nervira, ali ne mogu, mala beba je" :mrgreen:
Ahahahahahah

- - - - - - - - - -

Ovo ja siletu ;)

- - - - - - - - - -

Jesi kupila vigantol?

to,to tara
izgleda da nisam samo ja znaci
sad mi je lakse

nisam cickava :lol:
u petak cu da pitam dr jel treba
e a za to lupanje po guzici, meni je jednom proletelo to kroz glavu
bas sam popizdela bila, ocajno umorna a ona me zezala nesto :lol: